Kiderült: nem civil a Norvég Civil Alap

Kálmán Olga köpni-nyelni nem tudott

Válasz.hu, ATV

Kálmán Olga köpni nyelni nem tudott

Az Egyenes Beszédben derült ki, hogy tényleg kormányellenes politikai akciókra megy a norvégok civil pénze.

Ez aztán a nagyon szórakoztató. Kálmán Olga beszélget Gulyás Mártonnal, a Krétakört vezető lánglelkű civillel, utóbbi el is mondja a szokásos mantrát, a civileket támadja a kormány, direkt, ezért vizsgálódik a Kehi, stb. Eddig nem izgi. 8:30-nál kezd az lenni, amikor Olga ártatlan kérdésére, hogy milyen projekjeik valósultak meg a Norvég Civil Alap támogatásával, Gulyás bemondja a tutit. Ami a közvélemény számára is ismerős lehet, az a Lázár János elleni tüntetés. 8:50-nél járunk ekkor, Olga szeme elkerekedik, szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik.

Olga láthatóan nem hiszi el, hogy Gulyás bemondta azt, amit ha a kormány állít, akkor a cinkes és 444-es faszagyerekektől a Népszabadságig kórusban kiáltja mind az összeesküvés-elmélet, paranoia, civilüldözés hármas jelszavát. 10: 38-nál rá is kérdez még egyszer: tényleg a norvég civil pénzből szerveztek tüntetést Lázár ellen? Nos, igen. Ja, és ha már itt tartunk: a csütörtöki Heti Válaszból az is ki fog derülni, milyen nepotista pénzosztodává vált a norvég civil négymilliárd kifizetőrendszere. Tények lesznek a cikkben, nem a Kehi által gyűjtöttek, hanem olyan forrásból származók, amelyet a cinkes arcok is nagyon komolyan szoktak venni. Persze nincs kétségem: megoldják majd a fideszbérencezést kreatív módon, nyilván szorulásuk lenne, ha egyszer elmulasztanák.

Forrás: Válasz.hu

5 hozzászólás “Kiderült: nem civil a Norvég Civil Alap” bejegyzésre

  1. Bugi szerint:

    Most akkor megtudtuk, amit eddig is tudtunk. Egy meglepő azonban van ebben az interjúban: Kálmán Olga elhiszi a saját hazugságaikat! 😀

  2. grün szerint:

    Bugi!
    Te is elhiszed a sajátjaidat!
    Ebben nincs semmi meglepő! 😛 😛

  3. ebihal szerint:

    A Civil Összefogás Fórum miből is gazdálkodik?

  4. robi szerint:

    Ma már tudjuk, kik azok jó pénzen vett, idomított honfitársaink, akiket fél év múltán kiröhögtettek odafent a civil alappal kapcsolatban.

  5. felix szerint:

    Egy civil alap miért nem támogathat egy civil tüntetést?

Itt lehet hozzászólni !