Böszmefogás: megérkezett Bokros Lajos is – teljes lett a régi csapat

Csepel.info, Index

Pártjának tizennégy tagja van, de most őt is beveszik az ellenzéki összefogásba, igaz, pozíciót nem kap. Vezető MSZP-s és DK-s politikusok mellett egy Dávid Ibolya-hasonmás is feltűnt a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) csütörtöki rendezvényén.

Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon már beszéltek arról, hogy megszorításokkal és adóemelésekkel kezdenék a kormányzásukat, így győzelmük esetén akár egy újabb Bokros-csomagot is kaphatnánk az idei karácsonyfa alá. Szabó Szabolcs, a balliberális pártok csepeli és soroksári jelöltje szintén kitért arra a programjában, hogy – többek között – a családi adókedvezményeket, a rezsicsökkentést és az árfolyamgátat is megszüntetnék azoknál, akik dolgoznak. Szabó úgy fogalmazott a programjában, hogy kedvezmények csakis azoknak járnának, akik “átmenetileg saját erejükből nem képesek a létminimumot biztosítani a családjuknak.”

16 hozzászólás “Böszmefogás: megérkezett Bokros Lajos is – teljes lett a régi csapat” bejegyzésre

  1. Katka szerint:

    Hú napról-napra jobban fostok Böszmétől! Ne róla írjatok, hanem a felcsúti idióta, rohadék vajdákról. Igaz róla a hazugságain kívül mást nem lehet írni. Ne Bokros csomagozzatok, hisz ti az eltelt 4 év alatt több Bokros csomagot nyomtatok a pofánkba, közben az ezermilliárdokat a saját és tetves családotok, barátaitok zsebébe tettétek. Rohadjon meg Orbán és a sok fidessnyik idóta seggnyalója!

  2. Bugi szerint:

    Semmi máshoz nem értenek, csak a megszorításokhoz meg a mutyihoz.

  3. nagyapó szerint:

    Katka! Tanuljon meg fogalmazni! Nem Böszmétől, hanem Böszmére!!!!!!!!!! (no meg Katkára)!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  4. Tarjányi László szerint:

    A Videoton-tulajdonos Garancsi István és a walliszos Nagy György tízmilliárdokat keresett a MET Magyarország Energiakereskedő Zrt. (2013. szept-ig MOL Energiakereskedő) nevű érdekeltségükön keresztül az olcsó gáz mutyin, amelyre az állami MVM Partner nyújtott lehetőséget.
    Vajon miért is támogatta anno Németh Szilárd a csepeli Fidesszel együtt a Wallis-Észak-Csepel ingatlan bizniszt? A Wallis egyik leánycégének vezetője Wachsler Tamás, Kossuth-tér ügyi kormánymegbízott, aki 1994-ben Orbán Viktor ellenjelöltje volt a Fidesz-elnöki pozícióért.
    Vajon miért is védett személy Hernádi Zsolt, a MOL vezér?
    Egyszer minden titok kiderül!

  5. lucifer szerint:

    És mi van a Forint gyors gyengülésével?
    Orbán megint hazudik, a világ pénzmozgásaira fogja. (MR Kossuth, 15 órai hírek)

  6. nagyapó szerint:

    lucifer! Matolcsy a világ egyik legbefolyásosabb közgazdásza. Ha Matolcsy megszólal, összeomlik a török lira, ha összevonja szemöldökét megrendül a dél-afrikai rand.
    Véletlenül néha nem figyel, kacsint egyet és remeg a forint.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  7. grün szerint:

    matolcsy Orbán nélkül csak félember! 😛 😀
    .
    http://m.cdn.blog.hu/sc/scheiringgabor/image/orban_matolcsy.png

  8. ebihal szerint:

    Rohadt sokba fog kerülni nekünk ez a Matolcsy!

  9. Etikus szerint:

    Számítások szerint csekély 100-milliárd “jött ki belőle.” 50% a focitulajdonosé, 40% Cipruson, és Kajmán szigeteken alapított offshore cégekben, míg 10% svájci bankszámlán landolt.
    Találós kérdés? Kinek lehet Svájcban, 8%-os érdekeltségű bankszámlája?

  10. bonifác szerint:

    Katka! Mikor hánytál epét utoljára? Miért tagadjátok, hogy kötelet akartok mindenkinek,
    aki nem a kollaboráns hazaáruló vörös bandába tartozik? Gondolod a dollármilliók amit
    Libajnai kapott, a te boldogulásodra fogja fordítani? Ti nem ellenzék, hanem ellenség vagytok,és szellemi hidegháborút folytattok(egyelőre)engesztelhetetlenül. Bálványotok Fletó haláltáborból hazatért zsidótól rekvirált villában él, boldogan.Míg a mentő el nem
    viszi új gumifalú rezidenciájába gumi dominóval játszani.Ezek a te vezéreid: 1 szélhámos,
    egy libatolvaj, egy bankrabló, (bécsi Erste) aranytartalék elherdáló egy csomagküldő.
    Egy “tisztakezű” csapat. Érdemes értük honfitársaidat gyilkolni.Na nem ma… Majd…
    Ha megkapjátok a jelet külföldi parancsolóitoktól. Benne vagytok? Mind?

  11. Tarjányi László szerint:

    Tövig benne volt a Walliszban a Fidesz akkor is, amikor 2000-től 2005-ig Bajnai Gordon volt a vezérigazgató. Akkor állt össze a Németh Szilárd vezette csepeli Fidesz a Tóth Mihály vezette csepeli MSZP-vel Budapest legnagyobb összefüggő területű ingatlanának “fejlesztésére”!
    A csodás szindikátusi szerződés alapján évente kb. 100 Millió Ft+ÁFA “fejlesztést” hajtottak végre, biztosítékul maga a terület lett volna kevesebb mint 1000 Ft/m2 áron beszámítva. Szerencsére a területet nem tudták apportálni az alapított cégbe, mert nem tudták átminősíttetni szántóföldből belterületbe, így kénytelenek voltak a kisdunaparti ingatlant (Fekete-cukrászdával rézsútt szembe), ami a kívánt 300 Milliónak kb. a felét érte, de így is apportálták 300 Millióként. 2003-ra a biztosíték értékét felélték, dönteni kellett volna a továbbról. Nem is tudtak volna emeszpés-fideszes ésszel mást tenni, mint folytatni a szerződést, amíg az egész észak-csepeli területet fel nem élték volna 1000 Ft/m2 áron, így az egész terület végül a hitelbe “dolgozó” Wallis tulajdonába került volna egyetlen valóságos kapavágás nélkül!
    Szerencsére az eszes parasztgyerek beleköpött a levesbe, 2003. március 13-án leszavaztatta a Wallis 128 Millió Ft-os számláját, ami végül a szerződés felbontásához vezetett. A területből 2005-ben eladtak a Fadesa-nak 84 hektárt bruttó 11.3 Milliárd Ft-ért, amiből a Wallisznak járt volna bruttó 4 Milliárd, ha a szerződés az eladáskor még fennállott volna. A Wallis hosszas perrel fenyegetőzés után 200 Millióval elballagott, az eszes parasztgyerek megspórolt Csepelnek bruttó 3.8 Milliárdot. Az emeszpés illetve fideszes vezetés azóta költi az úgynevezett “északi” pénzt, azt persze nem ismerik el, hogy annak egy részét az eszes parasztgyereknek köszönhetik! Németh Szilárd még az eladás után is verte a balhét hogy a terület 25 ezret is megért volna m2-enként, holott ő is elfogadta a “fejlesztés” előtti becsértéket kevesebb mint 1000 Ft/m2 áron!

    Bajnai a Wallis után a Budapest Airport vezérigazgatója lett, majd miniszter. A Wallis élére a fideszes Gansperger Gyula került, a “kibékíthetetlen MSZP-Fidesz viszony” bizonyítékaként! A valahai Orbán-ellenjelölt Wachler Tamás, az egyik Wallis-leánycég igazgatója írta Németh Szilárdnak a “duplaárat érő Észak-Csepel” eszmefuttatást, ma az Orbán-kormány Kossuth tér-ügyi miniszteri biztosa!

    Miről beszélünk itt kérem? “Összenő, ami összetartozik?” Nem kérem, az sohasem vált el!
    Az egész rendszerváltó politikásdi egy parasztvakítás! A nép figyelmének az elterelése az állam vagyonának széthordásáról! Ma amikor már nincs mit széthordani, most meg figyelemelterelés az állam adóbevételeinek magánzsebekbe történő csatornázásáról! Ezek a Kaya Ibrahim, Josip Tot, Tocsik Márta, Ezüsthajó, Hagyó ügyek, a KÖZGÉP állami megrendelésekkel való kistaffirozása, állami földbérletek haverok kezébe juttatása, olcsó gáz tízmilliárdok magánosítása, trafik ügy, és még nincs vége.

    A rendszerváltó politikai elit egyik kézből a másikba dobálja a hatalmat és a vele járó hasznot! A lényeg, soha ne essen ezen a körön kívül! Aki kívül van az nem méltó rá, mert az antiszemita! Ezzel a bunkóval osztályozzák az embereket ezek a nemrasszista rasszisták! Mert aki számontartja azt hogy ki nem tartozik közéjük, az bizony akkor is rasszista ha nemrasszista!
    “Ébredj fel hazám, mert ha most nem ébredsz, soha nem lesz ébredésed!” (Petőfi Sándor)

  12. Etikus szerint:

    Persze a nagyokosok, egy ilyennek olvasatán mély hallgatásba burkolóznak. Ők csak ámulnak, bámulnak, nem is hallottak ilyesmiről, soha sem. Tehát amiről nem tudok az nincsen?
    Talán nem is akarok ilyenekről tudni, igaz minek is, hiszen nem a miénket játszották, játsszák el. Akkor, a varjú minek károg? Hiszen ő is csak a diót keresi?

  13. Etikus szerint:

    T. Tarjányi László úr

    “Gerendást lapátra tették Egerben
    – 2014. január 31., péntek
    Az Egri Vízilabda Klub elnöksége pénteken menesztette Gerendás Györgyöt a ZF Eger vezetőedzői posztjáról.”

    Vajon a politikai palettán érdemtelenné váltakat miért nem lehet azonnal, ugyan így “szívlapátra tenni?” Ezen kell elgondolkodni, kedves szavazók. “Én védem őket, ők megvédnek engem. Nem félek tőled, sors, bármit akarsz.” (Vörösmarty M.)

  14. gyalog szerint:

    A stílus maga az ember. Ennek a cikknek a stílusa sem nem magyar, sem nem polgári. Honnan ismerné, aki írta?

  15. nagyapó szerint:

    Etikus (18:56) Erre gondolt? “Arra kérjük Mesterházy Attilát, hogy járjon utána, hogy a szocialista képviselőről szóló lapinformációk helytállóak-e – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  16. ebihal szerint:

    A Fidesz kommunikációs igazgatója elvétve sem néz a kamerába, s ezen keresztül
    az emberek szemébe. Ez minősíti, s nem csak őt!

Itt lehet hozzászólni !