Káosz a közlekedésben

Inforadio.hu

Sztrájk lesz

Nem járnak a vonatok a Keleti és a Nyugati pályaudvaron, Szegeden is áll a vasúti közlekedés. Pécsen a jegyvizsgálók akasztják meg a teljes forgalmat, Kaposváron azonban a forgalomirányítók nem vették fel a munkát. Ahogy a MÁV szóvivője az InfoRádióban elmondta, a vonatközlekedés kiszámíthatatlan, járatkimaradásokra, útvonalrövidülésekre kell számítani. Miközben a vasutassztrájk országossá vált, Ferihegyen is folytatódik a munkabeszüntetés, így a légi közlekedés is problémás.

Hétfő reggel már kevesebb vonatot tudott elindítani a MÁV, mint vasárnap, az országossá bővített vasutassztrájk ugyanis egyre több helyen akasztja meg a közlekedést. A távolsági, a gyors- és az InterCity vonatok egyáltalán nem közlekednek, ahol ugyanis el is indul egy-egy járat, az minden megállóhelyen megáll.

Nem fogadják és nem is indítanak vonatokat a budapesti főpályaudvarok, így legfeljebb Kelenföldig vagy Rákospalotáig jutnak el az utasok – mondta el az InfoRádióban Kavalecz Imre MÁV-szóvivő.

Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének vezetője az InfoRádióban azt mondta, hogy az egész országban áll a vasúti közlekedés. Mint mondta, délután 3 órakor ül le tárgyalni a MÁV vezetése és a sztrájkolók képviselői.

A vasárnap éjszakára kialakult helyzetkép szerint Székesfehérvár, Pusztaszabolcs állomáson nem sztrájkolnak, Veresegyház térségében viszont nem veszik fel a munkát. Apcnál és Dunaújvárosnál sztrájkolnak, a Budapest-Vác vonalon egy-egy vonat jár csak. Siófokon a forgalmiak sztrájkolnak, Pécsen a jegyvizsgálók miatt nincs közlekedés, Kaposvár nem fogad és nem indít vonatokat a forgalomirányítók miatt. Szombathelyen ugyanez a helyzet, Celldömölkön négy ember sztrájkol, oda sem érkezhetnek vonatok, Zalaegerszegen pedig a jegyvizsgálók sztrájkja miatt nincs vonatközlekedés.

Szegeden sztrájkolnak a forgalomirányításban részt vevők, viszont Szolnokon most nincs sztrájk – dolgoznak, ahogy Cegléden is. Debrecen térségében, Nyíregyháza, Mátészalka, Püspökladány forgalmát megbénítja a MÁV Start munkatársainak munkabeszüntetése. Miskolc egész területén a kocsivizsgálók sztrájkolnak, a térségben Bz-motorvonatok járnak. A miskolci pályaudvar azonban már fogad és indít vonatokat. A Miskolc-Hidasnémeti vasútvonalon, ahogyan egész nap, este is szünetel a vasúti közlekedés, Sátoraljaújhelynél közlekedik vonat.

A vasúti dolgozók továbbra is fejenként 250 ezer forintot követelnek a MÁV Cargo eladásából származó privatizációs bevételből, és 10 százalékos többletjuttatást a kiszervezett cégek alkalmazottaiknak.

Ferihegyen is sztrájk van

A hétfő reggeli reptéri csúcsidőszakban az ilyenkor szokásosan üzemelő 12 biztonsági csatorna közül mindössze 3 üzemel a légi közlekedési dolgozók sztrájkja miatt – mondta az InfoRádióban Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője.

A hatodik napja tartó ferihegyi sztrájk miatt hétfőn egyetlen légitársaságot sem korlátoz a reptér, a Malév ugyanakkor eddig 12 járatát törölte, ezek közül Ljubljanába, Zágrábba, Várnába, Marosvásárhelyre, Temesvárra és Szkopjéba nem tud alternatívát nyújtani az utasoknak.

A reptéri dolgozók és a ferihegyi menedzsment délelőtt 11 órakor ül tárgyalóasztalhoz. A sztrájkolók egy újabb kollektív szerződést követel a repteret üzemeltető cégtől.

Forrás: Inforadio.hu

37 hozzászólás “Káosz a közlekedésben” bejegyzésre

  1. Szilveszter szerint:

    Így kell ezt csinálni! Legyen káosz, zűrzavar. Minnél nagyobb, annál jobb. Mumus vízió, rettenetesezés, tarthatatlanozás, gigantikusozás, megszorítósdizás, jogtalan követelőzés, kilátástalanozás.
    Fidesz Művek. Pedig maguk alatt vágják a fát, mert ha még azok a munkahelyek is elvesznek, aminek nem kellett volna, akkor majd Viktor ad nekik enni gondolom.
    Ne egyetek meg ezért, nézzétek meg a reptéri sztrájkot, a szakszervezet 12 pontját, és az arra adott válaszokat. Az esztelenek veszélybesodorják a saját, és más cégek munkavállalóinak megélhetését. (más társaságok, utazási irodák, vendéglátó helyek,stb.)
    Fónagy szerint teljesen rendben van a vasutas sztrájk. Hát miért is ne volna? Hiszen alkotmányos jog, nos akkor éljenek vele, és tessék majd nem sírni, ha mégis srás lessz a vége!

  2. Papi szerint:

    Na ennyit a Te baloldaliságodról Szilveszter!
    Valahogy a Taxis sztrájknál más volt a véleményetek. Ebből is látszik mennyire nem vagytok becsületesek. Talán meg kéne adnotok a dolgozóknak amit megígértettek és akkor nem kéne sztájkolniuk. Egyébként az egész érvelésetek rátok jellemző hazug, aljas és undorító érvelés egy állítólag baloldali kormány és annak tagjai vagy szimpatizánsaitól. Fúj de gusztustalanok vagytok.

  3. ikszdé szerint:

    sztrájkoljanak!! De a BKV ezzel a fél napos munkabeszüntetéssel semmire se fog menni…. a Franciák azok tudnak…. 2 hetes sztrájk és egyből megoldódik minden.

  4. Bubus szerint:

    Szilveszter, csak egy mondat a vaksiságról: bezzeg, amikor a Fidesz kormány idején sztrájkoltak, akkor f@sza gyerekek voltak, és igazuk volt, ugye?

  5. Szilveszter szerint:

    Kedves Papi! Ha az 1990-es taxis blokádra gonolsz így 18 év távlatából akkor jó!
    “Egyébként ma délután értékeli a Fiatal Demokraták Szövetsége a három­napos blokádot s az azt kiváltó kormányintézkedést. Orbán Viktor frakcióvezető elmondta lapunknak, hogy a Fidesz ez ügyben a következőképpen foglalt állást: a kormány szükségtelen provokációval idézte elő az utóbbi napok eseményeit, de nem tudnak egyetérteni a taxisok akciójával, ami három napra megbénította az ország életét.”
    (http://www.hallotaxi.hu/index.php?pg=news_16_296)
    Viktor is igen más volt még akkor, mert még ellenezte az országbénító hisztériákat. Azóta ő is belejött. Hídfoglalás, MTV székház, stb. Ez nem kevésbé gusztustalan köpönyegforgatás!

  6. Szilveszter szerint:

    hjaaaa és a vasutas sztrájk mögött sem a Fidesz áll ugyebár! Fónagy szerint pedig úgy vélni, hogy a Fidesz támogatja az ország megbénítását, a bizonytalanság gerjesztését, a kilátástalanság lebegtetését.

  7. Bubus szerint:

    Sőt, amikor a Fidesz volt kormányon, akkor is a Fidesz állt amögött, hogy sztrájkolt a szakszervezet, sőt, akkor már nagykoalíció volt, ugyanis a sztrájkot a Fidesz ellen az MSZP is támogatta, azaz a Fidesz is a Fidesz ellen volt, és az MSZP is.

  8. Gordon szerint:

    Szilveszter szerint a Fidesz foglalta el a hidat, és az MTV székházat is. Szegény erőlködik.:) Kénytelen, hiszen nincs egyéb mondanivalója. Nyilvánvaló, hogy ő kizárólag csak a Fideszhez képest tudja magát pozícionálni. Amit a Fidesz mond az neki nem jó, és fordítva.
    Azt már elfelejti, hogy ki adott utasítást a rendőrségnek, hogy ne védjék meg a székházat, és az ott dolgozókat. És persze vipera sem volt 2006.október 23-án – szerinte.
    A következő hsz-ében leírja, hogy a franciaországi országos sztrájkokat is a Fidesz szervezte, vagy legalábbis a Fidesz biztatta fel a gallokat.

  9. Bubus szerint:

    Még öt perc, és bebizonyítja, hogy Orbán szőröstül-bőröstül megvette Tokaj városát és környékét, mert sejtette, hogy a Világörökség része lesz.

    Ennek következtében most a tokaji polgárok narancssárga rabruhában robotolnak a hidegben, áznak és fáznak szegények. Csak az MSZP-s szabadcsapatoknak köszönhető, hogy a rabszolgatartók gyapotültetvényeihez hasonlóan gonosz, aljadék-rohadék, patkány szőlőültetvények kiirtása ellen, a Világörökség rabláncának letépéséért környezetszennyező ipart akarnak oda telepíteni, mert más esetben a Tokaji bor világhírű maradna, és sok embernek maradna tisztességes, nem környezetszennyező munkahelye.

  10. Gordon szerint:

    Bubus!
    Ne adj neki tippeket, mert tényleg megcsinálja. 🙂

  11. Szilveszter szerint:

    Gordon! A Fidesz felhecceli az embereket, majd széttárt karral méltatlankodik, hogy Hát de nem is mi voltunk. Közben meg röhög a markába, mert a káosz az neki nagyon kell. Majd akik a mostani sztrájkok miatt veszítik el a munkahelyüket, azokat is Gyurcsány számlájára lehet írni ugye?
    Kedves Bubus: A nyilvánvaló tényeket már megbeszéltük Tokaj ügyében, nem kell bizonygatni semmit. Mellesleg igen régen járhattál a környéken, mert másképp tudnád, hogy a fél hegyoldal a franciáké. Nekik viszont igen sokan dolgoznak filléres napszámért. Sok gazda viszont felhagyott a szőlő, és bortermeléssel, mert nem bírta a versenyt a franciákkal. A franciák meg ezerhektó számra cseszték el a bort, mert buta technológiát alkalmaztak, így gond volt a Tokaji minőséggel.

  12. Gordon szerint:

    Senki sem hecceli őket. Az emberek elégedetlenek a kialakult gazdasági – társadalmi helyzet miatt. Ez tény, csak a vak nem látja, hogy az elmúlt 6,5 esztendő egy katasztrófa volt az országra nézve.
    Mindenesetre biztató, hogy beindultak a társadalom, a civil szféra önvédelmi reflexei.

  13. Kovács Ernő szerint:

    Orbánnak egy újabb kormánydöntési kisérlete! Mindenre képes a hatalomért!

  14. Prendick szerint:

    Ernő, rosszat álmodtál? 🙂

  15. csollány szerint:

    Azt árulják már el nekem -az elkeseredett és hirtelen polgárok sorsáért aggódó – szoci levelezők, ha fut a szekér, ugyan már hány embert lehetne rávenni a szrájkra? Hosszú évek agóniája és a kilátástalanság fokozódása vesz rá embereket erre a végső eszközre. Az elmúlt évek kormányzása az alapokat kitűnően megteremtette ahhoz, ami most zajlik.
    Könnyű havi több százezerrel (v. millióval ) a zsebben könnyű becsapott hülyévé degradálni az emberek egy részét.

  16. infósferi szerint:

    Kedves Ernő! Már megint felhecceltek?

  17. balszélső szerint:

    Remélem, van még aki elhiszi: nem Orbán találta fel a sztrájkot.

  18. Szilveszter szerint:

    Kedves Csollány!
    “Hosszú évek agóniája és a kilátástalanság fokozódása vesz rá embereket erre a végső eszközre” Ez annyira Fideszes mondóka. Olyan gigantikusrettenetesenelviselhetetlenmumusmegfogunkhalni szöveg, amit a Fidesz teljes mellszélességgel kántál. Ugyan ballagjál fel a Fidesz honlapjára, és nézd meg a jómunkásembereket, akik azt fújják, hogy bizony kipusztulunk.
    Ne gondold, hogy az egyszerű dolgozók mindeggyike benne van a sztrájkolásban. Egyszerűen nem tehet mást. Miért van nyilatkozási tilalom? Lehet, hogy azért, mert akkor kiderülne, hogy bizony bement a főnök, és kiadta ukászba?
    Viktor meg okosan sunyít, sehol nem látni. Ő majd csak áll felvont szemöldökkel, hogy: Nem én voltam, ez a nép hangja!

  19. én szerint:

    Aki heccelésről beszél nem gondol arra, hogy a dolgozók tudnak gondolkodni? Éppen elég ideig voltak türelmesek. Fájdalmas, hogy ehhez az eszközhöz kell folyamodni, de ki tud jobbat, mást? A vezetők felosztják maguk és baráti körük között a pénzeket, a dolgozót pedig éhbérért dolgoztatják, vagy kirúgják. MIT TUDSZ EZ ELLEN LÉPNI?

    A BKV amit csinál – ha úgy teszi, ahogy hallottam – nevetséges lesz. Miért képtelen összefogni a busz-troli-villamos-metro-s szakszervezet? Ott olyan jól fizetik a dolgozókat és a főnökök is átlag bért kapnak, a sok millás jutalmat szétosztják a melósok között és nem ők teszik zsebre? Esetleg a vezér a luxuskocsiját már nem használja?

    Hát ezért nem ér el semmit a magyar, mert képtelen az összehangolt cselekvésre. Persze, hogy nem engednek a munkaadók. Ezt használják ki. Röhögve dörzsölik a markukat és számolják mennyi jutalmat osszanak ki maguk között karácsonyra.

  20. csollány szerint:

    Szilveszter!
    Aki a BKV-ban dolgozik, 50 éves és megtudja hogy kiszervezik, mire gondol? Ugrik a bejelentett állás, az utód jó magyar szokás szerint minimálbért és zsebest fizet. A korkedvezménynek lőnek. 10 év mulva lesz 40 ezer nyugdíja. Mi vesziteni valója van, ha sztrájkol? A szervezők bűne, hogy kinyitották a szemüket? Nem kéne ennyire lenézni a tömeget.
    Teli zsebbel más a dolgok állása.

  21. Szilveszter szerint:

    Aggonizálni valót, haldokolni valót, sírni valót mindíg talál az ember. Tudnak gondolkodni az emberek, ez világos. Csak az a baj, hogy mindíg a most a rossz, és mindíg a múlt volt a jó. De a múltban is az akkori “most” volt a legrosszabb. A jövő meg mindíg kilátástalan, és rettenetes.
    Bármelyik embert megkérdezed, biztos, hogy azt mondja, hogy bizony jó volna, ha szétosztanák a pénzt, és biztos hogy bosszankodnak is azért, mert már megint a “fejesek” markolják a lét. De hogy beszüntessék a munkát ezért, azt aligha az egyszeű jegyvizsgáló, vagy váltókezelő találja ki. Ők dolgozni akarnak, és valószínű, hogy örülnek is annak, hogy van hol. Bárki el tudná költeni a havi fizetésének a háromszorosát! És nincs olyan munkahely, aminek a komfortfokozatát ne lehetne javítani.
    Arról nem beszélve, hogy a közvélemény sem támogatja ezeket a sztrájkokat. Ezzel az erővel bárki sztrájkolhatna.
    Orbán Viktor meggondolatlan puccskísérlete ez is. Hangulatkeltés, káosz termelés. Az ő kereszténydemokrata bibliájában bizonyára van egy Viktor Könyve című fejezet is, amelybe le van írva, hogy:
    “Megteremtém vala az káoszt, az embernek zűrzavarát, és learatom ama vihart, amelynek szelét magam vetettem.
    És uralkodám a magam birodalmában, melynek neve kilátástalanság, és etetem majd népemmel a keserítő étket, melynek neve búbánat.
    De feltámada az igazságnak órája, melyben az emberen szeme megnyílik, kérdezék majd azon órán: Hová vezettél Viktor?
    Felhúzá szemöldökét akkor az leleplezett vezér mondván: Bizony mondom néktek nem magam vala, aki az utatok mutatatta, az más volt, és még sokan mások, hiszen ti berzenkedtetek magatokban.
    Az Úrnak 2010. évében pedig eljő az igazságnak órája, amely a hamisságról lerántja fekete leplét. És ki népével sok bút megetetett nem jár élen többé.”
    No lehet, hogy Viktor ezt a jövőt szeretné elkerülni.Bár tudja, hogy sorsa megpecsételődött!

  22. balszélső szerint:

    Megdőbbentő tanulsággal jár Szilveszter nevű hozzászoló szavainak olvasása. Ki tudja hányan vélekedhetnek úgy, mint Ö.
    Feltételezem, eljátssza a csőlátót, aki szerint ma 10 millió állampolgár minden lépését a pártvezérek utasításai irányítanak.
    Utasításokat osztogatnak, szervezkednek. Az alattvalók meg végrehajtanak.
    Reménykedem, ezt a gondolatmenetet hozzászólónk nem utasításban kapta FENTRŐL.

  23. Szilveszter szerint:

    Az a vesztenivalója, hogy most kirakják, és akkor állhat sorba segéjért, és rájön, hogy nem kellett volna sztrájkolni.
    De mondok Neked egy másik példát: Az az 50 éves nő, aki adninisztrátorként dolgozik, és retteg, hogy kiöregedett, és volt már róla szó a mmunkahelyén, hogy nem fizetik a bejárását, most ok is van az elbocsátására, mert nem tud munkába jönni a vasutas sztrájk miatt, ami azért van, mert valaki valahol kiszagolt valami lóvét, és elhitette az egyszerű munkással, hogy ők is kaphatnak belőle. Velük mi van? Sem az 50 éves buszvezető, sem az 50 éves adminisztrátor nem talál munkát, ha a jelenlegit elveszíti.
    Nem azért megy a sztrájk, mert hónapok óta nem kaptak fizetést a vasutasok, meg a bkv-sok, és a ba-sok. Ez most nem megélhetési sztrájk, ez káosz sztrájk.

  24. Szilveszter szerint:

    Nyugodtan reménykedhetsz Bal, én nem “fentről” kapom az utasítást, lévén, hogy nem vagyok Fideszes. Tudod “nálunk” szabad gondolkodni, és ami még szebb, véleményt alkotni is.

  25. Pomócsik szerint:

    Én is tudok pár példát: több ezer 50 év feletti munkavállaló aggódik, mert ez a szánalmas, a munkához és a gazdasághoz sem értő kormány képtelen szakszerűen nyúlni bármihez. A lopás, mutyizás nem szakértelem.

  26. Csaba szerint:

    Mit jelent a “nálunk” Szilveszter? Nálatok az MSZP-ben?

  27. Pomócsik szerint:

    Egyetlen ember sincs a kormányban, aki életében akár csak öt percet dolgozott volna.
    Privatizátorok, vagyonátmentők, pénzeltüntetők és -áthelyezők csapatát láthatjuk kapkodni egy olyan kormányban, melynek a feje mindent elárul: Gyurcsány “nem csináltunk semmit” Ferenc.

  28. csollány szerint:

    Megértettem gondolatmeneted lényegét. Örüljön a pasas 50 évesen a minimálbérnek, mert rosszabbul is járhat.
    Egyetértünk, ebben a pillanatban ez a legfényesebb kilátás.
    De bízzunk a jövőben!

  29. balszélső szerint:

    Humoros kedvében jár Szilveszter. Ha az ország sorsáért csak erre képesek azok, akikkel dicsekszik, akkor ez elég harmatos. Juliska néném vidéken nem tömjénezi magát 24 órában,nem kérkedik az eszével, mégis nyereséges gazdaságot visz. Nem tarja el nyugati rokona, nem adósodik el 50 évre.

  30. Gordon szerint:

    Rendben, de Juliska nénéd nem lopja szét azt a gazdaságot, amit vezet. Úgy lehet…

  31. Szilveszter szerint:

    Bal! Hurrá, akkor működik a magyar gazdaság! Hát akkor már a második társadalmi kamu derül ki!
    Nincs elnincstelenedési világvége hangulat, és működik a gazdaság, méghozzá nyerességgel!

  32. Papi szerint:

    Jól van Szilveszter nem változol.
    Egyszerüen csúcs az a buta primitiv hazug szöveg amit Te itt nyomsz. Emlékszel Te mutattad az MNB honlapját az adóságról egy hónap alatt 3000 milliárddal nőtt az államadóság ezt a Te hazug kormányod csinálta. Egyébként a TAXIs blokádra gondoltam amikor igenis az MSzP is és az SzDSz is ott tapsolt lelkessen sőt Demszky forró teát adott a taxisoknak. A Fidesz azt is elítélte mint ahogy az Erzsébet híd blokádját is és a TV székház ostromát is. Egyszerüen nem értem miért hazudozól össze-vissza. Fideszt rágalmazod mindenféle mocskolódással ugyanakkor a Te kormányod az amelyik rasszista, népbutitó. Csak ugye ezt nem lehet elmondani nyilvánossan. S sztrájkkal kapcsolatban azon is el kéne gondolkodnod, hogy éppen a kormány volt amelyik netó 250 000 Ft-ot igért a vasutas dolgozóknak és ezt nem tartotta be. Erről miért nem beszélsz. Jössz itt az 50 éves könyvelő nő és a buszsofőr dumáddal akkor miért nem jutt eszedbe amikor éppen ez a multi anti Magyar és anti balos kormány tönkre tette a gazdaságot akkor azok az emberek ugyanúgy az utcára kerültek. A számokkal lehet vitatkoznod csak nem érdemes. Nézd meg az elmúlt tíz év adatait és utána inkább maradj csendben. Vagy ha írsz akkor kérj inkább bocsánatot a csaló kormányod nevében.
    Kovács Ernő!
    Neked meg azt tanácsolom inkább maradj meg a Csepel SC, a kórház és a Kis Duna part védelménél. Hídd el ott sokkal többet érzs el.

  33. Papi szerint:

    Hídd el ott sokkal többet érsz el.
    Ezt akartam írni.

  34. Gordon szerint:

    Nem, nem Szilveszter. Ne akard elhitetni velünk, hogy a fent említett Júliska néni szab irányítás szempontjából keretet a teljes magyar gazdaságnak. Nem ő a miniszterelnök, nem ő a gazdasági miniszter, nem ő az a parlamenti kisebbség, mely árulók megfizetésével tud csak többséggé alakulni egy-egy szavazás erejéig. Ne bántsd meg Juliska nénit azzal, hogy egy lapon emlegeted őt azokkal, akik szerinted nem tolvajok, és nem hazugok, és saját öszödi bevallásuk szerint is csak reggel, délben, meg este hazudtak. Ja, és jelenleg még csak egy részük áll közpénzek eltüntetésének gyanúja miatt a bíróság előtt.

  35. Wapo szerint:

    A vasutassztrájkrol mindenhol olvasni.És mindenhol azt olvasni,hogy a H..e vasutasok,meg a nagy mumus Gaskó és a fidesz meg az ő támogatása.
    De én nem olvastam még olyat,hogy a sztrájk két érdekellentét tárgyalással már meg nem oldható végkifejlete.
    Mert ugyebár az egyik oldalon ott a követelés.És itt nem a 250 000 Ft ot értem csak,hanem azt is,hogy már január óta a vasutasok nagyrésze még mindig a tavaji fizetéséért dolgozik.( nem mind,mert ugyebár az oszd meg és uralkodj működik itt is.van aki megkapta a fizetésemelést meg amit még kért pluszban.Vajon a mozdonyvezetők miért NEM sztrájkolnak ??)
    És ott van a másik oldal a munkáltató.Aki tárgyalás címszó alatt csak egy választ ismer.NINCS ALKU.
    Ez tipikus mai helyzet.Nincs semmi tárgyalás,csak vádaskodás és a másikra mutogatás mondván ő a hibás.
    Biztos vagyok benne ha lett volna valami érdemi elmozdulás, valami ésszerü felajánlás a MÁV részéről nem lenne ez a helyzet.A vasutasok sem szivesen sztrájkolnak, nekik is jó lenne a fizetés.És nekik is van családjuk aki nem tud bemenni a munkahejére,iskolába stb.
    Gondoljon bele mindenki aki emiatt pár percet/órát késik, hogy vannak olyan települések ahonnan pont a tavaji sztrájk miatt tudnak még mindig vonattal bejárni a munkahejükre.És sajnos olyan helyek is ahonnan már nem ,és nem is fognak többet soha.
    Az a kár?? (ha nem megy a vonat nem kel fizetni munkabért,üzemanyagot,pályahasználatidíjat stb) amit a vdszsz okozott nem jelentkezett volna ha kifizetik amit igértek.Még ha nem is mindet de valamenyit belőle.(a 250e Ft bruttó,tehát jórésze viszakerült volna az államhoz).De az a pénz tisztán kimutatható lett volna.Nem holmi felújítás,vásárlás,befektetés stb címszóval eltünt volna a vezetés zsebében! Ez fáj sokmindenkinek.És mivel mindent rálehet fogni Gaskóra a VDSZSZ re és a vasutasokra így nem is igen igyekeznek megegyezni.
    Lehet az a pár miliárd Ft-ot már fel is osztották maguk között.Ebben az esetben nincs is más lehetőségük, mint mutogatni a NINCS ALKU táblát.
    Akkor visztont addig kell sztrájkolni amíg ezt valaki ki nem meri mondani. Utánna nem sztrájknak, hanem feljelentésnek kellene következnie.Bár eben az országban már az se biztos,hogy eredményre vezetne.

  36. Papi szerint:

    Ha nem ilyen impotens tehetségtelen tolvaj banda lenne kormányon akkor nem kellett volna ilyen dolgokkal foglalkozni.
    Szilveszter! egy valamit próbáljatok megérteni itt most nem az MSzP-ről van szó, hanem erről az anti magyar, anti szociális tolvaj kormányról. Vegyétek már észre ezt a gazember bandát ugyan úgy nem érdekli, hogy MSzP-s, vagy Fideszes egy a lényeg neki minnél jobban lerabolni az országot.

  37. Prendick szerint:

    Szilveszter: “Tudod “nálunk” szabad gondolkodni, és ami még szebb, véleményt alkotni is.”

    Hehe. Egyszer. 🙂
    Vagy többször, is, de nagyon ciki, ha kiderül, mint az öszödi beszéd. 🙂

Itt lehet hozzászólni !