Lassan, de biztosan lopakodik a hidegfront

MNO

Lassan, de biztosan lopakodik a hidegfront

Hidegfront vonul át felettünk, amelynek hatására kitisztul az idő. Figyelmeztető előrejelzés van érvényben Magyarország területén péntek éjfélig, napközben nyugat felől fokozatosan mindenütt feloszlik a köd.

Eleinte még borult, párás idő lesz, ködfoltokkal, szitálással, kisebb esővel, majd a déli óráktól észak felől csökken a felhőzet, északon a nap is kisüt. A nyugati, északnyugati szél többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik. A hőmérséklet délután 7, 12, késő este 0, 6 fok között alakul. Hidegfront vonul át felettünk, amelynek hatására kitisztul az idő.

Figyelmeztető előrejelzés van érvényben Magyarország területén péntek éjfélig, napközben nyugat felől fokozatosan mindenütt feloszlik a köd, legkésőbb (a déli órákra) az Alföld északkeleti részén. Késő estétől a Dunántúlon ismét egyre többfelé jelentősen romlanak a látási viszonyok.

Hidegfronti hatásra számíthatunk. Emiatt fejfájás, ingerlékenység, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, erősödhetnek az ízületi fájdalmak, fokozódhat a görcshajlam.

Forrás: MNO

Itt lehet hozzászólni !