Polgármesteri köszöntő

Csepel.hu

Németh Szilárd polgármester ezúton kíván áldott, békés ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet minden kedves csepelinek!

18 hozzászólás “Polgármesteri köszöntő” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    A fontos dolgokra van ideje.
    Ezért is fejlődik ilyen szépen a kerület.

    Kösz Fidesz!

  2. naki szerint:

    Németh Szilárd már a Fideszben is kezd gáz lenni, ezért is váltották le a rezsicsökkentési munkacsoport vezetői pozíciójából (Rogán lett a vezető helyette).
    Különösen a múltkori Index-interjúja égette le nagyon, amiben oltári ciki baromságokat nyilatkozott.
    Reméljük, hamarosan eltakarodik a közélet színpadáról. Standup komikusnak még megállná a helyét.

  3. admin szerint:

    Nem váltották le sehonnan, naki. És pillanatnyilag igen jó eséllyel indul Csepel-Soroksáron az országgyűlési választásokon. Végül pedig ez egy karácsonyi köszöntő.

  4. Tarjányi László szerint:

    KÖSZÖNJÜK HOGY NÉMETH SZILÁRD TELJESÍTETTE ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR UTASÍTÁSÁT, ÍGY A CSEPELI ÖNKORMÁNYZATI CÉGVEZETŐK LEMONDTAK 2 MILLIÓ FORINT ÖSSZEGHATÁR FELETTI PRÉMIUMUKRÓL ÉS JUTALMUKRÓL!

    KÖSZÖNJÜK EZT WERNER PÉTERNEK, KRAXNER ISTVÁNNAK, PETHŐ LAJOSNAK, LIHOR BALÁZSNAK, VÁGVÖLGYI GYÖRGYNEK ÉS VIDA ISTVÁNNAK IS!

    KÖSZÖNJÜK HOGY CSELEKEDETÜKKEL SZOLIDARITÁST VÁLLALTAK CSEPEL NEHEZEN ÉLŐ LAKOSSÁGÁVAL!

    ÁLDOTT KARÁCSONYT ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KIVÁNUNK NEKIK ÉS CSEPEL VEZETŐNEK IS!

  5. Anikó (Krizantém utcából ) szerint:

    Bravó Tarjányi Úr ilyen szépen és kúltúráltan is lehet véleményt leírni ! Köszi ! Köszönjük a vezetőink ilyen döntését !

  6. Marika61 szerint:

    Köszönjük Polgármester Úr! Valamennyi csepeli lakosnak békés, áldott ünnepeket kívánok.

  7. grün szerint:

    naki2!
    Ha Szilcsinket a “a rezsicsökkentési munkacsoport vezetője”-nek állítják be az nem leváltás, hanem előléptetés!
    Mintha a bakterból állomásfőnököt csinálnának!
    A főnök továbbra is Fónagy János!
    .
    “Munkacsoportot alakít a Fidesz parlamenti frakciója a január 1-jétől hatályos tízszázalékos gáz-, villamosenergia- és távhőárcsökkentés ellenőrzésére és nyomon követésére – közölte Rogán Antal. A Fidesz frakcióvezetője elmondta: a munkacsoport vezetője, Németh Szilárd csepeli polgármester, országgyűlési képviselő bármilyen jogszabály-módosítást kezdeményezhet a parlamentben és a kormányzatnál is, ha a testület úgy ítéli meg, hogy „a szolgáltatók trükköznek” az árcsökkentés ügyében.”.
    .
    http://mandiner.hu/cikk/20130102_fideszes_munkacsoport_ellenorzi_a_rezsicsokkentest

  8. naki2 szerint:

    grün, egy picit olvass figyelmesebben!

    Már nem Németh a munkacsoport vezetője, hanem Rogán.

  9. grün szerint:

    naki2!
    Legutóbb még a Szili még mint számlaellenőr görcsölt a számla-kép színével, betűnagyságával, típusával!
    A lépcsőházakban kötelezően kifüggesztendő társasházi rezsimegtakarításokról!
    Kicsit pitiáner dolog lenne illesmivel foglalkozni a Rozzant Antinak! 😛 😀

  10. Tarjányi László szerint:

    Anikó és naki2! Tarjányi László nem viccelt! Németh Szilárd igenis betartja Orbán Viktor miniszterelnök utasításait! A csepeli önkormányzati cégek vezetői meg igenis hogy lemondanak a 2 Millió Forint összeghatárt meghaladó 2013-as évre vonatkozó prémiumukról meg jutalmukról! Erre biztosíték, hogy ha ez nem így történik, akkor mint lázadó Fidesz-szervezetet feloszlatják a csepeli Fidesz-alapszervezetet, Németh Szilárd meg búcsút mondhat a parlamenti meg fővárosi közgyűlési képviselőségnek. Ábel Attila, Borbély Lénárd és Morovik Attila búcsút mondhat 2014 őszétől csepeli alpolgármesterségének, az illetékes önkormányzati cégvezetők, névszerint Werner Péter, Kraxner István, Pethő Lajos, Lihor Balázs, Vágvölgyi György és Vida István pedig 2014 őszétől búcsút mondhat jólfizető állásának. A Fidesz elnöke nem szokott tétovázni, ha egy alapszervezet veszélyezteti az országos Fidesz választási eredményét, partvonalon kívül tesz bárkit! Aki nem hiszi, nézzen utánna az esztergomi Fidesz-szervezet sorsának!
    Németh Szilárd téved ha azt hiszi, vannak szerzett érdemei! Nincsenek, ő csak egy eszköz a 2014-es választási kampányban, nem tartozik a Családhoz, csak egy hasznos csavar a gépezetben, egyenlőre! Majd ha megkopott, cserélik!

  11. demokrácia szerint:

    Miért kell megköszönni azt ami….. 🙁 ? ja,bocsánat hogy élünk!
    Boldog Karácsonyt!

  12. Nagyapó szerint:

    Eetásak köszönjük! Jellemző az eetásak válasza egy baráti köszöntésre.
    “A kommunisták más fából vannak faragva!”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. Tarjányi László szerint:

    Admin félmunkát végez! Kitörölte naki2 kedd 14:25 és 14:48 közötti, http://csepel.info/?p=31182#comment-190337 sorszámú hozzászólását, hogy ne legyen értelme Tarjányi 22:03-as hozzászólásának! Az sem tűnt fel neki, hogy 14:48-kor grün is naki2-nek válaszolt!

    Naki2 egyébként Anikónak írt (a Krizantém utcába), hogy Tarjányi csak viccelt, senki semmilyen összegről nem mondott le!

    Elmúlt Karácsony, nyilatkozzon Németh Szilárd, mi van az önkormányzati cégvezetők prémiumával, jutalmával! A Fidesz 2014-es csepel-soroksári jelöltje, polgármesterként betartja-e Orbán miniszterelnök utasítását, hogy önkormányzati cégvezetők sem vehetnek fel 2 Millió Forint összeget meghaladó prémiumot, jutalmat 2013-ban?

  14. admin szerint:

    Nem azért töröltük, hogy Tarjányi úr egóját fényezzük, hanem mert nem tartotta be a fórum szabályait. Amúgy a jegyző már nyilatkozott, eszerint nem kapott egyetlen politikai vezető sem az elmúlt három évben sem jutalmat sem prémiumot. Ugyanígy a cégvezetők sem kaptak jutalmat, és a munkaszerződésükben meghatározot juttatásaikon túl prémiumot sem. Segítségül: http://csepel.info/?p=31024

  15. Tarjányi László szerint:

    Admin, senkit sem érdekel hogy a jegyző szerint az önkormányzati cégvezetők nem kaptak prémiumot a munkaszerződésükben meghatározottakon felül, ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök pártelnöki minőségében megtiltotta az önkormányzati cégvezetőknek is a prémium kifizetését! Ennek nem teljesítése a helyi Fidesz-vezető mandátumvesztésével jár!

    TOVÁBBRA IS VÁROM NÉMETH SZILÁRD VÁLASZÁT, HOGYAN TELJESÍTI CSEPEL FIDESZES POLGÁRMESTERE ORBÁN VIKTOR UTASÍTÁSÁT!

  16. Tarjányi László szerint:

    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/titkos-levelben-tiltja-orban-a-jutalmazast-2227955
    Titkos levélben tiltja Orbán a jutalmazást

    2013-12-21 04:50:00

    Budapest – Idén talán nem merik jutalmazni magukat a kormánypárti polgármesterek, alpolgármesterek. Ám ha így lesz, annak oka nem az önmérséklet, hanem a hatalmi szó lehet, mert az ügyben maga Orbán Viktor kormányfő intézkedett.
    A Blikk birtokába került egy levél, amelyben „fővesztés” terhe mellett tiltják meg bármilyen jutalom, vagy prémium felvételét a városvezetőknek. A Fidesz választókerületi elnökeinek küldött levelet Kubatov Gábor országos pártigazgató és Kocsis Máté kommunikációs igazgató jegyzi, de abból kitűnik: Orbán utasításait tartalmazza.

    “Tájékoztatunk benneteket, hogy pártelnök úr határozott álláspontja, hogy a kormánypárti polgármestereknek, alpolgármestereknek idén is tilos jutalmat felvenni” – áll a napokban az elnököknek eljuttatott küldeményben. “Elvárjuk az önkormányzati politikusoktól, sőt az önkormányzati cégek vezetőitől is azt, hogy mondjanak le az extra juttatásokról, a jutalmakról és prémiumokról”.

    A levélben ezért arra kérik a helyi elnököket, hogy a körzetükben minden politikus figyelmét hívják fel a központi döntésre. Így ha bárki arról értesül, hogy jutalmazás történt a körzetében, akkor az érintetteket meg kell kérni a pluszpénz visszafizetésére vagy jótékony célra fordítására. Ha ezt nem teszik, úgy meg kell mondani a renitenseknek: a „jutalomstop egyetlen alternatívája a mandátum visszaadása”. Végezetül tudatják azt is, az elnököknek január 13-ig tételes listát is kell írniuk arról, hol volt premizálás, s az érintettek milyen célra ajánlották fel a megszavazott összeget.

    – Küldtünk ilyen tartalmú levelet a választókerületi elnököknek. Mindenkinek ki kell vennie a részét Magyarország talpra állításában – mondta el Kocsis Máté.

    Nem kizárt, hogy Orbán döntésében a Blikk cikkei is szerepet játszottak. Mint megírtuk, az állami cégeknél esetenként több tízmilliós pluszpénzt kaptak idén a fejesek a 2012-es munkájuk után, miközben a kormány év elején még a kifizetések leállítását ígérte. Ezért Kósa Lajos alelnök múlt héten arra szólította fel a nagyfőnököket, hogy adják vissza a juttatás 2 millió forint feletti részét. Tavaly pedig a polgármesterekről és helyetteseikről írtuk meg: összesen több mint százan kaptak jutalmat, amit végül a párt jótékony célra fordíttatott velük. De miért maga a miniszterelnök emelt szót a pluszpénzek ellen?

    – A választások közeledtével több százezer, eddig passzív választó kezd érdeklődni a politika iránt – mondta Juhász Attila, a Political Capital elemzője. – Ők elsősorban a botrányokra érzékenyebbek. A Fidesz a többi párthoz képest jelenleg nagyon népszerű, s hogy előnyét tartsa, így igyekeznek a jutalomfizetésekhez hasonló kínos helyzeteket kerülni.

  17. Bugi szerint:

    Ha le volna jutalom Csepelen, a Blikk és a többi balliberós lap is megírta volna. Csak Tarjányi zseniális elméje ezt a következtetést nem tudja levonni.

  18. Tarjányi László szerint:

    “Elvárjuk az önkormányzati politikusoktól, sőt az önkormányzati cégek vezetőitől is azt, hogy mondjanak le az extra juttatásokról, a jutalmakról és prémiumokról”.

    Bugi, én még tudok olvasni! Én a helyetekben ügyelnék a határidőkre!

Itt lehet hozzászólni !