Önmagát leplezi le a csepeli MSZP

Csepel.info, Ábel Attila

Közpénzből folyt az MSZP kampánya? – Eddig minden állításuk magukra lett igaz

Hazudott a csepeli MSZP és annak elnöke, amikor azzal vádolták a Fidesz polgármester-jelöltjét, hogy közpénzből fizeti a szórólapját. A valóság, a tény ezzel szemben az, hogy Szenteczky Jánosról, az MSZP csepeli elnökéről van két jogerős bírósági ítélet azért, mert közpénzből fizette a magánügyvédeit. Ezen felül két hűtlen kezelés miatti és egy rágalmazás miatti büntetőper folyik a politikus ellen, aki a rágalmaival most sem tagadta meg önmagát.

Miután a csepeli MSZP minden eddigi vádaskodásáról kiderült, hogy mindig magukból indultak ki, a csepeli Fidesz most újabb bűncselekmény gyanúja miatt indít vizsgálatot – jelentette be Ábel Attila alpolgármester, a csepeli Fidesz elnöke. Az alpolgármester szerint a csepeli MSZP és annak elnöke a bűnözőkké vált politikusok megszokott pályáját követik: minden olyan ügyben az ellenfeleiket vádolják meg, melyekben ellenük már folyik bírósági vagy vádeljárás. Szenteczky most is hűtlen kezeléssel vádolta meg a fideszes ellenfelét, miközben ő maga ellen folyik hűtlen kezelés miatt bírósági eljárás. A céljuk egyértelmű: a saját mocskukba akarják lehúzni tisztességes ellenfeleiket, hogy ők is olyan bűnözőknek látszódjanak, mint önmaguk. Az alábbiakban a közlemény teljes szövegét olvashatják.

A csepeli MSZP és annak elnöke, Szenteczky János először azt állították, hogy a csepeli polgármester és az alpolgármesterek sokmilliós jutalmakat és prémiumokat vesznek fel. Állításuk nem volt igaz, de kiderült, hogy az önkormányzat MSZP-s polgármestere és alpolgármesterei valóban tízmilliókat fizettek ki, önmagukat megjutalmazva. Szenteczky János, mint önkormányzati cégvezető is 37 millió forint jutalmat és prémiumot markolt fel 2010 előtt. Amikor az MSZP-sek azt hangoztatták, hogy az önkormányzat jelenlegi vezetését nem szabad megbírságolni tilosban parkolás miatt, vádjaik ismét hazugságnak bizonyultak. De kiderült, hogy a 2010 előtti MSZP-s vezetés valóban adott ki olyan engedélyeket, amelyekkel a pártvezetők a KRESZ szabályait megsértve tiltott helyekre is behajthattak és beállhattak. Nyilvánvalóvá vált, hogy az MSZP és annak elnöke mindig önmagukból indultak ki akkor, amikor vádaskodtak.

A csepeli MSZP most azzal vádolta meg a Fidesz-KDNP csepeli polgármester-jelöltjét, hogy közpénzből adta ki szórólapját. Vádjaik hazugságok, minden alapot nélkülöznek. Ráadásul 2010 óta az önkormányzat valamennyi szerződése nyilvános, az interneten is elérhető: gyorsan kiderülhetne egy ilyen mutyi. Ezért meggyőződésünk, hogy az MSZP és Szenteczky János ebben az esetben is önmagukból indultak ki, és 2010-es választási anyagaikat épp úgy közpénzből fizették ki, ahogy a pártelnök magánügyvédeit. A Fidesz csepeli szervezete mindezen okok miatt új vizsgálatot indíttat a történtek feltárására. Célunk, hogy a választópolgárok tisztán lássák: az adósságtengerben fürdő MSZP, a fizetésképtelenné vált Együtt-PM és a pénzéhes DK bűnszövetséget kívánnak létrehozni azért, hogy ellophassák a csepeli adófizetők pénzét – zárul a közlemény.

Csepel.info

 

 

47 hozzászólás “Önmagát leplezi le a csepeli MSZP” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    A sok duma helyett, egyszerűen be kell ide másolni a névre szóló számlát.
    Ilyen egyszerű.

  2. Zordon szerint:

    Nekem is gyanús, hogy önkormányzati pénzből készülhetett a szórólap, mivel az önkormányzat logója van rajta.

  3. Zordon szerint:

    Na mibe fogadjunk, hogy nem fogják berakni a számlát?

  4. Balos szerint:

    Én még egy párt egy számláját se láttam. De nem a számla számít, nem abból derül ki. Melyik idióta godolja, hogy az önkormányzat fizetné a számlát? Zordon, te kis féleszű: ha odarakom az USA feliratot , akkor azt az Egyesült Államok fizette? Te szegény, ennyire buta vagy?

    Abban igaza van Ábelnek, hogy Szenteczky eddig bármivel vádolta őket, mindig az derült ki, hogy Szenteczkyék voltak a ludasok. Annyi biztos, hogy a Szenteczky-Takács párosnak minimum el kellene onnan takarodnia , amíg ők ott vannak, nem lesz igazi baloldal Csepelen. Az egyetlen megoldás a pártszervezet oszlatás lenne. Az meg külön gusztustalan , hogy Szenteczky így elárulta a Mesterházyt. Mesterházy volt az egyetlen valamire való vezető, és a fiatalítást is ő indította el. Most meg mi van? Agónia, nagy semmi!

  5. felix szerint:

    Vajon mennyibe került a logóhasználat engedélye.?

  6. felix szerint:

    Végre egy balos, aki foggal körömmel védi a fideszt.
    Nekem direkt szimpatikus az ilyen.

  7. Zordon szerint:

    Balos, te ugye az Ábel Attila másodnickje vagy?

  8. Balos szerint:

    Felix: veled ellentétben nekem már nem kell minden hülyeséget papagály módjára harsognom, én nem várok megrendeléseket az MSZP-től. Ezektől legalábbis semmit, a Fidesz meg ilyen értelemben nem érint. Egy jelkép, címer használata meg nem jelenti, hogy a jelkép, címer tulajdonosa adta ki a kiadványt. Aki ezt állítja, az egy közönséges idióta, és csak idióták hiszik el neki.

    Sajnálom, hogy te is ilyen vagy.

  9. Zordon szerint:

    Balos, önkormányzati rendelet van róla, hogy kizárólag az önkormányzat használhatja a Csepel-címert.

  10. Balos szerint:

    Tudjátok mi a vicces? Ez a kép is egy MSZP-s szórólapról van, és ott van rajta az akkori csepeli címer.

    Tehát Szenteczky szerint ő egy bűnöző, és az a bizonyíték erre, hogy rajta van a címer? Ugyan! Szenteczky nem ezért bűnöző. Zordon, te meg ha hülye vagy, legalább ne kürtöld világgá.

  11. Balos szerint:

    Amúgy, ha nem látnátok Szenteczky kampányfotóján a régi csepeli címert, ott van középen.

    😀

  12. felix szerint:

    Balos.
    Tudod kár a védekezésnek ezt a módját választani, mert álságos és hazug.
    Egyrészt nem vagyok MSZP tag és nem kell semmit sem elfogadnom.
    Másrészt semmi sem lesz attól szabályos, hogy Szenteczky is azt csinálta.
    Szarral nem lehet felmosni a szart.
    Azt csak egyes balosok próbálgatják.

  13. Balos szerint:

    Felix: te még benne vagy a Szenteczky seggében, mert abban bízol, hogy kapsz majd újra pénzt. Én meg nem.

    A címert meg láthatóan használták Szenteczkyék a kampányban: erre itt a bizonyíték felül, a képen. Na, hazudoztok tovább?

  14. felix szerint:

    Balos.
    Ne vagdalkozz.
    Pontosan tudod, hogy azért léptem ki az MSZP.-ből, mert Szeteczky lett az elnő.
    amennyiben ezt nem tudod akkor hazugság, hogy balos voltál az elmúlt 12 évben valaha is.

  15. grün szerint:

    “A csepeli MSZP most azzal vádolta meg a Fidesz-KDNP csepeli polgármester-jelöltjét, hogy közpénzből adta ki szórólapját.”
    Szicsasz!
    Egy feljelentő nem vádol senkit, legfeljebb gyanúsít! Ne vegyük már el a szügyészség kenyérkéjét!
    A zEMESZPÉ mint szervezet nem tehet feljelentést, csak egy magánszemély!

    .
    Hogy a feljelentőnek milyen vélt vagy valós bűnei vannak a feljelentés tárgyában való nyomozást egyáltalán nem befolyásolja, úgyhogy teljesen felesleges felsorolni újra és újra! 😛 😀

  16. Ábel Attila szerint:

    Kösz balos, lelőtted a poént, mielőtt előjöttünk volna vele. Kösz. 🙁

    Igen, Szenteczky megint többszörösen hazudott. Ő már 2014 januárjában bejelentette, hogy polgármesterjelölt, de Lénárd szerinte most se tehette volna meg ezt. Kettős mérce? Szellemi alulműködés? Nem, szimpla rosszindulat, amolyan szenteczkys. A képen az is látszik, hogy használták az önkormányzat akkori címerét. Most már biztos vagyok abban is, hogy 2010-ben közpénzből kampányoltak – de nem a címer miatt, hanem Szenteczky miatt. Mindig azzal vádol meg bennünket, amit ő maga csinált.

  17. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Nincs más hátra mint feljelenteni Szenteczky-t mint hazudóst, aki már 2014 januárjában közpénzen bejelentette, hogy polgármesterjelölt!
    Hadd röhögjön már a bíróság is rajtatok rajtunk kívül! 😛 😀

  18. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t. A bíróság nem röhög. Ítélkezik. Időnként elítéli Szenteczkyt, időnként kevés bizonyíték miatt felmenti. A szocik mesterei voltak a csoportos határozathozatalnak, a hatalmas prémiumok, szakértői díjak adásának, ami nem törvényellenes, csak erkölcstelen. Ez az eetásakat egyáltalán nem zavarta/ja sőt, amint lehetőségük van/lesz, folytatják.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  19. Tóth Mária szerint:

    Ki az a Takács? a Krisztián “focista”?

  20. Zordon szerint:

    Balos Ábel!

    Az a kép ott fenn nem szórólap, hanem fénykép.
    Azonkívül a címerhasználatot szabályozó rendeletet 2011-ben hozták.

  21. ebihal szerint:

    Azzal, hogy az önkormányzat jelképeit használja, mármint Borbély, azt a látszatot
    kelti, hogy ő az önkormányzat támogatásával indul. Ez ebben az átverés, méghozzá
    nagyon aljas!

  22. Ábel Attila szerint:

    De az neked nem volt átverés, amikor az MSZP-sek használták az önkormányzat jelképeit, ugye? Jaj ebihal: azonnal hisztériáztok, amikor mindenki egyenlő, soha nem bírtátok elviselni a demokráciát.

  23. ebihal szerint:

    Ábel Attila!
    Az, hogy mit csinált az MSZP, nem ad felmentést semmire. Ez az óvodás szint.
    Hisztéria? Nektek hisztéria, ha a fejetekre olvassák a hibáitokat, ne adj Isten,
    hogy semmivel sem vagytok jobbak az előzőeknél. Demokráciáról beszélsz, amikor
    erőből csináltok meg mindent? Ne röhögtess! Az előzőek legalább a látszatra adtak,
    de ti?

  24. grün szerint:

    ebihal!
    Mióta a fityesz felfedezte a hátrafelé nyilazást, a”zemútnyócév”-ezést és rájött, hogy ezzel széles néprétegeket lehet etetni semmin nem lehet csodálkozni!
    .
    Aszongya Ábel, hogy:
    “soha nem bírtátok elviselni a demokráciát.”
    Ha jól veszem észre a Vezír szavaiból már nem is kell sokáig kínlódni!
    Egy jól sikerült fordulattal a Kádár korszaknál járunk! 😛 😀

  25. Zordon szerint:

    Na sikerült már megtalálni a számlát?
    Vagy még keresi Ábel-Balos a Fidesz-irodában?

  26. felix szerint:

    Na szóval.
    Akkor balost kihúzhatjuk, mert nem létezik.
    Amennyiben nincs számla, akkor a teljesítő vagy már megkapta az ellenszolgáltatást, vagy választási siker esetén, meg fogja kapni.
    Amennyiben van számla akkor tiszta sor, mert a bíróság ellenőrzi az adott cég számlatükrét és abból látható, hogy könyvelve is lett. A biztonság kedvéért, még azt is megnézheti, hogy nincs e véletlenül egy sztornó számla, ami az önkormányzatnak lett kitöltve.
    Kb 30 perces munka.

  27. szigetország szerint:

    felix!

    Ma megint zavaros vagy. Nem aludtad ki magad, ezért írogatsz zöldségeket. Többet kéne pihenned, mert rohamosan öregszel…és fogyóban a maradék eszed!

  28. felix szerint:

    Szigetország.
    Amihez nem értesz az neked mindig zavaros lesz.
    Nem tudok annyit pihenni, hogy megjöjjön az eszed.
    Találj ki valami mást.
    Pl. Gyakorold a szövegértést.
    Kezd a hetvenhét magyar népmesével. Először magas lesz neked, de a hatvanadik körül már derengeni fog valami.

  29. szigetország szerint:

    felix!

    Semmi baj nincsen veled azon kívül, hogy nincsen eszed és sokat iszol. Jóravaló lény vagy, de a kocsmákban többre viheted, mint itt, ahol értelmes emberek is vannak. Te nem vagy értelmes, de ezt ne vedd zokon, mert az értelmi fogyatékosoknak is helyük van a nagyvilágban. Értesz, ugye?

  30. felix szerint:

    Persze, hogy értelek, hiszen te is itt vagy.
    Köszi a biztatást, majd ha engem is utol ér a baj, követem a példádat.

  31. szigetország szerint:

    felix!

    No, ha értesz, akkor lassan akár lemorzsolódhatnál innen egy időre… Neked is jót tenne!

  32. felix szerint:

    Menjek ki, és jöjjek vissza osztani az észt?
    Neked sem sikerült, csak hiszed.
    Apropó, hány évet adóztál itthon?

  33. szigetország szerint:

    félix!

    Látom, nem értesz. Ha ezt sem érted, a baloldaliság értelméhez sem fogsz közelebb kerülni. Mindegy, hagyjuk, fárasztasz….

  34. felix szerint:

    Aha.
    Bekaptál egy horgot és most szédelegsz.
    Mennyi az annyi.
    Tudod az adózott évek száma.
    Hátha megértem. 🙂

  35. szigetország szerint:

    Kérem a következő hozzászólót! Akkor mi van most Szenteczkvel? Lesz végre baloldal Csepelen?

  36. felix szerint:

    Peched van én lettem a következő. 🙂
    Kezd el megalakítani a baloldalt.

  37. szigetország szerint:

    Még mindig itt lihegsz… Nem tudnál csendben lemorzsolódni?

  38. felix szerint:

    Abban neked van gyakorlatod.
    Igaz visszaszédelegtél.

  39. szigetország szerint:

    Kb. ugyanolyan nehezen tudtál megválni az MSZP-től is, ahogyan én sem tudlak levakarni. Szerintem fizetett bolond vagy.

  40. felix szerint:

    A véleményedhez jogod van, még akkor is ha ostobaság.
    Látod én nem akarlak kitúrni, annyi ökörséget írsz amennyit csak akarsz.
    Tudod demokrata vagyok, nem külhonból visszaszakadt.

  41. GONDOLKODÓ! szerint:

    szigetország láthatod, olvashatod az utolsó szó jogán ontja, és burjánzik belőle az idióta gyűlölködő megnyilvánulása. 22:45, (Heródes nem változik) Csupán a bástyáidat tolod előre külhonban, miközben ízlelgeted az Andrássy út hangulatát. Fejlődsz.
    Egyszer azon vesszük észre magunkat, hogy útnak indulsz te is. 65 évesen talán még nem késő, szép kor az aktivitásodnak.

  42. Kuku. szerint:

    aki mosz uj baloldalt szeretne épiteni azt pont demokratikus baloldal fogja támadni kis schmuk de nem ez angygy baj nem tudnak belenyulni a költségvetési pénzekbe

  43. felix szerint:

    Gondolkodó ???????????
    Egyszer már próbáltam rajtad segíteni és adtam egy linket, amelyből megtudhattad volna, hogy ki volt Heródes.
    Ebből azt is megtudhattad volna, hogy kikre gondolhatott a költő.
    Mondtam már, hogy nem megy neked a szövegértés, ez már sajna így is marad.
    Menthetetlenül ostoba vagy és ez a legjobban akkor jön elő, ha önerőből akarsz fogalmazni.

  44. GONDOLKODÓ! szerint:

    Nem sokára közszemlére kerülnek a rólad készült fotók……………Andrássy úton elindultál, irány? London? gázai övezet?

  45. Zordony szerint:

    Látom, még mindig nem sikerült megtalálni a Borbély Lénárd szórólapjaival kapcsolatos számlát. Pedig már feltúrták a Fidesz-irodát érte. Lehet, hogy mégis a Polgármesteri Hivatalban van?

  46. felix szerint:

    Gondolkodó?????????
    Alig várom, hogy ismét vidám legyen a család, mert lesz mit kacagni rajtad, annak ellenére, hogy az elmeállapotod inkább siralmas.
    A bajodnak meg van az a jó oldala, hogy csak te nem tudsz róla.
    Kérdezd orvosod gyógyszerészed.

Itt lehet hozzászólni !