Ékszert és készpénzt visznek el a trükkös tolvajok

 

Trükkös tolvajok

Lakásokba csöngetnek be, és megvételre ajánlanak különféle árucikkeket azok a trükkös tolvajok, akik aztán a tulajdonosok figyelmét elterelve ékszereket, készpénzt, takarékbetétkönyvet tulajdonítanak el – hívja fel a lakók figyelmét a csepeli rendőrség. A rendőrség fokozott figyelmet és azok jelentkezését kéri, akiknek sérelmére a képen látható személyek bűncselekményt követtek el. A károsultak a BRFK. XXI. kerületi rendőrkapitányságán Csontos István rendőr-törzszászlósnál személyesen vagy a 427-46-00/134-es telefonszámon jelentkezhetnek.

2 hozzászólás “Ékszert és készpénzt visznek el a trükkös tolvajok” bejegyzésre

  1. Csaba szerint:

    KEDVES CSEPELIEK! (tudom, hogy nem ide tartozik, elnézést érte, de fontos)

    OLVASSÁK EL, HOGY A CSEPEL ÚJSÁG TALPNYALÓ SZERKESZKTŐJE MILYEN CIKKET HOZOTT LE A SZENNYLAPJÁBAN A GALVÁNISZAP ELVITELÉRŐL.

    GUSZTUSTALAN, AHOGY HAZUDIK. A LAP SZERKESZTŐJE bárány tibor, AKINEK A NYELVE MINDIG SZAROS… A POLGÁRMESTER HÁTSÓJA PEDIG MINDIG FÉNYES… hogy is van ez???

  2. Nándi szerint:

    Tényleg nem tudom, hogy ez a hozzászólás hogy jön ide, bár nagyban egyetértek vele. Kár, hogy a Csepel Újság nem tényszerű és reális,kár, hogy az MSZP “írja” a cikkeket a saját szája íze szerint. Főleg, hogy a kerület pénzén!

Itt lehet hozzászólni !