Műszaki okok miatt csúszik az 50 méteres fedett medence átadása

Csepel.hu

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata ezúton tájékoztatja Önöket, hogy a 2013. november 13-ára meghirdetett átadásra – melyet a Csepeli Strandfürdő 50 méteres medencéjének légtartásos sátorral történő befedése alkalmából hirdettünk meg -, műszaki okok miatt későbbi időpontban kerül sor.

Megértésüket köszönjük.

Forrás: Csepel.hu

6 hozzászólás “Műszaki okok miatt csúszik az 50 méteres fedett medence átadása” bejegyzésre

  1. xy szerint:

    Részletek esetleg?

  2. "?!" szerint:

    Ez a bejegyzés csak rémhír lehet, hiszen tavaly szeptemberben a csepelinfosok azért ekézték itt a csepeli mszp-s önkormányzati képviselőket, hogy nem szavazták meg a képviselő-testületi ülésen (hanem tartózkodtak) amikor a testület arról szavazott, hogy a Csepeli Strandfürdő 50 méteres medencéjének légtartásos sátorral történő befedése 2012. november 30-i határidőig elkészüljön!

    Tehát a fenti bejegyzés nem lehet igaz, mert hamarosan a befedett medence átadásának az egyéves évfordulóját fogjuk ünnepelni!

    Vagy lehetséges, hogy az illetékesek leszarták a képviselő-testület által 2012. szeptemberben jóváhagyott határidőt, és még egy évvel a határidő letelte után is bizonytalan a befedett medence átadása a belépti díjat megfizetni képes néhány tucat csepeli lakos részére?!

  3. xy szerint:

    engem az érdekel csak, miért és mennyit csúszik. a miért kíváncsiságból, a mennyit meg, mert már mennék úszni. meg tudom fizetni.

  4. Trix szerint:

    Engem is nagyon érdekelnének a részletek, gondolom hiába.
    És vajon mit takar a “későbbi időpont”? Mondjuk a következő évet?

  5. Csepeli diák szerint:

    Ma mentünk volna az iskolával a megnyítóra délelőtt, de közölték hogy a medence teteje beomlott.:)

  6. admin szerint:

    Nemsokára írunk róla. A lényeg, hogy nem omlott be a sátor, hanem leeresztették, hogy a világítást felszereljék. Úgyhogy nincs semmi gond.

Itt lehet hozzászólni !