Tizenhárom sérült a Moszkva téri buszbalesetben

Index.hu

Megkülönböztető jelzést használó tűzoltóautó ütközött távolsági busszal a Moszkva téren. A tűzoltó elengedett egy villamost, a busz a villamos takarásában volt. Tizenhárman megsérültek, négyen, köztük a tűzoltó vezetője súlyosan.

A balesetben négy tűzoltó sérült meg, illetve kilencen a buszon tartózkodók közül. Négy sérült szenvedett súlyos sérüléseket, a tűzoltóautó sofőrje és három, a buszon utazó, mondta el Győrfi Pál, a mentők szóvivője a helyszínen tartózkodó tudósítónknak. A sérülteknek lábtörésük illetve törésgyanújuk van, valamint van olyan is, aki fejsérülést, agyrázkódást szenvedett.

A tűzoltóautó megkülönböztető jelzéssel közlekedett. Tudósítónk úgy értesült, hogy a tűzoltó egy villamost elengedett, de nem vette észre, hogy a villamos takarásában egy busz is jön, így ütköztek össze. A baleset miatt a Moszkva tér környékén nagy dugó van, rendőrök irányítják a forgalmat.

A helyszínelés lezárásáig a Moszkva tér felől nem lehet kikanyarodni a Krisztina körút, Alkotás út irányába.

index.hu

3 hozzászólás “Tizenhárom sérült a Moszkva téri buszbalesetben” bejegyzésre

  1. titok szerint:

    Sajnálom őket.
    Sokszor én is hallom a szirénát, de nem láttom honnan jön a hang. A ház falak furcsán eltérítik a hangokat ,sokszor szemmel tudja érzékelni csak az ember.

  2. Lexon szerint:

    Ha hallod, de nem tudod, honnan jön a hang, akkor lassítani kell. Egészen addig, amíg meg nem látod, vagy meg nem állsz. Én legalábbis így csinálom.

  3. Egy utas a buszról szerint:

    Én rajta ültem a buszon pont elgelől!
    A tűzoltókocsi csak az utolsó pillanatban az ütközés előtt kapcsolta be a megkülönböztető jelzést!!!Én nem hibáztatok senkit de döntse el mindenki hogy szerintük ki is a hibás!!!!!

Itt lehet hozzászólni !