Végrehajtó viszi el Zámbó Krisztián házát

BorsOnline.hu

Zámbó Jimmy fia hosszú idő után beszélt az elmúlt éveiről, és kiderült: az X-Faktor nem hozta meg neki a nagy áttörést. Munkát nem kap, albérletben él, autóját elvitte a bank – és ma már az otthonáért kell küzdenie.

Nagy megdöbbenést keltett, amikor megjelent az X-Faktor színpadán. Hiába hangoztatta, hogy szeretne kilépni édesapja árnyékából, csak a kritikusai száma gyarapodott. Zámbó Jimmy fia, Krisztián a műsort követően életrajzi könyvvel próbált meg maradandót alkotni, de a siker elmaradt. Kétkezi munkát sem kapott, ismertsége miatt senki sem akarja alkalmazni.

Krisztián most ismét a TV2 képernyőjén tűnik fel. A Frizbi felvételén Hajdú Péternek beszélt az éle­téről, és arról, milyen keserves évek vannak mögötte. Ráadásul a nehézségek még nem értek véget. – Nem csak egy autót vett el tőlem a bank, végrehajtás van a házamon is – vallotta be Krisztián, aki nem titkolta, sokakban csalódott. – Azok az emberek, akik nagyon sokat köszönhettek az édesapámnak, egész egyszerűen nincsenek, elfelejtettek.

Krisztián a vállára és a lelkére nehezedő terhek alatt sem roppant össze, és bár jelentős veszteségek érték már eddig is, tovább harcol. Mert biztos benne, hogy édesapja fentről figyeli, és bár Jimmy jogdíjaiból részesül, a jelek szerint ô egyedül már képtelen talpon tartani a fiát. – Hat-hét éve vettem fel svájci frank alapú hitelt a családi házunkra, ahol az édesanyámmal éltünk. Talán a legrosszabbkor, hiszen a válság kirobbanása után egy év alatt a törlesztőm száz­nyolc­ezerről kétszáztízre nőtt, azóta meg már lassan inkább megtriplázódott – mondta Jimmy fia.

– Az autómat is ezért vesztettem el, és hat-hét éve ez az egész életemre kihat. Az otthonunkon természetesen végrehajtás van, bár én folyamatosan küzdök. A szerelmemmel most költöztünk albérletbe, egy aranyos kis csepeli lakásba. Az édesanyám Miskolcon él, az otthonunk pedig, nem szépítem: elhanyagolt, gyakorlatilag lakhatatlan, azaz lenne vele dolog bőven. Mindezek ellenére tényleg csak azt tudom mondani, boldog vagyok.

Nem az anyagi veszteségek viselnek meg elsősorban, hanem az, hogy akik egykor édesapámnak köszönhetően vitték valamire a médiában vagy az üzleti életben, az ő halálával egyszerűen eltűntek. Egy ember, egyetlen van, akire mindig számíthattam és a mai napig számíthatok, ő Fásy Ádám – mondta Krisztián, aki azt mondja: talpra fog állni.

Forrás: BorsOnline.hu

7 hozzászólás “Végrehajtó viszi el Zámbó Krisztián házát” bejegyzésre

  1. krapulaxxx szerint:

    mihez is ért? ja hogy semmihez.

  2. DE szerint:

    Felnőtt emberként már tényleg kiléphetne apja árnyékából és megállhatna a saját lábán! Miért keresi az apja által valamire haladókat, ha ő nem a Jimi fia, hanem Zámbó Krisztián akar lenni? KIcsit kilóg a lóláb!!!

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    “albérletben él, …. – és ma már az otthonáért kell küzdenie”
    Ez hogy jön össze? Ott a vár és albérlet?

  4. SzkeptikuS szerint:

    Elvihetnék már őt magát is. Szegénykém, nem kap munkát. Biztosan abban is mások akadályozzák, hogy a saját házát rendbe tegye. Apuci megadott mindent, most pedig itt egy semmirekellő, dologtalan, tehetségtelen alak. Úgy kell neki!

  5. ... Grün szerint:

    “Ha önnek is maradandó károsodást okozott Zámbó tehetségkutatós produkciója, adjon öt pontot!” 😛 😀
    .
    http://velvet.hu/celeb/2013/11/04/az_eladosodott_zambo_krisztian_vagy_a_lekurvazott_tornoczky_anita_a_het_luzere/

  6. maminti szerint:

    Igen, így megy ez, mikor az újgazdagék hülyegyerekét abban a szellemben nevelik fel, hogy a dolgok azok neki egyszerűen járnak. Amig van lóvé, addig megy az “én vagyok az élet császára” stíl, utána meg következik a megmagyarázás. Még majd állami pénzből őt is megsegítjük mi adófizetők.

  7. fasza szerint:

    szkeptikus: már gyerekként, fiatalként is az volt…

Itt lehet hozzászólni !