Döntetlent játszott Csepel a bajnokkal

feol.hu

Döntetlent játszott Csepel a bajnokkal

Befejeződött az NB III-as labdarugó-bajnokság.

Az utolsó fordulóban a nyugati csoportban bajnok Csákvár Csepelen döntetlenezett, a közép csoportban a Vidi II Gyulán győzött, s így 4. lett.

Forrás: feol.hu

5 hozzászólás “Döntetlent játszott Csepel a bajnokkal” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Na most mondd meg! Micsoda eredmény! Tényleg, minek asportba pénzt ölni! Úgy rohad/rohadjon a csepeli pálya, ahogy van. Néhány év, elrozsdásodnak a fényszóró tornyok, le kell azokat bontani, elrozsdásodik a kerítés és a szép jövő, ami jön, lehet szántani, jöhet a lakópark (Orbán, meg menjen Felcsútra!).
    Hajrá Csepel!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  2. helyi szerint:

    Tisztelt nagyapó! Ellentétben a Felcsúttal meg a többi kedvezményezettel, a Csepel futballklub nem kapott állami támogatást. Nem a Csepel SC Alapítványról beszélek, mielőtt azzal hozakodna elő, hanem a futballklubról, ahol ma is több száz gyerek játszik! Őket miért nem lehet támogatni?? Már csak a gyerekek miatt is.

  3. nagyapó szerint:

    helyi! Gondolom a 25 mFt állami támogatásból, akárcsak Felcsúton és másutt, megoldható az utánpótlásképzés. (MLSZ határozat Iktatószám:ki/JH01-3180/2013)
    Ettől függetlenül a volt Csepel SC területe rohad tovább. Amikor összeomlik, a futball klub tovább áll, a leamortizált terület marad.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  4. helyi szerint:

    25 millió forint nem rossz pénz, Igaz Felcsútra, a fradihoz, Székesfehérvárra, Mezőkövesdre milliárdok vándoroltak bújtatott állami pénzekből. Igaza van, valóban rohad, ésez az alaptívány bűne, de a futballklub nem áll tovább, hisz hová is mehetne, ha már egyszer ott az otthona ahol most is van, már több, mint 100 éve

  5. nagyapó szerint:

    A Magyar Állami Operaház éves költségvetése több mint ötmilliárd forint. Ez a magyar adófizetők pénze. Hányan látogatják?
    Ja és a lélegeztetőgépek!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

Itt lehet hozzászólni !