MSZP: szórólapot kiadni hűtlen kezelés

Csepel.info

Szenteczky vak komondor

Szenteczky János 2014 januárjában jelentette be, hogy polgármester-jelölt lesz: ez azért nem hűtlen kezelés, mert a bejelentés MSZP-s kiadványban történt

Az MSZP csepeli szervezete szerint a Fidesz csepeli alpolgármestere és polgármesterjelöltje hűtlen kezelést követett el azzal, hogy a Fidesz választási szórólapot adott ki a saját pénzéből.

Bár az MSZP már 2014 januárjában bejelentette polgármester-jelöltjét, most azt állítják, hogy ugyanezt a Fidesz csak augusztus 25-én tehetné meg ugyanezt, ellenkező esetben hűtlen kezelést követ el. A két hűtlen kezeléssel vádolt Szenteczky János pártelnök ezért hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést.

10 hozzászólás “MSZP: szórólapot kiadni hűtlen kezelés” bejegyzésre

  1. Ábel Attila szerint:

    Szenteczky szerint pártszórólapot kiadni hűtlen kezelés.

    Gyagyás lenne? Teljesen elment az esze vagy tök részegen írta a közleményét?

    Dehogy. Bármivel vádolt meg eddig Szenteczky bennünket, a végén mindig kiderült, hogy magából, magukból indultak ki. Amikor azzal vádolt, hogy mi, városvezetők milliós jutalmakat veszünk fel, kiderült, hogy ő vett fel 37 millió forint jutalmat és prémiumot, az MSZP-s kerületi vezetők pedig szintén tízmilliókat vittek haza a fizetésükön felül. Amikor azzal vádolt, hogy tilos helyeken parkolhatunk, az derült ki, hogy az MSZP idején valóban adott ki az akkori, Tóth Mihály által vezetett önkormányzat olyan engedélyeket, melyekkel meg lehetett állni a KRESZ által tiltott helyeken. Most azzal vádol bennünket, hogy a Fidesz nem a saját, hanem az önkormányzat pénzéből adja ki a pártszórólapot. Most már biztos vagyok abban, hogy az MSZP pont ezt tette korábban.

    Ezek mindenhol loptak, ahol megfordultak…

  2. grün szerint:

    Ábel Attila!
    “Szenteczky szerint pártszórólapot kiadni hűtlen kezelés.”
    .
    Közpénzből ügyvédet fizetni vagy szórólapot kiadni hűtlen kezelés és független bíróság előtt azonos elbírálás alá esik!
    Várjuk meg az ítéleteket és utána jöhet a hörgés! 😛 😀

  3. Ábel Attila szerint:

    Grün! Szenteczky közpénzből fizette az ügyvédeit: ezt eddig két bíróság mondta ki. Nem volt neki elég 37 millió forint prémium, még az ügyvédeit is lopott pénzzel fizette – legalábbis a bíróság ítélete is ezt erősíti.

    Nyilván ezekből indult ki, amikor bennünket vádolt, csakhogy mi nem azt csináljuk, amit ők. Ha azt csinálnánk, Csepel már csődbe ment volna. Csak az MSZP-s korrupció megfékezésével kétmilliárd forintot lehetett megspórolni. Mit gondolsz miért ez a folyamatos és izzadságos vádaskodás a részükről? Szeretnének visszatérni a pénzes bödönükhöz, és újra azt tenni, amihez egyedül értenek.

  4. Balos szerint:

    Ha az MSZP folyamatosan ilyen nevetséges feljelentéseket tesz, akkor magukat is nevetségessé teszik.

  5. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Nincs kedvem tovább szitálni a fingot!
    Ezeket a témákat egyszer-kétszer már leütöttük!
    Minden értékelhető következmény nélkül! 😛 😀

  6. Zordon szerint:

    De nem azt mondta az MSZP, hogy szórólapot kiadni hűtlen kezelés, hanem hogy Borbély Lénárd önkormányzati pénzből fizette a szórólap kiadását.

    Ez igaz?
    Erről nyilatkozzon Ábel Attila!

  7. Ábel Attila szerint:

    Nem igaz. Szenteczky vádaskodni is jól megtanult. Bár mindig magából indul ki, nincs túl nagy képzelőereje.

  8. Gordon szerint:

    Vicces, hogy az MSZP beszél a tisztességről. Nem ennek a pártnak a volt politikusa tölti sok évtizedre szóló börtönbüntetését Szegeden?…

  9. felix szerint:

    Mi van akkor ha netán közpénzből fizette?
    Legfeljebb visszateszi mint Lázár és akkor a bűn már nem bűn.
    A jogot fideszül kell értelmezni, nem liberálisul.

  10. Zordon szerint:

    Szerintem teljesen érthető az a gyanú, hogy önkormányzati pénzből lett fizetve a szórólap. Önkormányzati logós borítékban jött, hivatalos önkormányzati levélnek álcázva magát. A szórólap elején is önkormányzati logó, és csak a hátulján bújik meg szerényen a Fidesz-logó.

    Nem lepődnék meg egyáltalán, ha kiderülne, hogy önkormányzati pénzből lett fizetve, ahogy a parlamenti választások előtt is a kormány kampányolt a Fidesznek.

Itt lehet hozzászólni !