Fegyvernek látszó tárggyal raboltak ki egy csepeli trafikot

Mno

dohanybolt

A kép illusztráció

Kiraboltak egy trafikot hétfőn Csepelen. A támadó fegyverrel, vagy annak utánzatával kényszerítette az alkalmazottat a bevétel átadására – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.

 Dudás-Kanyog Andrea elmondta, hogy a férfi, aki sállal takarta el az arcát, nem sokkal este 6 óra előtt lépett be a Zrínyi utcai nemzeti dohányboltba. A megfenyegetett alkalmazottól megszerzett pénzzel a támadó elmenekült. Az ügyben a XXI. kerületi rendőrkapitányság indított eljárást rablás miatt – közölte a sajtóügyeletes.

3 hozzászólás “Fegyvernek látszó tárggyal raboltak ki egy csepeli trafikot” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Csepelen is látszik a szoci hazugságözön eredménye. ’52-ben a kulák, ’67-ben a zellenforradalmár, most a szemét trafikos.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  2. csaba péter szerint:

    Bocs Nagyapó szemét fideszes trafikos

  3. Ez igy van helyen szerint:

    tok midegy minek hivjuk fidesz mszp mindegyik hazudik meg lop a nep csak koveti a peldat mert gondolom nincs vagy nem volt penze en amondo vagyok mindenki csodalkozik hogy uristen ki let rabolva az uzlet meg szep hogy ki van rabolva ha az ehberbol nem tud megelni mert a politikus szemet tokreteszi az orszagot szoval lelonek mindenkit a parlamrnben mert nem tesz senki semmit es csak rosszabodik a helyzet en tuti felakasztanek mindenkit a parlamenten belul ha lenne eleg emberem es hatalmam en megcsinalnam csak az a baj hogy nincs

Itt lehet hozzászólni !