Németh Szilárd Badacsonytördemicen tartott fórumot a rezsicsökkentésről

Csepel.hu

Németh Szilárd Badacsonytördemicen tartott fórumot a rezsicsökkentésről

2014. január 31-én Badacsonytördemicen, a Faluházban tartott előadást Németh Szilárd (Fidesz) országgyűlési képviselő, a rezsicsökkentés végrehajtásáért felelős munkacsoport vezetője. A csepeli polgármestert Lasztovicza Jenő országgyűlési képviselő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke és Vollmuth Péter, Badacsonytördemic polgármestere invitálta a Balaton-felvidékre, ahová elkísérte Borbély Lénárd országgyűlési képviselő, Csepel alpolgármestere és Ábel Attila alpolgármester is.

A teltházas fórumon a politikus diákon keresztül mutatta be, 2010-ben milyen gazdasági helyzetben vette át a Fidesz a kormányzást, miután az MSZP „szétzabrálta” az országot. Elmondta, ha április 6-án ismét ők kaparintják meg az ország vezetését, újra ezt fogják tenni a magyar családokkal. „Éppen ezért mindenki menjen el szavazni, hiszen 2002-ben szavazókörönként mindössze négy szavazaton múlt, hogy nem sikerült győznünk” – tette hozzá. „Itt a lehetőség, kimásztunk a csávából és még soha nem kaptunk nyolc évet. 2006-ban, amit Orbán Viktor politikája elért, azt az érkező maffia baloldal lerombolta”.

Ezután a 2010 és 2014 közötti megújuló országról, gazdasági növekedéstől beszélt, melyet számokkal illusztrált. Németh Szilárd kitért arra, hogy független londoni elemzők és a The Economist is pozitívan beszél hazánkról.

A politikus a rezsicsökkentésre rátérve szót ejtett a szocialisták által kitalicskázott 1040-1060 milliárd forintról, a 15-szöri energia áremelésről, a gázár 208 százalékos növekedéséről – arról, hogy az akkori kormány a nyolc év alatt gyakorlatilag lepaktált a szolgáltatókkal, aminek a magyar családok itták meg a levét. Ám most két ütemben könnyítettek a famíliák terhein a rezsiköltségek megvágásával és jön a harmadik etap is, mely akkor valósulhat meg, ha az emberek ismét bizalmat szavaznak a jelenlegi kormánypártnak.

Az április országgyűlési választások tétje, hogy megvédjük-e a rezsicsökkentést, a GYED-extrát és a kormány számos olyan intézkedését, melyeket a családok érdekében hozott – vonta le a konzekvenciát, majd arra kérte a jelenlévőket, aki még nem tagja, csatlakozzon a Magyar Csapathoz.

A fórum végén néhány helyi lakos szóbeli kérdéseket intézett Németh Szilárdhoz, melyek jellemzően egy környékbeli vízszolgáltató céghez kapcsolódtak.

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a rezsicsökkentés végrehajtásáért felelős munkacsoport vezetője legközelebb február 5-én, szerdán 17 órától a Királyerdei Művelődési Házban vár minden érdeklődőt. A rezsifórum vendége dr. Fónagy János államtitkár lesz.

Forrás: Csepel.hu

7 hozzászólás “Németh Szilárd Badacsonytördemicen tartott fórumot a rezsicsökkentésről” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Szerencsétlen barom! Ez most rezsifórum, vagy választási gyűlés?

  2. nagyapó szerint:

    csecsemő béka! Február 5-én, szerdán 17 óra, Királyerdei Művelődési Ház. Lehet kötelezni!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  3. tantónéni szerint:

    “ahová elkísérte Borbély Lénárd országgyűlési képviselő”

    Persze, hiszen valakinek vinnie kellett Németh Szilárd táskáját is.

  4. nagyapó szerint:

    tantónéni enyhén ütődött, ugyanis Ábel Attila is ott volt, mit csinált? Róla is kellene valami hülyeséget kitalálni.
    tantónéni turbózzon!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  5. tantónéni szerint:

    Hát az jó kérdés, hogy Ábel Attila mi a frászt keresett ott.
    De Badacsonytördemic honlapján megtaláljuk a magyarázatot, és azt is, hogy a többi ember minek ment el:

    “A fórumot követen
    Dr. Májer János
    Igazgató
    PE AC Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, Badacsony
    tart eladást a Badacsonyi Kéknyelűről
    A fórumot, és az előadásokat Kéknyelű borkóstolóval zárjuk.”

    http://www.badacsonytordemic.hu/dokumentumok/friss_hirek/rezsicsokkentes.pdf

  6. tantónéni szerint:

    Szóval piálni mentek a fiúk.

  7. ebihal szerint:

    nagyapó!
    Nincs szerencséje! Egyéb elfoglaltságom fontosabb, mint meghallgatni ezt a szeren-
    csétlent. Mellesleg, ahogy hallottam kérdezni nem lehetett, akkor meg minek menjek?Úgy látom az aljas kis lelkivilága nem tud elszabadulni a kötéltől, ne fogja vissza magát!

Itt lehet hozzászólni !