Hallgatnak a HÉV-leállásokról

Csepel.info

Hétfőn délután leállt a Csepeli HÉV vonalán a közlekedés – értesült a Csepel.info. Úgy tudjuk, hogy a leállást – melyet igazi közlekedési káosz kísért – felsővezeték-szakadás okozta, de még ez az információ sem biztos. Az eset egy héten belül másodszor fordult elő.

Egy héten belül kétszer állt le a Csepeli HÉV, ami több ezer embernek okozott súlyos közlekedési problémát. A Csepel.info úgy tudja, hogy november 26-án, szerdán délelőtt körülbelül háromnegyed óráig, majd december 1-jén, délután 15:30-tól szintén körülbelül háromnegyed óráig nem jártak a szerelvények.

Mint ismert, a BKV-t járműparkjának siralmas állapota miatt több bírálat érte. A közlekedési vállalat tett is ez ellen, a közelmúltban kirúgta Molnár Ferenc buszvezetőt, aki ugyan a munkájában 15 éven keresztül egyszer sem hibázott, de nyilatkozni mert a TV 2-nek a járművek lehangoló állapotáról.

Lerobbant buszokat Csepelen is gyakran látni az út szélén, azonban a HÉV állapotáról csak ritkán értesülünk. Azt ugyan nem tudjuk, hogy elhanyagoltság miatt vagy elháríthatatlan baleset miatt állt egy héten belül immáron másodjára is a Csepeli HÉV, de az biztos: noha sok ezer embert érintettek az üzemszünetek, a sajtóban nem jelent meg az esetekről semmi, és a BKV honlapján sem találtunk semmiféle tájékoztatást.

Csepel.info

5 hozzászólás “Hallgatnak a HÉV-leállásokról” bejegyzésre

  1. Lexon szerint:

    Tudtok újat mondani? Megy már a HÉV? Csak mert sehol sem taáltam erre vonatkozó infót…

  2. admin szerint:

    Már megy. Viszont sehol semmi információ.

  3. ikszdé szerint:

    áramszünet 😉

  4. anon szerint:

    Pontossag kedveert: mi 15:30 korul mentunk le, akkor mar nem kozlekedett, de szintenem is allt a megalloban senki eppen akkor
    Utana atmentunk Szent Imre terre, ott vesztegelt mind2 iranyban a HEV, amik ~16:10 korul elindultak

  5. LB szerint:

    5 után pár perccel jöttem haza a Borárosról. Akkor már nem volt semmi fennakadás.

Itt lehet hozzászólni !