Ezt jobb, ha meg se nézed! Videó!

444, Csepel.info

Ezt jobb, ha meg se nézed

Lapunk Facebook-oldalán rendszeresen kiakadnak és tücsköt-bogarat kiáltanak a rendőrökre, amikor a sebesség-ellenőrzésekről adunk hírt. Pedig, aki betartja a közlekedési szabályokat, annak aligha van félnivalója, aki meg nem, sokkal nagyobb valószínűséggel okoz sérüléssel vagy halállal végződő balesetet, mint szabálykövető társai. Már csak ezért is érdemes a rendőröknek sebességet mérni, és ha kell, akkor büntetni.

Mai traffipax-hírünkhöz kapcsolódik még, hogy túl sokkolóra sikerült a legújabb észak-ír balesetmegelőzési kampány kisfilmje, ezért a tévék este kilenc előtt nem adhatják le – írja a mai 444. A Classroom című videó azt mutatja be, hogy 2000 óta 31 gyerek, egy osztálynyi halt Írországban autóbalesetben, aminek nagy részét gyorshajtás okozta. A készítők szerint, az alkotás nem durva, de a helyi médiafelügyelet még sem szeretné, hogy filmet gyerekek is lássák. Szerintetek?

3 hozzászólás “Ezt jobb, ha meg se nézed! Videó!” bejegyzésre

  1. kritikus szerint:

    khm…szerintem elegge sokoolora sikerült, de ez ta szakambereknek kell tudniuk.

    megis jo idönkent a figyelmeztetes, mert a hetköznapok mokuskerekeben elfelejtjük az igazan ertekes, fontos dolgokat. nem foglalkuzunk vele, csak akkor… amikor mar itt a baj.

  2. felix szerint:

    Vajon Lézer János látta e már.
    Amint a videóban is látszik, nem csak a gyorshajtónak van családja, de van olyan barom aki ezt nem tudja felfogni.
    Ezért nem vitte semmire.

Itt lehet hozzászólni !