Három autó ütközött Csepelen, hatan megsérültek

MTI, Csepel.info

Szechenyi_Kassai baleset google

Baleset Széchenyi Kassai 20140717

Olvasónk fotója

Hatan megsérültek, amikor három személygépkocsi összeütközött csütörtök délelőtt a főváros XXI. kerületében – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

A Széchenyi István utca és a Kassai utca kereszteződésében történt baleset következtében az egyik jármű az oldalára borult, a sérültek ellátását a mentőszolgálat munkatársai megkezdték. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a kereszteződésben forgalomkorlátozást vezettek be – áll a közleményben. A Csepel.info úgy tudja, hogy a 71-es busz már újra jár, és megáll a Szebeni utcánál.

19 hozzászólás “Három autó ütközött Csepelen, hatan megsérültek” bejegyzésre

  1. belekotkot szerint:

    Hány embernek kell még megsérülni esetleg meghalni ahhoz hogy itt is lámpás kereszteződés legyen ?

  2. királyerdei szerint:

    Inkább az őrült száguldozókat kellene kiszűrni.

  3. belekotkot szerint:

    Az a baj hogy itt még száguldozni se kell. A kocsma előtt parkoló autóktól és a fáktól alig látni ki.

  4. nagyapó szerint:

    belekotkot! Csak annyi kiigazítás, hogy a kocsma nem működik.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  5. mamuci szerint:

    Kedves nagyapó! Igaz a kocsma nem működik, száguldás van, évek óta
    szeretnénk hogy lámpa legyen itt, de nincs .
    Az utolsó mondathoz, pedig annyit szeretnék hozzá fűzni,
    hogy mindenki magából indul ki…

  6. nagyapó szerint:

    mamuci! Minden igaz. Amikor a Katona-Kassai sarki lámpát felszerelték, szóltam, hogy ez marhaság, a Széchenyi-Kassaira kellett volna telepíteni. A CSEVAKnak az volt a fontosabb.
    Ugyancsak jó hatással lenne a forgalomra a Szebeni u. járhatóvá tétele, ill. a Komáromi u. aszfaltozása (megoszlana a forgalom).
    Az utolsó mondat értelmezéséhez kérem tanulmányozza Cato beszédeit. (Azt is írhatnám: mindenki magából indul ki, én is magából, de ez olcsó poén)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  7. Vendetta szerint:

    Jobbulást a sérülteknek.
    Én már jó ideje erre közlekedem, amióta járhatatlan a Táncsics és a Kossuth piac környéki szakasza. A Táncsicson a Széchenyi és a Katona József közötti 400m és szakaszon 6 zebra van lámpa nélkül. Piac napon katasztrofális amit ott az emberek művelnek.
    Lazán körűltekintés nélkűl lépnek le a járdáról, hiába megy az ember lassan hogy ne csapja el, számukra a zebra egy pajzs csak az a baj hogy egy fellökéstől is combnyak törést szenvednek az idősebbek. A járda szigetekről ne is beszéljünk annak azok örülnek akik a piacról a jedlik fele szeretnének kifordulni, az a sziget ott egy nagy veszélyforrás…2 irányból a kocsikat figyelni plusz a gyalogost aki átrohan…
    A Kossuthon ugyan ez a helyzet meglátja hogy a busz ott van a megállóban és rohan át a húzós kocsijával, ha törik ha szakad akkor is eléri azt a nyamvadt 159-t.
    Holott 50 méterre ott a zebra az SZTKnál amitől mindig dugó van mert egyesével szálingóznak át rajta az emberek….
    A kassai kereszteződésben pedig nem kellene lámpa, inkább trafipax ami nézi a pláza felől repesztőket. Nem egyszer volt hogy nekem is csikorgó gumikkal kellett át mennem, mert a kocsmánál álló kocsi ill. fák miatt nehezen belátható.. Főleg amikor 5 méteren belűl parkolnak a kocsik…

  8. királyerdei szerint:

    Nincs ott kocsma régen.
    Barom száguldozók vannak cask.
    Jogsit elvenni,plusz kemény bünti.

  9. Lám kéne oda, de sohasenemlesz pedig a lámpába van piros is meg narancssárga is! 😀

  10. királyerdei szerint:

    Nem mindenütt!
    Amúgy lergyünk Európa,és nem a barom ruszkik.(Akikk most lőttek le agy maláj utasszállító gépet 295,utassal.)

  11. királyerdei szerint:

    18:00 Megerősítette a légi közlekedést kiszolgáló ukrán állami vállalat, az Ukraeroruh a malajziai utasszállító repülőgép lezuhanását Ukrajnában, az orosz-ukrán határ közelében. Anton Herascsenko belügyminiszter-helyettes közlése szerint a gépet „terroristák”, azaz kelet-ukrajnai szakadárok lőtték le Buk típusú légvédelmi rakétával.

    Az Ukrajinszka Pravda ukrán hírportál forrásai szerint a gép Hrabovo település közelében zuhant le. Az Információs Ellenállás nevű civil szervezet pedig azt közölte, hogy a Donyeck megyei Toreztől északra zuhant le az utasszállító. Az Interfax Ukrajina szerint Hrabovo környéke a szeparatisták ellenőrzése alatt áll.

    17:58 Az ukrán belügyminisztérium tanácsadója azt közölte, hogy a repülőgépet egy Buk föld-levegő légvédelmi rakétával lőtték le. Kijev is megerősítette, hogy meghalt a 280 utas és a 15 fős személyzet.

    A maláj légitársaság Twitter-üzenetben közölte, hogy minden kapcsolatot elvesztett a géppel, amikor az az ukrajnai légtérben repült.

    A hágai magyar nagykövetség az MTI-t arról tájékoztatta: a holland külügyminisztériumnak nincs információja arról, hogy a gépen magyar utas tartózkodott volna.

    17:30 Lezuhant a Malaysian Airlines egyik repülőgépe a Donyeck melletti, szakadárok által ellenőrzött területen. A Boeing 777-es Amszterdamból tartott Kuala Lumpurba.

    Az Euromaidain politikai szervezet a Twitteren azt írta: a gépet terroristák lőtték le, de ezt senki sem erősítette meg. Két amatőr videót is közzétettek, amelyeken állítólag a lezuhant gépből felszálló füst látható.

  12. grün szerint:

    “У ополченцев нет вооружения, способного сбить пассажирский самолет на высоте 10 километров, заявил премьер самопровозглашенной Донецкой народной республики Александр Бородай.”
    .
    Majd segít szigetország!

  13. szigetország szerint:

    Ha grün kéri, persze, hogy segítek.

    “A felkelőknél nincsen olyan fegyver, amely alkalmas egy 10 kilométer magasságban közlekedő utasszállító repülőgép lelövésére — közölte Alekszander Borodaj, az önmaga függetlenségét kinyilvánító Donyecki Népköztársaság ‘miniszterelnöke’.”

  14. nagyapó szerint:

    2001. október 4. – 78 ember vesztette életét, amikor az ukrán légvédelem gyakorlat közben kilőtt rakétája a Fekete-tenger fölött eltalált egy Tel-Avivból Novoszibirszkbe tartó TU-154-es orosz utasszállító repülőgépet.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  15. kispajtás szerint:

    Az egyik autó kiütést kapott az ütközéstől?

  16. Csepel-sziget szerint:

    Az a Friesland egyik cégautója.

  17. Csepel-sziget szerint:

    Vendetta!

    Annyit fűznék hozzá, hogy láttam már rendőröket traffizni a Széchenyin pont az érintett kereszteződés közelében a pláza felől érkezőket mérték, tehát bizonyára tudnak a problémáról.

  18. fghfjhgkjhk szerint:

    A Lajtán túl erre van megoldás. Minden irányban egy villogó sárga lámpa.

  19. spirit szerint:

    Lehet humorizálni,az autó kiütésén…és a száguldozó poénok is nagyon kellemesek…sőt lehet politizálni..köpködni a rendszerre…
    Tökéletes jellemrajz az itt jelenlévő kommentezőkre…..majd ha a TE gyermeked ül egy ilyen autóban,akkor nem lesz ekkora pofája az illetőnek.
    Kritikán aluli ami itt megy.. kérdem én mekkora sebességgel jött a kis Pöttyös,(függetlenül,hogy főútvonal) ..ha fel tudta borítani a másikat..
    Csak a hihetetlen szerencsén múlott hogy könnyebb sérülésekkel megúszták.
    Kérdem én, HÁNY EMBERNEK KELL MEGHALNI ahhoz hogy itt lámpa legyen????

Itt lehet hozzászólni !