Elkésett üzi – Mesterházy jelentkezett a Fideszbe

Mno.hu

Szerencsére egyikük sem lett a Fidesz tagja

Deutsch Tamás szerint egy elfelejtett üzeneten múlt, hogy Mesterházy Attila MSZP-elnök ma nem egy másik pártban politizál.

„Irtózatos szerencsénk van, hogy valamikor réges-régen, a 90-es évek közepe táján »üzenetrögzítős« párt voltunk. Ritkán voltak nyitva a helyi irodáink, és ezért Veszprémben nem tudta hosszú hónapokon át beadni a tagfelvételi kérelmét a Fideszbe Mesterházy Attila” – írja a legnépszerűbb közösségi oldalon a fideszes EP-képviselő.

Majd így folytatja: – Ha az igyekvő, egyesek szerint szorgalmasnak is mondható, ám szerény tehetségű, de rugalmas értékrendszerű fiatalember telefonüzenetét akkor időben meghallgatják a tagtársaim, elnök úr ma akár KDNP-s önkormányzati frakcióvezető is lehetne valahol Magyarországon (elnézést kérek a KDNP-től!). Milyen előnyei is vannak néha a rossz szervezettségnek!”

Forrás: Mno

33 hozzászólás “Elkésett üzi – Mesterházy jelentkezett a Fideszbe” bejegyzésre

  1. lolka szerint:

    „Irtózatos szerencsénk van, hogy valamikor réges-régen, a 90-es évek közepe táján »üzenetrögzítős« párt voltunk. Ritkán voltak nyitva a helyi irodáink, és ezért Veszprémben nem tudta hosszú hónapokon át beadni a tagfelvételi kérelmét a Fideszbe Mesterházy Attila”
    -Elfért volna a többi között…egyel kevesebb, vagy több, tök mindegy…

  2. Tóth Mária szerint:

    Lehet! de most “sokkal jobb helyen” van! az az ő igazi közege!

  3. ebihal szerint:

    Igazad van Mária! Jobb ott mint nyakig a ….!

  4. Éva szerint:

    Most azért nyomul az mszp-ben, mert bosszút akar állni???
    Mert nem kellett a Fideszbe…
    Kicsinyes bosszúhadjárat, melynek alárendeli az egész baloldal jövőjét.

  5. nagyapó szerint:

    Mesterházyhoz hasonló szürke emberke minden pártban van bőven, csak nem kerülnek döntéshozó helyzetbe. Amióta vicces szakállacskáját levágatta, még unalmasabb. Tehetetlenül tűri Gyurcsány(i) piszkálódását, megpróbálja hazudozásban felvenni vele a versenyt, ez sem sikerül.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Jeniszej szerint:

    Megmondta a Fater, hogy véletlen volt túloldalinak lenni, mert mindenki idevágyott. Ha maradt valaki odaát a képzetes “túl világban” az csak a véletlenek műve.
    Működhet egy ország ellenzék nélkül?
    ))) 😛 (((

  7. Tóth Mária szerint:

    Ebihal: azért nézz egy kicsit magadba, a hőn szeretett maszopod sem egy nagy durranás! okokat most nem írok, tudom, hogy te is tisztában vagy vele! Tudod, hogy szól a közmondás: kinek a pap, kinek a….
    csak egy a baj, pártod számláján “egy kicsit sok” a bűn közel 100 éve! szép napot!

  8. Jeniszej szerint:

    Igaza lehet Évának miszerint, most azért nyomul az mszp-ben, mert bosszút akar állni???

  9. ... Grün szerint:

    Jeniszej!
    Nincs szükség ellenzékre ahhoz, hogy egy diktatúrában működjön a demokrácia! 😛 😀

  10. felix szerint:

    Ha sikerüt volna neki, akkor most az ő segge is fényes lenne a nyelvetektől. 🙂

  11. Aladár szerint:

    Ez az “értesülés” már márciusban is felröppent, és Mesterházy már akkor cáfolta:

    Hirado.hu – Mesterházy cáfol: Nem akartam Fidesz-tag lenni
    http://www.hirado.hu/Hirek/2013/03/13/09/Mesterhazy_cafol_nem_akartam_Fidesz_tag_lenni.aspx

  12. Vátesz szerint:

    A Fidesz már alapításától kezdve haverok pártja volt, csak azokat engedték a tűzhöz, s ma is azt teszik! A lényege akkor kitudódott, amikor a székházat eladták, az árát meg vállalkozásba fektették! A pártok nem vállalatok, ha pedig azok, akkor ott nincs demokrácia! Itt szemfényvesztés folyik 24 év óta, az egymást váltó kurzusok arra jók, hogy a népet akár saját családtagjaival is szembeállítva, eltakarják a 24 év óta Magyarország felett gyakorolt zsidó szupremáciát! A harc itthon a lehulló hatalmi morzsákért folyik, mert attól függően hogy melyik oldal szolgálja ki éppen a nemzetközi bankárkasztot, annak a klientúrája jut jobb megélhetéshez! Az MSZP sem különb, ők a “rendszerváltás” előtti spontán privatizációban jeleskedtek, utánna meg az első húzásuk a lapok átjátszása volt az Axel-Springernek, persze a szerkesztőségek azután is nekik játszottak. Az SZDSZ meg a barom értelmiségét, TGM filozófus, Pető levéltáros, stb., akik egyébként semmihez sem értettek, akarta hatalomhoz juttatni. Nincs különbség a cigányokhoz való viszonyban sem, az egyik pártnak Teleki Lászlója, a másiknak Horváth Aladárja, a harmadiknak meg Farkas Flóriánja van.
    Sajnos a Fidesznek még van egy ciklusa, mert kettő kell a bukáshoz. A nép egyet mindenkinek ad, a második meg a megerősítéshez kell, tényleg olyan szarul kormányoznak?

  13. felix szerint:

    Ebben van némi igazság és ennek köszönhető, hogy a szer is kezd teret nyerni. Már azt terjeszti magáról, hogy ő a jobbik.

  14. felix szerint:

    A szer nem egyenlő a szerrel. 🙂

  15. ebihal szerint:

    Tóth Mária!
    Nem kell magamba nézni, nincs függőségi viszonyom az Mszp-vel. Amikor eljön az
    ideje, az ő hülyeségeiket sem hagyom szó nélkül, ezt nevezik függetlenségnek, de
    te ezt úgysem érted. Még az is lehet, hogy amit te bűnnek állítasz, az valójában
    erény.

  16. Tóth Mária szerint:

    ebihal: neked elgurult! a padlás-söprés, milliók halála/ kvázi meggyilkolása/ neked ERÉNY!?
    /én is látom a Fidesz hibáit és szóvá is szoktam tenni/. de kettős mérce ne legyen!

  17. felix szerint:

    Akkor ezeket ugye elmondod a fidesz kormányban tevékenykedő komcsiknak is.

    Gondolom, hogy a világért sem hagynád ki.

  18. ebihal szerint:

    Tóth Mária!
    Attól függ honnan nézed! A dolognak van egy másik olvasata is, mégpedig: mi
    történt volna, ha az éhező városi lakosság, bandákba tömörülve megy élelmiszert
    szerezni? Még annyit sem hagytak volna, mint a komcsik. Túlkapások mindig voltak,
    és mindig is lesznek.
    S milliók halála? Igen, ilyen is volt, de nem csak a komcsik által. Minden hatalom,
    így vagy úgy, de leszámol az ellenfeleivel. Az, hogy ezt erőszakosan teszi, vagy csak
    hagyja éhenhalni, módszer és gusztus kérdése. Ma a gazdagok zsebét tömik, a sze-
    gény mehet alamizsnáért. Egyenlőre “csak” a lelkeket ölik meg.

  19. Öreg nyugger szerint:

    Akkoriban (1988-ban) nem volt szégyellni való a Fideszbe belépni egy progresszív fiatalnak! Egy szabadság-párti szabadelvű tömörülés volt, amelyik felvételét kérte a liberális internacionáléba. Fel is vették később. (Vatesznek igaza van abban, hogy zárt tagságú párt volt , a hozzám hasonló akkori negyvenöt évesek már nem fértek bele, mert “fertőzöttek” lehettek) Nyoma sem volt Horthy kultusznak, múlt-imádatnak, sőt ellenkezőleg… Írtóztak minden-féle “klerikalizmustól”, gúnyos cikkek jelentek meg lapjukban a pápa látogatásról. Kicsit lesajnálták Antall József politikai stílusát. Ők volta-így próbálták megfogalmazni magukat- a progresszív polgári ellenzék, akik semmiképpen nem kötődnek a kommunista, vagy horthysta múlthoz. Még néha Orbán beszédeinek egyes részében visszaköszön ez a korszak. Változnak az idők, változnak az emberek… Most már úgy látom, hogy Antall volt a nagyobb politikus, mint Orbán. Akkoriban viszont nem láttam, hogy a konszolidált Magyarország polgári politikusa valójában Antall volt. és gyakran bosszankodtam miatta. Most talán én is kitennék egy táblát Fideszes módra: “Antall come back!”

  20. Öreg nyugger szerint:

    Tóth Mária 2013. október 20., – 15:47 : Mária! Lehet, hogy Önnek gurult el? Ebihal az MSzP-ről beszélt, egy olyan pártról, amelynek elnöke akár FIDESZ tag is lehetett volna. a Fidesz egyik alapítója szerint. A padlássöprés az MDP idején történt 1949-53-ig! Végrehajtását pedig , begyűjtési miniszterként , egy Nagy Imre nevű, moszkvai emigrációból visszatért régi kommunista felügyelte. Később, miniszterelnökként ugyanő mindent elkövetett a nép sorsának enyhítéséért. 1956-ban, a nép ezért miniszterelnöknek választotta! Miután Kádárék vérbíróság elé állították, mint annyiszor életében, hősként viselkedett! A hazáért halt magyar mártírok sorában helye van mindörökké!
    Újratemetése -mostmár, mondhatom-sajnos. hozzájárult Orbán közéleti karrierjéhez. Mária, sokszínű a világ, nemcsak fekete és fehér!

  21. felix szerint:

    A liberálisok legnagyobb bűne Orbán.

  22. Éva szerint:

    Öreg Nyugger: “bihal az MSzP-ről beszélt, egy olyan pártról, amelynek elnöke akár FIDESZ tag is lehetett volna. a Fidesz egyik alapítója szerint.”

    Az alapítás ’88-ban volt. Ez meg a kilencvenes évek közepén akart belépni (nyilván kellett volna a megélhetés 1998-ra). Picit el tetszett téveszteni.

  23. fghfjhgkjhk szerint:

    20 év után kiderült. Értem…

  24. fghfjhgkjhk szerint:

    Abban az időben a mi Gordonunk is az SZDSZ körül lepzselt. Ennyi…

  25. Vátesz szerint:

    Haverok pártja. Kárpáti György, aki Halasi fedőnéven a III/III. ügyosztály besúgója volt, havi 670 ezer forintot kap “tanácsadásért”, amely saját bevallása szerint havonta egy 10-15 perces telefonbeszélgetés Orbánnal vagy Lázárral. Most úgy tűnik ez a spicli lesz a Nemzet Sportolója az elhunyt Gyarmati Dezső helyén, ha jól bele nem köpnek Orbán levesébe!

  26. Tóth Mária szerint:

    Úgy van, úgy van, ahogyan Éva írja! a többin lehetne tovább vitatkozni, mert mindenkit ért valamilyen sérelem! ennyi.

  27. Csabi szerint:

    Ebből is látszik, hogy tök mindegy minek hívják, Fidesz, vagy MSZP. Ugyan az! A Fidesz is tele van ex KISZ-es szarháziakkal. Vagy megemlíthetjük itt is, hogy a ti Szilárdotok bizony SZDSZ színekben próbált a tűz közelébe kerülni.

  28. ... Grün szerint:

    Éva!
    “Az alapítás ’88-ban volt. Ez meg a kilencvenes évek közepén akart belépni (nyilván kellett volna a megélhetés 1998-ra). Picit el tetszett téveszteni.”
    Picit férre teccettél elolvasni a címet!
    Tojcs Tompika az alapító, aki nyilatkozott!
    Ezt hívják orcáraesésnek! 😛 😀

  29. ... Grün szerint:

    Csabi!
    Van köztük néhány MSZMP-s is! Csak úgy ízelítőnek! 😛
    .
    Stumpf István – jelenleg alkotmánybíró, volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront volt alelnöke,
    Járai Zsigmond – jelenleg a Költségvetési Tanács elnöke, volt MSZMP-tag, volt kormánytag, III/II-es együttműködő,
    Matolcsy György – az Orbán-kormány nemzetgazdasági minisztere, volt MSZMP-tag, III/II-es együttműködő,
    Martonyi János – jelenleg külügyminiszter, volt MSZMP-tag, kormánytag, III/II-es együttműködő,
    Pintér Sándor – jelenleg belügyminiszter, volt MSZMP-titkár,
    Boross Péter – jelenleg a Fideszt segíti, volt MSZMP-tag,
    Pozsgay Imre – részt vett az új alaptörvény megalkotásában, volt MSZMP KB-tag,
    Csintalan Sándor – jelenleg a Fidesz házi csatornájánál, a Hír TV-nél dolgozik, volt MSZMP- és MSZP- tag,
    Schmitt Pál – jelenleg köztársasági elnök, 1989 előtt pedig miniszterhelyettes
    Kerényi Imre – miniszterelnöki megbízott, volt MSZMP alapszervezeti titkár,
    Szita Károly – jelenleg fideszes kaposvári polgármester, volt III/III-as együttműködő,
    Mikola István – az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, 2006-ban a miniszterelnök-helyettesi poszt jelöltje, a Hazafias Népfront alelnöke volt,
    Fónagy János – jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, volt MSZMP-tag,
    Varga Mihály – jelenleg fideszes országgyűlési képviselő, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, volt KISZ-titkár,
    Deutsch Tamás – jelenleg EP-képviselő, volt KISZ-titkár,
    Orbán Viktor – miniszterelnök, volt KISZ-titkár
    Kövér László – fideszes országgyűlési képviselő, a narancsos kormány házelnöke, volt KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársaként is dolgozott.

  30. ... Grün szerint:

    “A Dr. Oetker “nemzetiszocialista mintavállalat” volt, vezetői pedig a náci rendszert támogatták – derül ki egy új tanulmányból.
    A müncheni jelenkor-történeti kutatóintézet (IfZ) kutatása alapján a Dr. Oetker már a második világháború előtti nagy hadiipari fejlesztések időszakában is a náci rendszer haszonélvezője volt, mert bekerült a hadsereg legnagyobb élelmiszeripari beszállítói közé. 1939 után pedig mindig hozzáfért az egyre szűkösebb nyersanyagforrásokhoz, termékeit így megszakítás nélkül forgalmazhatta, és a márka népszerűsége töretlenül emelkedett a háború éveiben.”
    .
    Tarlós már tervezi a róla elnevezett Ötker átnevezését Ötödik-kerület-re! 😛

  31. Vátesz szerint:

    Persze hogy az volt! Miért, éheztetni kellett volna a népet, mint a Rákosi rendszerben vagy a Holodomor idején Ukrajnában?

  32. Öreg nyugger szerint:

    Éva szerint 2013. október 20., 20: 04: ” Ez meg a kilencvenes évek közepén akart belépni (nyilván kellett volna a megélhetés 1998-ra). Picit el tetszett téveszteni.” Szerintem a kilencvenes évek leg-közepe 1995: MSzP abszolút többségben, míg a Fidesz az 1994-es választásokon eddigi legnagyobb szavazat-vesztését produkálta. (Állítólag a székház ügy miatt )Támogatottsága 18%-ról, 8%-ra csökkent. Az MSzP viszont, a 2004-es választásokon önmagában, koalíciós partner nélkül abszolút többséget szerzett. Hát akkor miről is tetszik beszélni, Éva? Nos, az igazság kedvéért hozzá kell fűzni, hogy a kormány 1995-ben kénytelen volt a Bokros-csomagot alkalmazni, mivel az Antall-Boros kormány idején az államcsőd szélére került az ország. A Bokros csomag a felsőoktatás diáksága körében, a tandíj terve miatt erős ellenszenvet váltott ki. ( Hazugság azonban a “baloldal mindig megszorít” és a privatizációval kapcsolatos kritikák is részben alaptalanok.)
    A Mesterházyval egykorú fiatalok ezért váltak elég nagy számban Fideszessé. Remélem nem örök időkre, vagy ha igen, akkor a Fidesz változik valódi polgári párttá, és annak hívei lesznek Önök

Itt lehet hozzászólni !