Gyurcsány & Kuncze: Volt pár közös, szép évünk!

Mandiner, Youtube

Gyurcsány Ferenc azzal kampányolt Kuncze Gábor mellett, hogy milyen volt az MSZP-SZDSZ közös kormányzása, amikor ő előbb informálisan, majd formálisan is irányította a szocialistákat.

Nem csak a szigetszentmiklósi néni kampányol Kuncze Gábor mellett – Gyurcsány Ferenc Vadai Ágnes társaságában lépett fel Kuncze egyik választási rendezvényén. Gyurcsány azt mondta, ő Kunczére szavazna, hiszen volt pár közös, szép évük. Beszélt arról, hogyan dolgoztak együtt, amikor ő előbb informálisan, majd formálisan is az MSZP-t, Kuncze pedig az SZDSZ-t vezette. Mint mondta, amit a miniszterelnöki dolgozószobában Kunczével megbeszéltek, az úgy is volt.

„Magyarország egyik legegyenesebb, legtisztafejűbb, legtisztességesebb politikusát Kuncze Gábornak hívják!” – mondta Gyurcsány szenvedélyesen.

Forrás: Mandiner

10 hozzászólás “Gyurcsány & Kuncze: Volt pár közös, szép évünk!” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Ezt mondja „Magyarország egyik legegyenesebb, legtisztafejűbb, legtisztességesebb politikusa” Gyurcsány(i)!!!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  2. Etikus szerint:

    Na na!!!
    „Magyarország egyik legegyenesebb, legtisztafejűbb, legtisztességesebb politikusát Kuncze Gábornak hívják!” – mondta Gyurcsány szenvedélyesen.

    Amikor ő volt a BM. miniszter, a csepeli kapitányság helyettese úgy szidta a mint a bokrot, mint ha parancsot kapott volna rá. Na akkor Fletó, hol voltál? Ja, hogy nem arra az időszakra hivatkoztál? Az sem volt semmi, nekünk, az ország polgárainak! (2004-2008) Kartotékok???
    Ti tényleg, az egész táborotokkal hazudtok, 1917 óta szüntelenül……….(tisztelet a kevés kivétel) A bolsevikok puccskísérlete megbukott. (már akkor puccsoltak!, velejárótok!) Lenin Finnországba menekült…………??? Talán innen datálódik fletó idézete is? Mi szerint, “el lehet menni!” Megtanulta és eszébe jutott a Parlamentben, amikor ezt mondta. No lám okos gyerek Ő a mai napig. Bár én inkább azt mondom szavazzanak, a Magyar Munkáspártra, akkor is jobban járnak, mint a fenti két megbukottal. Ők már kiégették magukat a politikai palettáról, csupán kavarognak össze, vissza, zavart akarnak kelteni a józan értelemben, a tiszta lelkekben. Aki meg még is vállalja őket, ő sem különb náluk!

  3. Etikus szerint:

    Az egyik legfontosabb tényező kimaradt a 2004-2008-as időszakból, mégpedig az a szó, hogy

    PRIVATIZÁCIÓ!!!

    Amikor “eltűnt az ország aranykészlete, szinte az összes társadalmi tulajdon, amit nagyszüleink, szüleink és mi magunk állítottunk elő. Nem kell sorolnom ugye?!

    Tényleg a legtisztességesebbek pulitikusok közé tartozott???????????????!!!!!!!!!!!!!!!
    Mi nem felejtjük mind azt amit tettek e hazával, miközben naponta gúnyos mosollyal vigyorognak a képünkbe!!! ŐK? EZEK?? A cápa gyomra sem bírná elviselni, kiköpné őket.

  4. Etikus szerint:

    „Magyarország egyik legegyenesebb, legtisztafejűbb, legtisztességesebb politikusát Kuncze Gábornak hívják!” – mondta Gyurcsány szenvedélyesen. És én!!! Azaz, elfelejtette hozzá tenni, hogy ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ maga. Jöhet a: DUMA-TAPS.

  5. Etikus szerint:

    Ismét kimaradt, valaki hiányzik a táncból……….lesz-e rá elég idő, már mint az esetleges lekérésre, emésztésre?

  6. grün szerint:

    T. Etikus!
    Ön beveszi ezt a marhaságot, amit a fityesz sulykol az “El lehet menni!” témában?!
    Akkor tegyük helyére, hogy kiknek mondta és miért!
    Ennek szellemében kérem tisztelettel revideálja álláspontját! 😛 😀
    .
    „Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!” – mondta Magyarország miniszterelnöke.
    http://fn.hir24.hu/itthon/2006/06/15/gyurcsany_el_lehet_menni_magyarorszagrol/

  7. Csak a Jobbik szerint:

    az 500 milliós tartozásukat visszafizették már a közösbe a volt SZDSZ tagok?
    kuncze mennyivel szállt be?

  8. grün szerint:

    Csak aJobbik!
    Ha ott lettél volna Miklóson amikor Kuncze felmosta a padlót a Hír tv tudatlanul okoskodó riporterével! 😛 😀

    http://piroslapok.blog.hu/2014/02/21/kuncze_felmosta_a_padlot_a_hirtv_hazug_riporterevel

  9. bonifác szerint:

    Azt elhiszem, hogy Fletó szívesen emlékszik ezekre az időkre! Dőlt a lé, és amikor elfogyott, jött az IMF hitel a következő kormány- akkor már biztos volt hogy a Fidesz
    kontójára. Az SzDsz egyébként rákos seb volt hazánk testén.Sajnos megint kezd terjedni
    Kunczéval, Fodorral és a többi nagyon agresszív magyarellenes figurával.Már csak ezért
    SEM szabad kormányra kerülniük. Ez kizáró ok!!! A Csődület többi viselt gazemberségét
    már eleget hangoztattuk.Orbán legyőzése megérné az ország újbóli lepusztítását?!
    Az ultraliberális tőkének és magyar cinkosainak biztosan. És nekünk?!?

  10. öregedöbandi83 szerint:

    Hová lettek KERESZTÉNY vallású vezetők? Ez az ország legnagyobb betegsége.Ha már a pártokat csak” ők “vezetik legalább lennének tisztességesek!Kivétel a Fidesz és a Jobbik.A többi csak kerékkötő nem szabad rájuk szavazni,mert el veszik az ország.

Itt lehet hozzászólni !