Motoradományozás a Kossuth Lajos Műszaki Szakközépiskolának

Opel Duna, Csepel.info

Motoradományozás

Május 27-én került sor a Kossuth Lajos Műszaki Szakközépiskola régóta várt eseményére, amelynek keretében az Autószalon Duna Kft. (közismert nevén Opel Duna) az Opel Magyarországgal karöltve, motort és más autóalkatrészt adományozott az iskola számára.

Ezek a súlyos és ritkaság számba menő szemléltető eszközök nagyban megkönnyítik a tanulók gyakorlati oktatását, ahogyan az is, hogy az Opel Duna szívesen fogadja a hallgatókat, hogy gyakornokként megismerhessék egy profi autószerviz működését.

Csepel.info

2 hozzászólás “Motoradományozás a Kossuth Lajos Műszaki Szakközépiskolának” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Régen az akkor mág létező Opel Csepel-el közös műhely is működött a Kossuthban, sőt néhány deák oda mehetett nyári gyakorlatra is.Kár, hogy az a vonal megszűnt, többre hivatott lett volna, kíváncsi vagyok itt meddig tart az együttműködés?

  2. duplaikszpluszegy szerint:

    Megkönnyíti a tanulók gyakorlati oktatását??? Amikor még én is odajártam, a gyakorlati órák abból álltak, hogy levélseprés, hólapátolás, fűnyírás és egyéb hasonló dolgok. Bár a repülősöknél nem tudom h mi volt, az autóelektronikai szakon nem nagyon volt autóval való foglalkozás 🙁

Itt lehet hozzászólni !