Diplomája sincs az MSZP oktatáspolitikusának

444, Csepel.info

Kunhalmi Ágnes MSZP

Diploma meg nincsen

Kunhalmi Ágnes oktatáspolitikai szakértőként többek között Csepelen ostorozta az Orbán kormány által megkezdett oktatási reformot. Beszédeiben, megszólalásaiban mindig nagy hangsúlyt fektet arra hogy ő sokkal jobban ért a szakmához, mint a kormánypárti szakértők vagy vitapartnerei. Úgy tűnik, hogy mindezt mégis a megfelelő végzettség nélkül tette. 

A szocialista képviselőjelöltről a Lőrinci blog írta meg, hogy nincs diplomája, és miután a blog efelől érdeklődött, választ nem kaptak, viszont átírták Kunhalmi végzettségét az MSZP honlapján.

Előtte

A Wayback Machine megmutatja, hogy nézett ki Kunhalmi oldala korábban.

kunhalmi előtte

Utána

kunhalmi utána

Kunhalmi Ágnes a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy (amikor a Simon-ügy után a budapesti 18. kerületben a baloldali összefogás jelöltje lett) egyértelműsítették az önéletrajzában szereplő adatait, mert korábban csak a két egyetem volt feltüntetve a tanulmányok között, és szerinte ez okozhatta a „félreértést”. Kunhalmi azt is mondta: soha sehol sem állította, hogy meglenne a diplomája vagy a nyelvvizsgája, és több fórumon egyértelművé tette már, hogy a papír megszerzése folyamatban van.

Másfél hete még ezt mondta magáról a life.hu-nak:

„Szegedre jelentkeztem kommunikáció szakra, természetesen Budapesten maradva, majd két év után már politológiára is jártam az ELTE jogi karára. Innentől a két egyetemet párhuzamosan végeztem.”

Forrás: 444.hu

21 hozzászólás “Diplomája sincs az MSZP oktatáspolitikusának” bejegyzésre

  1. gyalog szerint:

    Én értem, mi bántja a fiúkat: Kunhalmi Ágnes nem veszi a nyelvvizsga-bizonyítványt, mint ők. Amúgy pont mostanában várja a vizsgaeredményét.

  2. ebihal szerint:

    Esetleg elbeszélgethetnétek Kósával is!

  3. nagyapó szerint:

    Soós Tamásnak dr.-i címe van, Gyurcsány(i) szakdolgozata elveszett, Kunhalmi megígéri, ahogy a csepeli “tornatanár” ígérgette a ziskolát.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  4. felix szerint:

    Szemétláda.
    Ez még tőled is gyenge.

  5. nevemsenki szerint:

    Lehet, hogy nincs diplomája Kunhalmi Ágnesnek, de Németh Szilárd bevallottan hülye az energetikához.
    Most akkor melyik a különb?

  6. gyalog szerint:

    Németh Szilárd – nem értem, miért nem érted! 🙂

  7. szevenszi szerint:

    Csak kérdés!Szilárdnak mennyi darab nyelvvizsgája van. Ő még akkor kapta meg nagy nehezen azt az egyet amikor nem kellett hozzá nyelv vizsga. Oszt ennyi. Egyébként energetikából, vagy ahhoz közelítve van valamilyen végzettsége? Mint bizottsági alaelnök a mentelmi bizottságban osztja az észt. Jogi végzettség nélkül. Nemzetbiztonsági ügyekben nyilatkozik, illetve kinyilatkozik pedig ennek még a közelében sem volt. Legalábbis a hivatásos oldalához. A többit nem tudom.
    Kunhalminak két diplomája lesz. Az egyik jogi. Vannak szakértői., képzett tanácsadói.
    Szilárdnak egy diplomája van, a szakdolgozatát sem ő írta, mindegy. Viszont se szakértői, se tanácsadói, csak hűbéresei, azok is buták, vagy beszariak, és ezen kívül ülep tisztogatói , többek között akik itt a fórumon is jelen vannak. Nagyapi, gordon, bugi stb.

  8. Bugi szerint:

    Szenetzky: tök mindegy, hogy a Némethnek mennyi nyelvvizsgája van. Neki van vagy három diplomája. A nagy pofájú szakértőről meg kiderült, hogy egy senki, még diplomája sincs. Emlékszem, a kommunisták még diplomás, doktori címmel rendelkező államfőt is buktattak azért, mert megszorongaták az egyetemi rektort. De ez a tyúk, aki magát szakértőnek hazudta magát, Schmitt Pálhoz képest egy nulla, egy senki. Mégis véditek.

  9. felix szerint:

    Ki az az ostoba a ki politikustól szakértelmet vár?
    Amennyiben jók az értesüléseim, akkor a fidesz győzelem esetén szakértők helyett politikusokat tesz a kormányba.
    A “szakértőket” a pártok jelölik ki és nem kell hozzá szakértelem.
    Az uniós képviselőink is beletanulnak, úgy válnak szakavatottá.
    Nem kell a nyáladzás.

  10. szigetország szerint:

    Kunhalmi Ágnes helyében én ezek után nagyon-nagyon csendben lennék.

  11. Tarjányi László szerint:

    Tisztelt Uraim! A Csepelinfó is hamisít, mert az első piros keretben a kommunikáció szak után “vessző és egyetemi diploma” beírás szerepel! A politológia szak után pedig “(diplomavédés: 2011. január ) áll! Ezek itt miért nem szerepelnek!

    Az újraírt életrajzban mindkettőnél “abszolutóriummal lezárva, nyelvvizsga előtt áll”.

    KEDVES MINDENKI! Az abszolutórium és a nyelvvizsga között még van egy fontos teendő, amiről itt szó sem esik! Nevezetesen “ÁLLAMVIZSGÁT TETT”!!! Én úgy tudom, nem tett államvizsgát, pedig enélkül NINCS DIPLOMA, hiába is írja oda Kunhalmi, hogy nyelvvizsga előtt áll!

  12. grün szerint:

    “Diplomája sincs az MSZP oktatáspolitikusának”
    .
    Van két abszolutóriuma, a felsőoktatási tanulmányi kötelezettségek teljesítését igazoló végbizonyítványa. Felsőfokú végzettséget igénylő munkakör betöltésére nem jogosít.
    .
    De attól még nemzetgazdasági miniszter vagy akár miniszterelnök is lehet! 😛 😀

  13. Tarjányi László szerint:

    Kedves grün! Abszolutórium arra jó, hogy államvizsgát lehet tenni, amely áll egyrészt a diplomamunka megvédéséből, meg még vagy három tárgyból vizsgázni kell, ez alapján állítják ki a DIPLOMÁT, amelynek nem feltétele a nyelvvizsga, hanem a DIPLOMÁT nem lehet átvenni érvényes nyelvvizsga nélkül! Az abszolutórium bélyegző a leckekönyv végén levő lapra kerül, s szerepel rajta, hogy a hallgató az előírt tanulmányokat elvégezte, ÁLLAMVIZSGÁT TEHET! Egyszerűen nem értem ezt a hablatyot, ami itt a nyelvvizsga körül folyik, szerintem Kunhalmi nem tett ÁLLAMVIZSGÁT. Az államvizsgát szintén a leckekönyv végére jegyzik be, mármint a diplomamunka és a vizsgatárgyak osztályzatait, mert magán a diplomán már csak a végzettség megjelölése és az oklevél minősítése szerepel.
    Ezt nem is neked írtam, hanem azoknak akik esetleg nem ismerik a szóbanforgó okiratokat.

  14. elhallgattatni szerint:

    schmitteljük ezt a hírt is

  15. großmutter szerint:

    Még mindig jobb ha nincs. A lényeg, hogy smittpálnak tiszták voltak a papírjai. Bukott banda!

  16. joságos szerint:

    Németh Lászlóné Nemzeti Fejlesztési Miniszternek semmilyen felsőfokú végzettsége sincsen! Nem ártana előbb ezen elgondolkodnia az itt szájat tépő csupa ész Fidesznyikeknek! Aztán ha majd a miniszter asszony megszerzi a diplomáját, na akkor lehet a Kunhalmi Ágnes diplomája miatt ágálnia a bugi és nagyapó féle senkiknek!

  17. pastorius szerint:

    Ennek a sok igazan nem is tudom elegge silanyito jelzovel illeheto fityeszes szar evo bandanak egy koszos sertes is jo lenne barmiyen poziciora ha narancssarga a szine. Ugye egy icipicit sem vagytok elfogultak? Az esz megall ezektol.

  18. nagyapó szerint:

    Milyen szép, Kunhalmi és idióta Dr. grün t.t. kollégák. Ez melyikükre lealacsonyító?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  19. felix szerint:

    Gyalog.
    Nagyapót már nem lehet lealacsonyítani, mert akkor átmegy gödörbe.

  20. nagyapó szerint:

    joságos, mint bunkó komcsi! Nem az a baj, ha valakinek nincs megfelelő végzettsége (de jól végzi dolgát), hanem az ha hazudik! Ez a magaféle komcsiknál természetes, l. Török et., Soós et., most pedig Kunhalmi et.nő.
    joságos repetitio est mater studiorum (ismétlés a tudás anyja), ezért

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

Itt lehet hozzászólni !