Két tűz után csőtörés, most az Ady 3-ban

Csepel.info

Ady csőtörés 01

Ady csőtörés 02

Nem csak irgalmatlan meleget, de két tűzesetet majd zárásképpen egy nagy csőtörést, fakidőlést és egy konténer-pottyanást is hozott a kedd – értesült a Csepel.info.

Először a HÉV gyulladt ki, aztán egy Rákóczi úti családi ház, végül pedig egy nagy csőtörés zárta volna a napot kedden délután, ha nem dől ki az átázott föld miatt egy fa, és nem pottyan le még egy nagy konténer a Corvin csomóponton – értesítették a Csepel.info-t olvasóink. A képek és a beszámoló szerint a csőtörés az Ady Endre út 3. szám alatti tízemeletes panelháznál volt, és a ház körüli parkot teljesen be is terítette a víztenger. Információink szerint a csőtörés idejére a vizet elzárták, így az eset maximum a kerti növényeknek jelentett egy kis felüdülést, a ház lakói hoppon maradtak. Egy fa gyökérzetét viszont annyira eláztatta a víz, hogy a fa a panelház felé kezdett dőlni, ami miatt a Csepeli Városgazda munkatársai kénytelenek voltak kivágni azt. Aki többet tud, kérjük írja meg a fórumban!

8 hozzászólás “Két tűz után csőtörés, most az Ady 3-ban” bejegyzésre

  1. József szerint:

    Egy kissé szánalmas az egész 8 órától nem volt víz egy meg hirdetett csőcsere végett 16 órakkor vissza adták a vizet majd el tört a főnyomó cső este 19 órakkor még ömlött a viz majd az est folyamán rá dölt egy fa a házra amit röpke 2 óra alatt csak körbe járt mindenki mint indiánok a tábor tüzet most 22:31 van viz nincs a fa a házon kérdem én hol a lajtos kocsi nem érdekli senkit hogy az emberek víz nélkül vannak a 30 fokos melegbe közel 15 órája De jobban teljesít az ország de nem csepelen

  2. SilverLuna szerint:

    A történet ma reggel kezdődött… már 2 éve halasztott csövek cseréje kezdődött meg ma reggel az Ady Endre út 3-ban. Ami reggel 8-18 óráig tartott és teljes vízelzárással járt. 35 fok meleg, víz egész nap semmi… aki panelban lakik, az tudja, hogy a panelban az egy póttyet több.
    Végre visszatért a vízszolgáltatás délután 4-5 óra körül. Éljen!
    Ezek után elindultunk dolgunkat intézni, mire a ház előtt jött a következő meglepetés. Úszik minden. Ömlik a víz az Ady 3-5 közötti területen. Főnyomócső törése…
    4 órán keresztül ömlött a víz, mire elzárták, így már 3 db 10 emeletes panelházban nincsen víz.
    Lajtos kocsinak nyoma sincs, tehat cirka 400 háztartás víz nélkül. Ha ez eddig nem lenne elég, az áradás miatt kidőlt egy fa és benézett a lakók lakásába az ablakon.
    Amíg a fát nem tudják elszállítani, ami mint látható nem 2 perc lesz, addig a vízművek is csak kamillázik a ház előtt… ha kész a faelszálítás, utána még kb 4 óra és talán lesz víz ismét…
    Éljen!

  3. Ambrus Mónika szerint:

    A közel 10 órányi vízmentes nap után,még egy szuper csőtörés is beköszönt hozzánk.3/4 5-körül jelentették a Vízműveknek,akik cirka 3 óra múlva ki is jöttek,és nagy nehezen elzárták a vizet!!Hurrá,újra nincs víz,minek az 35 fok melegben,a hab a tortán,hogy a víz annyira alámosta a parkot,hogy a ház előtt lévő két hatalmas akácfa el kezdett kidőlni,az egyik bekopogott a 4. emeleti lakás ablakán! A helyszínre érkezett rendőrök,ide-oda futkostak nézelődtek,közben megérkezett a Tűzoltóság is,most már kb 10 ember járta körbe a dőlő fákat,és tanakodtak mi tévők is legyenek!?Megszületett a terv,ki kötik a fákat,és középre behúzzák őket,ez kb este 8 és 9 óra között lehetett!Egyre több tűzoltóautó,katasztrófavédelmi szakember érkezett ,és kb 11 óra magasságában leállítottak minden munkát,és végül a Tűzoltók segítségével a Városgazda emberei a két fát kidöntötték!!Hurrá fellélegezhettünk,de nem mindenki,ugyanis a Városgazda emberei kb éjjel 1 óráig még dolgoztak,és hát hol ,pont a mi ablakunk alatt,teljes díszkivilágítás közepette aludni térhettünk!!Szuper a lényeg hogy mindenki a helyzet magaslatán volt!!!

  4. Egy itteni lakó szerint:

    Tisztelt cikk író!

    Kívánom önnek,hogy élje át önn is a “hoppon maradást”(ahogy a cikkében fogalmaz)35 fok melegben kisgyerekkel,víz nélkül 18 órán keresztül!!!!
    A tegnapi csőtörést kb.1-1.5 óra alatt meglehett volna oldani,ha a vízmű nem kezeli trehány módon a lakossági bejelentéseket!!!
    Miután többen telefonáltak hiába a vízműnek,az egyik lakó a segélyhívon keresztül beszélt a katasztrófavédelemmel és jelezte nekik,hogy a már 2 órája ömlő víz alámosta az új villanyoszlopokat és dölnek.A válasz”nem illetékesek,kapcsolják a vízműt.Vízmű hazudik mint a vízfolyás,mert volt pofájuk azt mondani,hogy már voltak kint…….nem tudom melyik bolygon…..15 percen belül ott vannak ezt mondta amikor már 2 órája ömlött a víz.15 percből lett 30 is ha nem több mire kiértek.Közben a közterületfelügyeletnek meg a rendörségnek a szabálytalanul parolok voltak a legnagyobb gondja mikozben nagy reccsenéssel dölni kezdtek a fák.KB. 2 óra rohangálás tanakodás mit is kéne csinálni egyik szerv okosabb volt mint a másik.Kivágjuk a fát ne vágjuk,huzzuk vonjuk stb.Közben 500 lakásban víz nélkül az emberek,lajtos kocsi lakossági tájékoztatás az ablakban.A frissen felújított parkról már ne tegyek említést.Az úgy tönkre ment ahogy illik.Mind ez a sok pusztitás és kellemetlenség megelőzhető lett volna ha a vízmű korrekten végezte volna a munkáját!

  5. admin szerint:

    Senkit nem kívántunk megbántani a szófordulattal, elnézést.

  6. nagyapó szerint:

    Igazuk van! Ilyen a világon sehol sem fordulhat elő, csak Csepelen (József Csepelen, nagy kezdőbetű)!
    Ilyenkor kell felhívni Csepel képviselőjét, Szabó urat, jöjjön ide és intézkedjen, mert a vízmű nem tartozik a csepeli önkorihoz, magasabb szintű intézkedés szükséges.
    A vízügyi miniszter monnyon le!!!!!
    Különben tényleg nehéz dolog kánikulában víz nélkül.
    El tudom képzelni Donyecket, ahol se villany, se víz, se élelem, csak a kánikula.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  7. grün szerint:

    Öreg Farok!
    (József Csepelen, nagy kezdőbetű)
    Eddig már voltunk Vörös Csepel, Csepel Árpád földje, Csepel az ipar bölcsője!
    Mikor lettünk József Csepel?! 😛 😀

  8. József szerint:

    Látom fontosabb azzal foglalkozni hogy kis vagy nagy betű Csepel lehetne taglalni de a lényegről kéne tudomást venni hogy szánalmas az hogy 18 órán át nem volt víz az egyik legnagyobb kánikulai napon.
    Nem okoskodni kell hanem kipróbálni azt hogy ez milyen érzés amikor haza jössz a munkából le fürödnél mert ragadsz az izzadságtól és nem tudsz lehet ti erre élveztek hát én nem.
    Sőt beszélgessünk azokról az emberekről ahol kis gyerek van és nem tudja a gyerekét le fürdetni mert a vízmű meg mindenki b…..k rá. akkor most mi is a fontos élj a szagodba ne moss ne főzz ne fürödj mert pára kapura meg sörkertre van az Önkormányzatnak pénze de hogy lajtos kocsi jöjjön az minek.
    ezen gondolkozz nagyapó kisbetűvel meg grün kisbetűvel mert tudtommal ha Csepelen nagy betű akkor egy név kezdő betűje is nagybetű

Itt lehet hozzászólni !