Fórum a rezsicsökkentésről a Királyerdei Művelődési Házban

Csepel.info

Rezsicsökkentés meghívó 2014 Csepel

Tisztelt Csepeliek!

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség tisztelettel meghívja Önt a Magyarország nem hagyja magát című lakossági fórumsorozat csepeli rendezvényére.

Időpont: 2014. február 5. 17:00 óra

Helyszín: Királyerdei Művelődési Ház – 1213 Budapest, Szent István út 230.

Vendég: dr. Fónagy János államtitkár

Házigazda: Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a rezsicsökkentés végrehajtásáért felelős munkacsoport vezetője

45 hozzászólás “Fórum a rezsicsökkentésről a Királyerdei Művelődési Házban” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    Hihetetlen kijelentés! – Orbán Viktor szerint a modern idők szava a külföldre vándorlás

    Ma napirend előtt a miniszterelnök és a frakciók között zajlott vita aktuális kérdésekről. Említést tettem ma is a külföldre vándorlás tragédiájáról. A kormányfő elképesztő kijelentést tett. Korábban még azt mondta, hogy az ok a magyar fiatalok kalandvágyában keresendő, ma még tovább ment. Azt mondta, hogy itt egyáltalán nem gazdasági menekültekről van szó, és hogy mi egy dolgot tehetünk: köszönetet mondunk a külföldre vándorolt fiataloknak, amiért hazautalásaikkal segítik az országot. Megjegyezte, hogy ez a modern idők szava, és nekünk meg kellene végre érteni.

    Micsoda? Annak örüljünk, hogy elmennek a dolgozni akaró, képzett magyar fiatalok, és sokszor végzettségük alatti munkakörben dolgoznak egy idegen országban, mert itt nem volt nekik jövőképük? Annak örüljünk, hogy a Gyurcsány-, Bajnai- és Orbán-kormányok gazdaságpolitikája elől százezrek elmenekültek, és hogy családok tízezrei szakadtak szét? Annak örüljünk, hogy hazautalnak, ahelyett, hogy itthon dolgoznának és tartanák el a családjukat? Azt tekintsük a modern idők szavának, hogy egy teljesen szétvert gazdaságú országból el kell menni egy másikba, ahol heti hét napot dolgozhatunk a fennmaradásért?

    Ez egy miniszterelnökhöz méltatlan kijelentés volt, vagy Orbán tényleg nincs tisztában a valós helyzettel. Mindkettő tragikus. A legjobb az lenne, ha a fideszes és szocialista képviselők mennének külföldre dolgozni, és a pénzt, amit az elmúlt 24 évben elloptak, hazautalnák…

  2. gyalog szerint:

    Paks. Ezt a szót nem állhatják mostanság a Fidesz belső berkeiben. Letiltják azokat az e-maileket, melyekben ez szerepel, s képviselőnek van címezve. Ugyan kit vagy mit védenek ezzel a cenzúrával.

    Még a saját képviselőjüket is gyereknek nézik?

    Rákosi stílus. Amiről nem beszélünk, az nincs is!

  3. kritikus szerint:

    te jooo eg! egy olyan ember ül az orszag elen, aki nincs tisztaban a szavak jelentesevel (vagy nem akar vele tisztaban lenni)?!

    vandorlas = “Vándorlásnak nevezzük, amikor valakinek tartósan nincs állandó lakóhelye (vagy nem csak egy van), és nagy területet bejárva rendszeresen egyik helyről a másikra költözik. A vándorlás tehát különbözik az utazás többi, egyszer történő formájától, így a ki- és bevándorlástól, ami az országok közötti egyszeri utazást jelenti új élet kezdése céljából.”

    kalandvagy = “A kaland egy izgalmas vagy szokatlan élmény, amely lehet egy merész, rendszerint kockázatos, bizonytalan kimenetelű vállalkozás.[1] Kalandok lehetnek fizikai veszélyekkel járó tevékenységeket, mint például az ejtőernyőzés, a hegymászás vagy az extrém sportok. A kifejezés nagyjából jelenthet bármely olyan vállalkozást, amely potenciálisan tele van fizikai, anyagi vagy pszichológiai kockázattal, mint például egy üzleti vállalkozás, egy szerelemi légyott, vagy az élet más nagy kihívásai.” – ami elmeny nem egyenlö egy folyamatos eletvitellel

    Egyetertek elhallgattatnival, de tapasztalatbol mondom, hogy nem is kell heti het napbol hetet dolgozni es megis jobban lehet elni.
    en hazamennek, ha otthon is hasonlo lehetösegeim lennenek, remelem ez eleg sokat mutat.

    Forras: wikipedia

  4. Bugi szerint:

    Hülye gyalog. A paksos spameket MSZP-s és LMP-s kérésre tiltották le.

  5. bonifác szerint:

    Régen, amikor még céhek voltak (tanultuk az iskolában: külföldre kellett menniük a frissen végzett fiataloknak, hogy továbbtanuljanak, utána készíthettek mestervizsgát.) Más kérdés az elvándorlás. 60 éve zsigerelik a magyar munkavállalókat, az elvtársak most kaptak észbe, hogy ez nem jó?! Akkor( kellett volna??)megtriplázni a fizetéseket, amikor az Mszp
    nek volt 2/3 a! volt. Ugye nem ment? Most se megy. De jó kampányolni demagóg
    hülyeségekkel.A többi szoci hazugság, ami természetes.

  6. ebihal szerint:

    A természetes az, hogy bonifác megint ökörségeket írogat.

  7. szigetország szerint:

    Nekem semmi bajom Pakssal. Nem értem az ütődött gyalogot.

    Annak idején még a kommunizmusban épült meg az atomerőmű, legutóbb a Bajnai-kormány szorgalmazta a bővítést. Akkor most mi van?

  8. fghfjhgkjhk szerint:

    szigetország, a baj csak azzal van, hogy Bajnaiék “csak” akarták, Orbánék meg – semmi versenytárgyalás – mindenki háta mögött megkötötték a szerződést. Gondolom ez a jobboldalon bevett szokás? Mint a busztender, a metró, a manyup, a Takarék, …

  9. szigetország szerint:

    fghkhgf

    A nyolcvanas években, amikor megépült Paks, társadalmi vitára bocsátották az atomerőmű építését? Netán népszavazás volt?

  10. szigetország szerint:

    Nem akarok illetlenkedni, de gyalog megnyilvánulásai többnyire kacagásra késztetnek.

    A minap olvastam egy hírt, hogy Németországban egy tehén akkorát szellentett, hogy felgyulladt és leégett tőle egy istálló. Gyalog szerint ez volna a megújuló energia?

  11. fghfjhgkjhk szerint:

    szigetország! Milyen 80-as évek? 🙂 1962-ben már a talajmunkát kezdték. De most Ön megint másról beszél. A lényeg azon van, hogy kell az energia, tudom, hogy nagyban nincs alternatíva, de legalább a látszat. Tudja? 😉

  12. Éva szerint:

    “Az MSZP energiapolitikusának, Józsa Istvánnak a cége 6,6 milliárd forintnyi megrendelést kapott a Paksi Atomerőműtől 2000 és 2010 között”

    http://www.hir24.hu/belfold/2014/02/03/6-6-milliardos-paksi-megbizas-egy-mszp-s-cegenek/

  13. grün szerint:

    Fónagy atomhajtású klotyója! 😛 😀
    .

  14. fghfjhgkjhk szerint:

    Éva, ez Önökhöz képest “aprópénz”! 😉

  15. ebihal szerint:

    Nem, nem bocsátották társadalmi vitára Paks megépítését, de a szakmai vitákat
    lefolytatták. Paksnak akkor nem volt alternatívája. 90-ben azért szavaztunk úgy,
    ahogy, mert bár nem kommunizmus volt, mint néhányan szajkózzák, de szabadabban
    akartunk élni, dönteni. De ha ma is a fejünk fölött, egy személyben döntenek, akkor
    ugyan ott tartunk. Maga az erőmű 1975-83 között épült 77-ben még csak az alaplemez
    volt kész az 1-2 blokknál. A főépület terveinek 40-50%-án van rajta az aláírásom
    honosító tervezőként.

  16. szigetország szerint:

    fghljhvb

    Nem tudom, miféle társadalmi vitát lehetne nyitni atomerőművekről? Én pl. tökéletesen nem értek hozzá. A nyolc elemit végzett úgyszintén. Az érettségizettek és diplomások sem.

    A kérdés teljesen szakmai jellegű, ebbe felesleges belekotnyeleskedni mindenféle senkiknek.

    Max. a megújuló energiát lehetne felhozni érvként — de hol van nálunk megújuló energia? Úgy tudom, külföldön is csak alig-alig.

  17. ebihal szerint:

    Társadalmi vitát lehet folytatni a különböző szervezetekkel, részben szakmai alapon,
    de a legfontosabb szerintem- és ehhez nem kell érettségi sem-az lenne, ha az
    emberek a lehetőségek /atom, megújuló, gáz stb./ közül választhatnának. El
    kellene mondani, hogy mi mibe kerülne rövid és hosszútávon, minek milyen követ-
    kezményei vannak/lehetnek. Utáni pofázás, ha mégis többet kell fizetni azért, hogy
    áramot csapolhass a falból.

  18. Kaatka szerint:

    Ismét bruttó 3-3 forinttal emeli a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

    Az emeléssel a benzin átlagára 405-406 forintra, a gázolajé pedig 423-424 forintra nő.A Mol a múlt héten szintén bruttó 3-3 forinttal emelte a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát.

    A benzinár 2012 április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint. Az autósok 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

  19. grün szerint:

    “A Monty Python végleg befoglalta a parlamentet. A paksi paktumról a Fenntartható fejlődés bizottságban folyó vita során a Kovács Pál energetikai államtitkár azzal érvel, hogy nem érti az atomenergia-ellenességet, hiszen a napelemek is a Napban zajló nukleáris folyamatok energiáját hasznosítják. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Itt valami nagyon félresikerült bohóctréfa áldozatai vagyunk.”
    .
    Továbbá a hidrogénből atombombát is lehet csinálni! 😛 😀
    .
    http://mandiner.hu/cikk/20140203_javor_benedek_a_monty_python_vegleg_befoglalta_a_parlamentet#

  20. felix szerint:

    Nem értek a cipőhöz a TV-hez, az autóhoz és mégsem veszem meg egyiket sem az első ajánlatra.
    Süket duma ez a nem értek hozzá.

  21. szigetország szerint:

    Hülye Katka úgy tesz, mintha a korábbi kormányzás idején nem nőttek volna a benzinárak. Mellesleg gyakran csökkennek is az árak. Most mi a baj?

  22. szigetország szerint:

    Ebben az atomvitában nem lennék meglepve, ha az MSZP és társult szervezetei egy szép nap azzal állnának elő, hogy Orbán minden bizonnyal uránt dúsít és atombomba előállításán fáradozik Pakson. Mert ugye Orbán mindenre képes… Orbán maga a sátán.

    Az idétlenek meg ilyen plakátokkal állnak majd sorfalat a Parlament előtt: “Stop nuclear weapons!” “Never again Hiroshima!”

    És lesznek hülyék — ez a Katka például pont ilyen –, akik elhiszik mindezt.

  23. fghfjhgkjhk szerint:

    szigetország! Én is, Ön is de atomenergetikai szinten még Orbánt is magunk mellé sorolhaom? 🙂 Gondoltam arra, hogy “tárgyaltunk x, y, z államok cégeivel, de ilyen és ilyen tartalommal az orosz f@xatom adta a legjobb ajánlatot”. De nem, 10(!) évre titkosítva, majd az Ön és az összes magyar gyereke, unokái is nyögni fogja, sebaj.

    Kaatka! Örüljünk, hogy a Dollár árfolyama miatt még csak itt tartunk, de lesz még drágább is. Nyugodjunk bele! 🙁

  24. fghfjhgkjhk szerint:

    sorolhatom, mint “senkit”? 🙂 Helyesen.

  25. Éva szerint:

    “Hazánk az európai uniós statisztika szerint az elmúlt három évben folyamatosan képes volt csökkenteni az államadósságát. Ez nem a kormány, hanem a magyar emberek sikere.”

    http://www.fidesz.hu/hirek/2014-02-03/semmi-okunk-hogy-visszaterjunk-a-multhoz/

  26. Tarjányi László szerint:

    Szerintem meg kell építeni az erőművet, mert Magyarország csak külföldről beszerzett fosszilis fűtőanyaggal tudna csak áramot termelni egyébként.

    Amúgy meg azt mondják, az a legolcsóbb energia amit nem használnak el. Lenne egy mód hogy olcsóbb legyen az energia, meg kell szüntetni például az áramlopást, akár 10 %-20%-kal is csökkenhetne az áram ára. 10%-ot ellopnak a mélyszegények, további 10%-ot a gazdagok az úszómedence, a fűtött gépkocsi felhajtó és a hatalmas villa fűtésére, légkondícionálására. Ezeket a költségeket ma a többiek fizetik. A rászorulóknak kártyás mérőórákat kellene felszerelni.

    Bajnai és a megbütykölt villanyóra

    A Bajnai-villát 2008. július 23-án ellenőriztek a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. szakemberei. Az Elmű dolgozói megállapították, hogy Bajnai Gordon villanyóra szekrényében, az éjszakai árammérőbe réz drót van bekötve, ezért az ügyet, cégen belül átadták a „szabálytalan vételezés csoportnak”. A jegyzőkönyvet a miniszter gondnoka írta alá.

    Mindannyian pontosan tudjuk, hogy egy “átlagpolgár” esetében ilyenkor mi is szokott történni, körülbelül az esetek 99,99%-ban. Kiszámolják, hogy mennyi áramot lopott a kedves fogyasztó, kiküldik csekken, plusz a büntetés, plusz az új villanyóra és az ilyen esetekben kötelező rendőrségi feljelentés.

    Node, “Bajnai Gordon magyar állampolgár és fogyasztó” mégiscsak a gazdasági miniszter! Egyenlők között az egyenlőbb.

    A következő ELMŰ-s brigád lecserélte(!) a korábbi fogyasztásmérőt, az Elmű pedig bocsánatot kért(!) a minisztertől. A Bajnai Gordonnak írt levélből az is kiderül: a szolgáltató a szabálytalanságot jelentő szerelőket hibáztatta – a cég szerint szakmai tévedésen(!) alapult a jelentésük, amelyet a fogyasztásmérőhely nehéz áttekinthetőségével (!) magyaráztak.
    http://www.youtube.com/watch?v=iOZPdTYeVLA

    Milliárdos csalások: iparszerűen szervezik az áramlopást + videó

    Az ELMŰ-t évente egymilliárd forinttal rövidítik meg az áramtolvajok. Az E-ON Hungária kára még ennél is nagyobb, egy évben elérheti akár a 14 milliárdot is. Igaz, ebben benne van a gáztolvajok okozta kár is. Emiatt viszont egy 200 fős belső ellenőri hálózatot kell fenntartani a vállalatnak – ennek a költségét már a becsületes fogyasztók fizetik meg.

    A közhiedelemmel ellentétben áramot, vizet, vagy gázt nemcsak kispénzű emberek lopnak. Egyre gyakoribb, hogy különböző cégek, vagy gazdag családok csapolják meg a vezetékeket.

    Persze ők nem közvetlen megélhetésükhöz, hanem medencéjük, autóbeállójuk fűtéséhez, kertjük öntözéséhez, vagy vállalkozásuk működtetéséhez lopják a szükséges energiát. A felmérések szerint a lakossági lopások az ország keleti felében, míg az üzleti jellegűek inkább az ország észak-nyugati felében jellemzőek. Az igények kielégítésére pedig külön illegális vezetékszerelő-iparág jött létre.
    http://www.atv.hu/belfold/20100503_milliardos_csalasok_van_dolga_az_aramkommandonak_video

  27. fghfjhgkjhk szerint:

    Volt ez a gazdaságban vala. Utána jött a lekötött szabadpiaci ár, amivel a cégek-nagyfogyasztók éltek is. A rezsicsökkentés miatt ismét érdemesebb lopni egy nagyfogyasztónak, mint az éppen csak kedvezőbb tarifát megfizetni.

  28. bonifác szerint:

    Ebihal! Mire béka leszel, rá fogsz jönni, nem én írom az ökörségeket,és úgy fogod bánni
    hogy hittél Bal(fék) hitsorsosaidnak, mintha a gólya vinne fiának…

  29. gyalog szerint:

    A nevetés kissé görcsösnek tűnik, de sebaj, legalább jó fejnek akarsz látszani. Azzal sincs semmi baj, hogy ti mindent benyaltok, még azt is, hogy Paks nem személyes zsebekben landol. De azt díjazom, hogy naiv hitetek jót feltételez.

    Fura lesz azért felébredni.
    🙂

  30. grün szerint:

    Angela!
    Fognak még Önök olcsó áramért kunyerálni nálam! 😛 😀
    .
    http://csepel.info/wp-content/uploads/orban_merkel.jpg

  31. Etikus szerint:

    Na tessék! Ez már megint mi a fene? Magyarázatot követelek!

    Még ötven érintett az offshore gázügyben

    Index
    2014. február 3., hétfő 17:00 |
    Kapcsolódó
    Offshore cégeknél landoltak a rezsimilliárdok
    MET: Veszteséges ügyletet nem kötünk
    Átlátszó: Garancsi és Nagy György az offshore gázbizniszben
    Büdös az offshore gáz az ellenzéknek
    A kapcsolatok sötét oldalára fókuszál a legújabb könyves trend, a chick noir
    Három lépcsőben csökken tovább a rezsi
    (6)
    Címkékmet, mol, energia, gáz, rezsi
    A fehérvári labdarúgócsapat tulajdonosához, Garancsi Istvánhoz, illetve az exwallisos Nagy Györgyhöz köthető emberek szerepelnek a feltehetően a magyar állam jóvoltából is rendkívül nyereséges energiakereskedő céget tulajdonló offshore céghálóban.

    DBELO20121007026
    Garancsi István
    Fotó: Beliczay László
    Mint egy hete megírtuk, a távhősök támogatásának árnyékában offshore cégeket juttatott olcsó gázhoz az állami MVM kereskedőcége. A szálak kajmán-szigeteki, ciprusi, svájci cégekhez vezetnek.

    Hogy levigye az árakat, a kormány rátenyerelt a nyugati irányból érkező olcsó gázforrásra, azt ígérve, hogy abból közintézményeket, megszorult távhőtermelőket segít. Segített is, ezzel egy időben viszont helyzetbe hozott egy homályos tulajdoni hátterű magáncéget is, a MET Magyarország Energiakereskedő Zrt.-t (MET), amelynek korábbi neve Mol Energiakereskedő volt.

    Aztán az atlatszo.hu kiderítette, hogy ciprusi offshore cégeken keresztül az exwallisos Nagy György és a fehérvári labdarúgócsapatot tulajdonló Garancsi István is tulajdonosai a 2012-ben 50 milliárd forintos profitot termelő, MET-nek.

    Most pedig szintén az atlatszo.hu jött elő a Garancsihoz és Nagyhoz képest ugyan elenyésző tulajdonrésszel rendelkező, nagyjából ötven fős, Nagy György-közeli érdekszövetséggel.

    A bonyolult szálakon keresztül a Burnack Ltd. tulajdonosi körében megjelenő közel ötven nevet (ciprusi cégadatok, PDF) közelebbről vizsgálva kiderül, hogy a legtöbbüknek valamilyen módon köze van a Wallishoz, vagy Nagy György érdekeltségeihez. Az átlátszó csak azokat azonosította, akik cégvezetőként vagy tulajdonosként szerepelnek a magyar cégadatbázisban. Az derült ki, hogy többen a Nagy-érdekeltség Café-csoport dolgozói. A legtöbb tulajdonos egyébként egyetlenegy darab részvényt birtokol, ami az átlátszó szerint a lista heterogén jellegét tekintve arra utal, hogy valaki jutalomból osztogathatja ezeket a részesedéseket. További részleteket az átlátszó.hu-n olvashat.

  32. Etikus szerint:

    Most már teljesen össze vagyok zavarva. Ki van jobb, illetve baloldalon? Elképzelhető, hogy olyanok nincsenek? Csak a profit, a pénz?

    “Aztán az atlatszo.hu kiderítette, hogy ciprusi offshore cégeken keresztül az exwallisos Nagy György és a fehérvári labdarúgócsapatot tulajdonló Garancsi István is tulajdonosai a 2012-ben 50 milliárd forintos profitot termelő, MET-nek.”

    Szintén magyarázatot követelek!

  33. Etikus szerint:

    Óriási botrány az amerikai hadseregben (Intő példa!)

    Index
    2014. február 3., hétfő 21:17 |
    Címkékamerikai hadsereg, nemzeti gárda, botrány, csalás, usa
    Történetének talán legnagyobb bűnügyi nyomozása folyik az amerikai hadseregben: a gyanú szerint több ezer toborzó és toborzósegéd több tízmillió dollárt vághatott zsebre 2005 és 2012 között.

    A hadsereg az iraki és afganisztáni háborúk alatt megfogyatkozott emberállományának feltöltését bónuszprogrammal ösztönözte: fizettek azoknak a katonáknak, akik beajánlották egy barátjukat. A program kezdetben csak a Nemzeti Gárda körében működött, de később kiterjesztették a tartalékosokra és az aktív állományra is. Az ajánló katonák 2000-7500 dollárnyi összeget kaptak egyenesen a bankszámlájukra.

    Bár elvben a toborzók nem fogadhattak el ilyen pénzt, de nem igazán ellenőrizték ezt. A programot csak akkor állították le, amikor 2012-ben fény derült a visszaélésekre. Egy belső vizsgálat szerint 1200 toborzótiszt és 2000 toborzósegéd vehetett fel jogtalanul pénzt. A USA Today birtokába került anyagok szerint volt olyan, aki 275 ezer dollárhoz jutott így, de legalább négyen vannak, akik 100 ezer dollár fölötti összeget szedtek össze.

    Jelenleg 840 ember ellen folyik nyomozás, de összességében 100 ezer katonát kell átvilágítani, hogy megállapíthassák, átverték-e a rendszert.

    Intő példa? Vagy……………

  34. Etikus szerint:

    Miközben a népeket, sanyargatják, szerte az egész világon. Tényleg hogy van ez? Ti értitek, ezt a “mérhetetlen etetést, hülyítést?” Lehet, hogy ezekből mi kimaradunk?

  35. grün szerint:

    Etikus!
    Aki Orbán Viktort hallgatja nem marad ki az etetésből! 😛 😀

  36. Tigris szerint:

    Nem vették észre, hogy csak a gazdagok gazdagodnak, a szegények meg lassan eltűnnek??
    Pár év és magyarba csak gazdagok lesznek.
    Külföldön valóban szétaláznak, lenéznek, pedig magyarban jogi diplomáig vitted, dr címmel, és ma london egyik lepukkadt negyedében koszos afgánoknak és pakiknak pucolják a zöldséget. De legalább kajájuk van,és nem éheznek.
    De van mérnök biciklijavító, és van közgazdász újságkihordó, de van orvos végzettségű benzinkutas….is….
    Nem kalandvágyból ment el sok barátom, hanem mert diplomával sem kaptak munkát a tescoban, mondták, túlképzettek. Aztán szembetalálkoztak a valósággal, hogy egy büdös, összeszart gatyájú, alkoholmámortól elájult hajléktalant fontosabbnak tartottak életben tartani TB nélkül, mint őt, akinek szilánkosra tört a keze, és volt érvényes TB biztosítása….

    nem csak a pénz miatt mennek el, akik elmennek. Nem írni kéne róluk. Hanem megkérdezni őket mit gondolnak erről. De ma a 20 és 35 év köztiek nagyon le vannak szarva, pedig ők szülnék nektek az utánpótlást….

  37. grün szerint:

    T. Etikus!
    Az etetéssel kapcsolatban egy képi ábrázolás! 😛 😛
    .
    https://pbs.twimg.com/media/Bffbm6MCcAAALZC.jpg:large

  38. kritikus szerint:

    talalo!!!! 🙂 😛
    viszont most mar vege az ebedidönek, azonnal tessek dolgozni! 😉

  39. Etikus szerint:

    T. Grűn úr 13:16-as
    Köszi, végre egy vidám jelenet, de sajnos ez mindegyikre és mindenkire igaz lehet.
    Nincs kivétel! Aki a mai híreket hallgatta, annak akár megállhat az esze is, attól ami a vagyonszerzés tekintetében folyik. Mint ha vinnék magukkal a bunkerukba, ezt a mérhetetlen harácsolást, és egyik oldalon sincs kivétel!!! 240 millió be nem vallása, külföldi (osztrák) bankszámlán. Hány év börtön járna nekik? Fletóék utolsó hónapjaira emlékeztető vagyonszerzési őrület lett úrrá rajtuk! Talán a vesztüket érzik?

  40. Tarjányi László szerint:

    Megoldás: eltakarítani a rendszerváltó politikai osztályt! Hülyítik a népet, óriási küzdelmet imitálnak a szembenálló pártok, a háttérben meg szépen megosztoznak! A Wallisban egyaránt érdekelt az MSZP és a Fidesz, lásd Észak-Csepel, vezérigazgató volt Bajnai, utánna a fideszes Gansperger Gyula. Egyik leánycég igazgatója Wachsler Tamás (HID Rt.), ma Kossuth tér-ügyi kormánymegbízott.

    http://csepel.info/?p=32002#comment-194005 “Böszmefogás: megérkezett Bokros Lajos is – teljes lett a régi csapat”
    Tarjányi László szerint:
    . . . Miről beszélünk itt kérem? “Összenő, ami összetartozik?” Nem kérem, az sohasem vált el!
    Az egész rendszerváltó politikásdi egy parasztvakítás! A nép figyelmének az elterelése az állam vagyonának széthordásáról! Ma amikor már nincs mit széthordani, most meg figyelemelterelés az állam adóbevételeinek magánzsebekbe történő csatornázásáról! Ezek a Kaya Ibrahim, Josip Tot, Tocsik Márta, Ezüsthajó, Hagyó ügyek, a KÖZGÉP állami megrendelésekkel való kistaffirozása, állami földbérletek haverok kezébe juttatása, olcsó gáz tízmilliárdok magánosítása, trafik ügy, és még nincs vége.

    A rendszerváltó politikai elit egyik kézből a másikba dobálja a hatalmat és a vele járó hasznot! A lényeg, soha ne essen ezen a körön kívül! Aki kívül van az nem méltó rá, mert az antiszemita! Ezzel a bunkóval osztályozzák az embereket ezek a nemrasszista rasszisták! Mert aki számontartja azt hogy ki nem tartozik közéjük, az bizony akkor is rasszista ha nemrasszista!
    “Ébredj fel hazám, mert ha most nem ébredsz, soha nem lesz ébredésed!” (Petőfi Sándor)

  41. nagyapó szerint:

    Olvasva néhány bejegyzést, pl. Tigris, zokogásban török ki. Szegény magyarok. Nincs munka a diplomásoknak. Elmennek szegények mosogatni diplomával, amit tényleg nem tudnak odakünn hasznosítani. Mire gondol, egy jogász, egy politológus, egy pszicho.., egy tanár, mit tud csinálni külföldön. A mérnökön csodálkozom, mert itthon a bankárok után a mérnökök a legjobban fizetettek között vannak és hiány van.
    Magyarországon a munkanélküliség 9,1%, míg az EU-ban 11%.
    De azért zokogjunk.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  42. grün szerint:

    “Ha a mindennapi életben mégsem érzékeljük ezeket a csodás sikereket, mi vagyunk a hibásak, miért a szemünknek hiszünk, miért nem a kormány propagandájának. Az Orbán-korszak egyik fő hozománya az, hogy a tények relativizálódtak és hit függvényévé váltak, a racionális érvelés a nagy többségnél süket fülekre talál. Így lehet sulykolni olyan marhaságokat, hogy ipari hatalom vagyunk, hogy néhány éven belül mi leszünk a legversenyképesebb ország az unióban, méghozzá éppen a hazai verseny korlátozásával, hogy nálunk lesz a legolcsóbb az energia, miközben hazai forrásaink nincsenek, és hogy 2020-ra az egy főre jutó GDP-nk magasabb lesz az EU átlagánál.”
    .
    http://www.168ora.hu/buxa/inflacio-hiany-foglalkoztatottsag-gdp-123407.html

  43. nagyapó szerint:

    A marhaságok sulykolásában élen jár a 168 óra, a Népszava, a Stop, meg a többi maffiabaloldali iromány.
    Apropó! Mi történt a Királyerdei Művelődési Házban?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  44. Gordon szerint:

    “Válasz helyett futva, menekült el Molnár Zsolt, az MSZP kampányfőnöke, amikor Simon Gábor titkolt százmillióiról kérdezték volna. Maga az érintett pedig csütörtökre ígért tájékoztatást.”

    http://mno.hu/belfold/simon-szazmillioi-molnar-zsolt-futva-menekult-1209323

Itt lehet hozzászólni !