Rendőrautó csapódott fának Csepelen

Velvet.hu, Csepel.info

Rendőrautó csapódott fának Csepelen

Egy rendőrautó és egy kisteherautó ütközött össze ma fél 11 körül Csepelen a Szent László utca és az Arany János utca kereszteződésénél. Az ütközésben a rendőrök autója egy ház kerítése és egy villanyoszlop közé csapódott, több sérült is van.

Az érdekesség az, hogy a rendőrség egy közeli házhoz tartott, ahova a tűzoltókat riasztották, mivel egy férfi tetőjavítás közben átzuhant a szomszéd kertjébe, de annyira túlsúlyos volt, hogy a tűzoltóknak kellett visszaemelniük a saját portájára.

Végül így csak a tűzoltók értek oda. A Velvet információi szerint a rendőrautó balesetében többen megsérültek, egy rendőrnőt a mentők kórházba szállítottak.

Forrás: Velvet.hu

 

7 hozzászólás “Rendőrautó csapódott fának Csepelen” bejegyzésre

  1. Anna szerint:

    Kiigazítás: A tűzoltókat azért kellett kihívni, hogy kinyissák a szomszéd kapuját, ugyanis azok nem voltak otthon, a sérült pedig az ő udvarukba zuhant a háztetőről. A mentősök az utcáról átmásztak a kerítésen, és elkezdték a sérült ellátását. Miután a tűzoltók kinyitották a kaput, a mentősök ki tudták hozni a sérültetet a hordággyal.
    Mind a mentősök, mind a tűzoltók kiváló munkát végeztek. Ott voltam végig, láttam.
    Anna

  2. Móni szerint:

    Tisztelt Csepel.info!

    Az újságírás alapszabálya szerint először meg kell bizonyosodni a tényekről. Hogyan képesek akkora sületlenséget leírni, hogy “egy férfi tetőjavítás közben átzuhant a szomszéd kertjébe, de annyira túlsúlyos volt, hogy a tűzoltóknak kellett visszaemelniük a saját portájára” Ez önök szerint teljesen életszerű? Ha valaki leesik egy ház tetejéről, akkor kicsi az esélye annak, hogy sérülés nélkül megússza a zuhanást. Ez ebben az esetben sem volt másképp, súlyos sérülésekkel vitték kórházba a férfit. Elképesztő ez a trehányság!!!! Legyenek szívesek és a cikket minél előbb javítsák ki úgy, hogy az előttem szóló Anna írta, ugyanis az az igazság, én is a helyszínen voltam.

  3. großmutter szerint:

    Gordon, jól vagy?

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    🙂 😀 😛 Jó volt!
    A hunyót megtudhatjuk ki volt?

  5. Zoli szerint:

    Remélem, hogy Gusztinak nem lett baja!

  6. Trix szerint:

    Azt nem lehet tudni, hogy ki okozta a balesetet? (A rendőrautósat.)

  7. szevenszi szerint:

    Dehogynem! A Gyurcsány! 🙂

Itt lehet hozzászólni !