Több gyerek vallhat a pedofil tanárról

Blikk

Szexre kényszerítette tanítványait a tanár

Bár egyelőre négy gyermek szexuális bántalmazása miatt nyomoznak ellene, előfordulhat, hogy jóval több növendék fog vallani a pedofil nevelő, B. Tamás (34) ellen.

A Blikk úgy tudja, a csepeli Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítványnál egykor testnevelő tanárként dolgozó férfinak több gyermekkel is volt bűnös afférja. Míg vannak gyerekek, akik legalább tíz érintettről tudnak, addig mások egyenesen több tucat gyermekről számolnak be, akikhez a fajtalankodó tanárnak köze lehetett. Az biztos, hogy B. Tamás csak addig bánt kesztyűs kézzel tanítványaival, amíg kénye-kedve szerint cselekedtek. 

Egy a Blikk birtokába jutott párbeszédből az is kiderül, hogy egyszerű helyesírási hibáért is arcon ütéssel fenyegette az egyik gyermeket. Az iskolában egyébként rendkívüli szülői értekezletet is tartottak, meglehet azonban, hogy ez már nem segít a hitükben megrendült és felháborodott szülőkön.

– Három gyermekem tanult az iskolában, sajnos az egyik érintett ebben a szörnyűségben. Biztos, hogy kiveszem őket az iskolából – mondta egy neve elhallgatását kérő szülő.

Forrás: Blikk

21 hozzászólás “Több gyerek vallhat a pedofil tanárról” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Egy a Blikk birtokába jutott párbeszédből az is kiderül, hogy egyszerű helyesírási hibáért is arcon ütéssel fenyegette az egyik gyermeket.”
    Testnevelő tanítja a helyesírást?!
    Köszönjük Rózsa néni!

  2. Buskó Tamás szerint:

    Nálunk a bűncselekmények elkövetőinek személyiségi jogaik vannak, igaz?

  3. grün szerint:

    Buskó Tamás!
    Bizony, bizony, így igaz!
    Sőt, az egyelőre még csak gyanúsítottaknak is!

  4. szgabor szerint:

    Nem tévedek, ha azt gondolom, hogy a “Buskó Tamás” név alatti bejegyzés írója előbb említett nick nevével az elkövető (gyanúsított) B. Tamás teljes nevét akarta közzé tenni??

  5. nagyapó szerint:

    “Sőt, az egyelőre még csak gyanúsítottaknak is!” Akkor miért vágták ki Simont a szocik, mint a macskát……??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  6. Buskó Tamás szerint:

    Hát… megfordult a fejemben… Na, jó: TELITALÁLAT!

  7. grün szerint:

    Öreg Pöcs!
    Ezt már egyszer lejátszottuk!
    De a kedvedért még egyszer!
    “A szocialista politikus minden pártban viselt tisztségéről lemondott, és ki is lépett a Magyar Szocialista Pártból, lemondott parlamenti mandátumáról, és az áprilisi választáson sem indul.”
    .
    Tehát nem kivágták, hanem lemondott! 😛 😀
    http://www.hirado.hu/2014/02/06/simon-gabor-minden-posztjarol-lemondott/

  8. Szemét láda... szerint:

    Engem tanított…

  9. Buskóvoltdiákja szerint:

    Buskó Tamás előtte egy gyermekotthoban volt gyermekfelügyelő.
    Én 96 fiatalkorú áldozatról beszélnék, nem négyről!
    Amennyiben a sajtót érdekli, az e-mail címemet megadtam a hozzászóláshoz kitöltendő mezőbe.
    Egyébként Buskó (Tuskó), nem csak fenyegette, hanem rommá is verte a gyermekotthon lakóit.
    Egyik sors társammak addig verte a fejét a betonba, (egy eldugott kis háznál) míg orálisan ki nem elégítette.

  10. Buskó diákja szerint:

    Hát engem 2 évig tanitott és elég szokatlan módon közeledett hozzám sokszor erőszakkal ért el mindent volt olyan hogy kikötözött és elkezdett ütni de a társaim előtt meg mindenki előtt le égetett mindennek lehordott és fenyegetett szóval remélem meg kapja a 10 évet mert lelkileg nagyon össze tört 🙁

  11. b.t dikja@ szerint:

    Hát hol is kezdjem eloszor is az modta legyek belé szerelmes de mondtam hogy nem tudok es ez miat elkezdet kozeledni de nem hagytam magam ezert elkezdet eröszakoskodni rosz volt.

  12. egy ember akit is pedofilozalt szerint:

    Hat nem is tudom mit irjak de o megpropalt engem/minket lekenyerezni pl.karacsonyra o vett egy par embernek koztuk bekem is ajandekot de en nagyon tudtam kezelni ezt a gejzetett es ezert elfogadttam en a legjobb baratommal …….. al mi beszelgettunk arrol h ezt a szemetet fel jelentjuk de nem mertuk mert mivan akkor ha az igazgatonk vagy valaki nem hiszi el es mi ezert is nem akkartuk elmondani…. Pl. A mi magyar tanarunk fenyegetett is tusko tamassal h ha mi rosszak vahyunk a magyar tanarunk orajan akkor o elmond a tuskonak es tesiorajan meg szivjuk….

  13. egy anyuka szerint:

    drága buskó ezt te is meg fogod szivni de alaposan mert a gyerekemet kikészitetted ezért én is tönkre foglak tetteni a böribe is be ér a kezem millio évet kivánok neked telitalálatosan oké te rohadt köcsög még utálod a buzikat nhát te vagy a legnagyobb buzi te köcsög miért gyerekekkel tetted??????? jo érezted magad mert be mentél mint tamás ki jössz mint tamara de remélem soha nem jössz ki ott rohadj meg bent te szemét láda mert merted oket bántani bántsad bent az apjukat

  14. egy anyuka szerint:

    te rohadék volt szived a 8 éves kicsi fiammal eröszakoskodnod????nekem is lesz szivem téged ezer évre itéltetni mivel bentre valo vagy nagyon sok kérdést btenék neked fel ha lehetne de sajnos nincs rá lehetöség dögölj meg te hazug kutya tamarácska jó köcsög vagy bent hallom és az is fogol maradni

  15. egy KISFIU AKINEK FÁJDALMAT OKOZTÁL szerint:

    TE KIS ROHADÉK MÉG TE JA ÉS TEVAGY A BUZI REMÉLEM HOGY MEG ROHAC JA ÉS LÁTAMA KÉPET HOGY NINCS FOGAD MIÉRT TETED ESZT VELEM ???????????TUDOD HOGY FÁJT AMIT CSINÁLTÁL???MOST MEG LELKILEG IS NAGYON FÁJ TEROHADÉK MIVAN NINCS FOGAT MÉG HOGY TE VAGY A TOMI AKI CSAKK A GYEREKEKET SZERETI HÁT A KIS FIUKAT SZERETI TE BUZI HÁHÁ TE NEM AZ VAGY AKINEKÁLITOTAT MAGAD ROHAT BUZIIIIIIIIIIII HÁHÁ BUZIVAGY KÖCSÖGVAGYYYYYYYYYY !!!! SAJNOS A BUZIKKAL NEM TUDUNK MITENI UGGGYYY MINT VELED TE KÖCSÖG Faszopo ez a név illik rád nemaz hogy tomi

  16. felix szerint:

    Azt a tanárt is elhajtanám aki csak az erőszakos kollégájával fenyegetőzve képes rendet tartani.

  17. A kívülálló szerint:

    Hogy lehettél ennyire szívtelen? Nincs agyad? Nem gondolkozol? Tudod hány gyereket tettél tönke? Te buzi. Remélem jó tesitanár voltál, akkor biztos feszes a popsid! Majd beteszik neked a böribe. A fogatlanokat is szeretik, mert szopni fogsz

  18. nagyapó szerint:

    A pedofil tanárt a szocik alatt alkalmazták. Köszönet MSZP!
    Apukák, anyukák vigyázzanak, mert zsici Grűn Rikárdó követelni fogja a nyílt tárgyalást a szólásszabadság nevében, mivel minden titkosítás ellen tiltakozik.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  19. felix szerint:

    Ha baltás gyilkos lenne, akkor nem kéne aggódnia.

  20. valaki szerint...(ismertem) szerint:

    megerdemled mit kapsz te szemet sokat adtal sokat kapsz hallotam hogy mas iskolaban is csinaltal ijesmit,de onnan csak kirugtak s nem jelentetek fel…. en eletfogytiglant szavaznék neki… ha en llennek a biro…

  21. egy ember aki.... szerint:

    most akkor ennek mi lesz a vege? ez a………. soha nem fog ullni? (kb.3 éve ogy elözetesbe van)
    akkor most mi lesz a vége? sajnos a gyerekek akiket ez a trauma ért akkor fogja feldolgozni ezt a történetet ha ez az ember már ül. és menyit kaphat ezert a buncselekmenyert? (KB.?)

Itt lehet hozzászólni !