Tavaszi sikerek a ProFITeamnél, Izland az úticél

Csepel.hu

Tavaszi sikerek a ProFITeamnél, Izland az úticél

A tavaszi versenyszezonban is figyelemreméltó eredményeket ért el a ProFITeam Életmód Egyesület versenyzői. A Fit Kid kategóriában több érmet is begyűjtöttek és a nemzetközi kvalifikáció is sikerült.

Május 14-én Szolnokon Nemzetközi Fit Kid „A” egyéni és „B”csoportos versenyt is rendeztek, ahol nagyszerűen szerepeltek a lányok. Csoportos kategóriában Kiss Csenge és Kovács Dorina duója 1. lett, Mészáros Zsófia és Szabó Kitti párosa pedig a 3. helyet szerezte meg.

Csoportos kategóriában a legkisebbek között, Minyonok címmel Nádasi Petra, Torda Boglárka, Sonkoly Sára, Hajdu Patrícia és Hajdu Kíra az 5.helyen végeztek, a Zsidó táncot előadó együttes tagjai (Uhrin Zsófia, Ecsedi Kinga, Soponyai Bernadett, Szabó Brigitta, Vittmann Larina) pedig megvédték tavalyi bajnoki címüket, idén is első helyezéssel szereztek örömet a nekik szurkolóknak. Az „A” kategóriás versenyzők mezőnyében Czinszki Réka 5. helyet szerzett, Gergely Glória pedig a 4.helyen zárt.

Május 17-én Székesfehérvár adott otthont az országos Fit Kid Dance versenynek. A koronázó városban Kiss Lilla Zsófia 2. helyezést ért el az I/A korcsoportban, Nádasi Petra élete második versenyén bajnoki címet zsebelt be az I/B., Mészáros Zsófia pedig címvédéssel a IX. korcsoportban, ugyancsak az 1.helyen fejezte be a versenyt. A csoportos Fit Kid Dance Show versenyen Egyiptom címmel a Csomor Dorottya, Tollas Alexandra, Glavanov Panna és Nógrádi Laura alkotta csapat egy harmadik helyezést szerzett a ProFITeam-nek.

Május 31-én Kiskunhalason Fit Kid „B” egyéni és „A” csoportos kategóriában országos szinten mérték össze tudásukat a legjobbak. Nyéki Ivett és Hanzelik Noémi 5.helyezést szereztek,Gergely Glória és Rigó Binka duója, pedig 4.helyen zárt. A csepeliek

„A” kategóriás zsidó tánca pedig a legjobbnak bizonyult. A győztes csapat tagjai: Uhrin Zsófia, Ecsedi Anikó, Trenyik Hanna. Hajdu Patrícia és Vittmann Larina.

Egyéni versenyen elért eredmények:

  • Hajdu Kíra-6. hely
  • Sonkoly Sára-5. hely
  • Uhrin Zsófia-4. hely
  • Ecsedi Kinga-6. hely
  • Zsinkó Gréta-5. hely
  • Kovács Dorina-4. hely
  • Kiss Csenge-3. hely

A tavaszi versenyek alapján Gergely Glória és a Fit Kid „A” kategóriás ötfős zsidó tánccal ProFITeam Életmód Egyesület kvalifikálta magát az októberben, Izlandon rendezendő Fit Kid Európa-kupára, ahol jó eséllyel indulnának a nemzetközi elsőségért, de a cseppet sem olcsó utazás – támogatók híján- sajnos veszélybe is kerülhet.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !