Atlétika: tavaszköszöntő csepeli érmek

Csepel.hu

Atlétika: tavaszköszöntő csepeli érmek

Március első hétvégéjén ismét országos bajnoki versenyeken mérették meg magukat  a hazai atléták. Fedett pályán a juniorok és az ifjúságiak versengtek, míg a szabadban a Téli Gerelyhajító Bajnokságot rendezték meg, szokás szerint szép csepeli eredmények kíséretében.

A szombat-vasárnap során többen dupláztak, sőt akadt olyan atléta is, aki háromszor is a dobogó legfelső fokáról nézhetett le riválisaira.  A Csepeli DAC csapatából minden junior induló bajnoki éremmel a nyakában fejezte be a versenyt, összesen négy második és egy harmadik csepeli helyezés született.

Besenyődi Fédra gerelyhajításban a junior korosztályban elért ezüstje mellé megszerezte azt a felnőtt korcsoportban is. Szabó Beatrix háromszor állhatott dobogóra: 400 méteren és 4×200 méteren is a II., 200 méteren pedig a III. helyet szerezte meg. Az ezüstöt szerző váltó további tagjai:Kovács Anna, Nagy Noémi, és Sier Zsófia voltak. Dancs Tamás pedig azzal érdemelte ki edzője elismerését, hogy két számban is egyéni rekordot állított fel.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Atlétika: tavaszköszöntő csepeli érmek” bejegyzésre

  1. Yanni szerint:

    Hello Boss,

    We are a manufacturer for Custom pins, medals, lanyards, keychain and T-shirt, may be we could be your good supplier in future.
    We have a good policy for our abroad customers in 2014.

    Should we have a talk?

    thanks

    Best regards
    Yanni Lu

    Tang Yi Crafts Industrial Corp.,Ltd.
    Address: #4, Yuming Rd, Dongsheng Industrial Park,
    Zhongshan city,Guangdong, China
    Web: http://www.tangcrafts.com
    Shype: yanni.rose
    Email: yanni@tangcrafts.com
    Tel: 86-760-28881818 I Fax: 86-760-28881819

Itt lehet hozzászólni !