Kitüntetések a Nagycsaládosok Országos Egyesületétől

Csepel.hu

Kitüntetések a Nagycsaládosok Országos Egyesületétől

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete április 26-án tartotta közgyűlését, melynek elején ünnepélyes percekre került sor: átadták azokat a kitüntetéseket, okleveleket, amiket azok a személyek, cégek, szervezetek kaptak, akik anyagilag, vagy munkájukkal segítették a NOE működését.

A NOE csepeli csoportjának javaslatára a Csepeli Városkép Kft.-t a Bölcső-díj arany fokozatával tüntették ki.

Ezt a díjat azok kapják, akik 1 millió forintos, vagy ennél magasabb összegű támogatással segítik az egyesületet. Ahogy arról korábban hírt adtunk, a II. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál – melyet Németh Szilárd polgármester kezdeményezésére 2012-ben rendeztek meg először Csepelen – 2013-as, egymillió forintos bevételéből vásárolt ajándékcsomagokat ötven rászoruló nagycsalád kapta meg. A tartós élelmiszereket Vida István, a Csepeli Városkép ügyvezetője adta át még karácsony előtt. A nagycsaládosok nevében Ádámcsó Angéla, a NOE csepeli csoportjának vezetője köszönte meg a példaértékű felajánlást.

A mai kitüntetettek között Kispál György plébános is szerepelt, aki a Bölcső-díj bronz fokozatát kapta meg azért a sok segítségért , amelyet a csepeli nagycsaládosoknak nyújt.

Jó munkájukért a csepeli csoport két tagja, Ádámcsó Angéla és a Majtán Olga oklevelet kapott.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Kitüntetések a Nagycsaládosok Országos Egyesületétől” bejegyzésre

  1. gyula szerint:

    Hümm, hümm!!!

    “Ezt a díjat azok kapják, akik 1 millió forintos, vagy ennél magasabb összegű támogatással segítik az egyesületet. Ahogy arról korábban hírt adtunk, a II. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál – melyet Németh Szilárd polgármester kezdeményezésére 2012-ben rendeztek meg először Csepelen – 2013-as, egymillió forintos bevételéből vásárolt ajándékcsomagokat ötven rászoruló nagycsalád kapta meg. A tartós élelmiszereket Vida István, a Csepeli Városkép ügyvezetője adta át még karácsony előtt.”

    Most akkor hogy is van ez?

Itt lehet hozzászólni !