Döbbenetes: a rendőrök szerint világbajnok kick-box edző lehet az egyik késelő

Blikk

Az eddigi adatok szerint P. Árpád is a támadók között volt

B. Oszkár világbajnoki éremmel a nyakában 1991-ben

Hajtóvadászat folyt a csepeli Erdőalja utcai késelők ellen, illetve egyiküket még mindig keresik a TEK kommandósai – írja a Blikk. A csepeli temető melletti másik késelés elkövetőit azonnal elkapták.

A Blikk információi szerint a két férfit kis híján halálra szurkáló társaság egyik tagja, B. Oszkár kick-box-világbajnok volt, a kőkemény küzdő sportolót éppen lapzártánkkor fogták el a rendőrök – írja a Blikk. A Csepel.info egyik olvasója ugyanakkor azt közölte lapunkkal, hogy B. Oszkár maga jelentkezett a rendőrségen, és nem vett részt a késelésben. Amennyiben hivatalos közlemény érkezik az érintettektől vagy hozzátartozóiktól az esetről, mindenképpen közölni fogjuk.

Mint ismeretes, péntekről szombatra virradó éjszaka Budapesten, a XXI. kerületi Erdőalja utcában, a Tréning nevű szórakozóhelyen lerohanta egy négyfős banda a biliárdozással idejét múlató D. Attilát és É. Zoltánt. Késsel estek nekik, mindkét férfi életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A támadóik nyakukon, mellkasukon, combjukon és hátukon kaszabolták össze őket. Csak vasárnap reggel lehetett kihallgatni a sérülteket, akkor árulták el, kiket ismertek fel támadóikban.

A csepeli szórakozóhelyen a rendőrök fél napig helyszíneltek, gyakorlatilag vérben úszott az egész vendéglátóhely. Amikor kiderült, hogy az elkövetők képzett küzdősportolók, a TEK is bekapcsolódott keresésükbe. A hét végén a rendőrök megszállták Csepelt. Egy sor lakásban tartottak házkutatást, szórakozóhelyeket ellenőriztek, mindent tűvé tettek a felfegyverkezett támadók után.

– Súlyos testi sértés bűntette miatt nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Valóban őrizetbe vettük B. Oszkárt. Rajta kívül elfogtuk B. Rolandot, és keresünk egy harmadik férfit, aki még szökésben van – mondta el a BRFK sajtóügyeletese a Blikknek.

A Blikk úgy tudja, hogy a harmadik férfi P. Árpád, akinek már korábban is volt összetűzése a törvénnyel. B. Oszkár jelenleg is edzőként dolgozik, aktív sportolóként szerzett érmeinek se szeri, se száma.

Párizsban, 1991-ben világbajnokságot nyert a keményebb szakágban, azaz full-contactban, míg ligh-kontaktban bronz érmes lett. Pályafutása egyébként 1985-ben indult, amikor VB-bronzérmet szerzett, 1986-ban Eb-bronz, ’87-ben ismét Vb-bronz, ’89-ben Európa Bajnoki cím, ’90-ben Vb-bronz és Eb-ezüst érmet is szerzett.

Hogy mi állhatott a leszámolásszerű rajtaütés hátterében, egyelőre nem tudni, elképzelhető, hogy valamilyen elszámolási vita fajult a véres támadásig.

A sérültek lábadozása előreláthatólag akár hónapokig is eltarthat, a jelenlegi helyzet szerint még az sem zárható ki, hogy egyikük maradandó egészségkárosodást szenvedett.

Forrás: Blikk

51 hozzászólás “Döbbenetes: a rendőrök szerint világbajnok kick-box edző lehet az egyik késelő” bejegyzésre

  1. Marci szerint:

    Csak nem ő volt, Don Vincenzo? Elég igénytelen és primitív fos a Facebook lapja, és valahogy ott van a Blikk fotója is:

    https://www.facebook.com/don.vincenzo.9

  2. ... Grün szerint:

    “Döbbenetes: világbajnok kick-box edző lehet az késelő”
    .
    Miért ne lehetne világbajnok edző?!
    Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy az legyen, a szorgalmas gyakorlás meghozza gyümölcsét!

  3. Észnél kéne lenni! szerint:

    Ja, hogy aztán késeljen.

  4. ... Grün szerint:

    Észnél legyél már!
    Előbb legyen világbajnok, a többit majd utána!

  5. haugság szerint:

    Mind ami le van írva hazugság!!!! Mocskos undorító ország!! B.O. Semmit nem csinált,sőt nem is elkapták ha nem önként ment be!!!! Semmi köze nincs az egészhez!! Mindenki gondolkodjon el mielőtt bármit írna! Sajnos ezek a sajtók a legnagyobb hazugok!!!

  6. admin szerint:

    Mi a Blikk cikkét tettük ki. Amennyiben hibát követtek el, mi természetesen ugyanúgy helyreigazítjuk az általuk leírtakat, mint ők. Nem ez lenne az első eset, hogy a Blikk baromságokat ír, de önmagában egy fórum-hozzászólás alapján mi nem tudjuk eldönteni, hogy kinek van igaza.

    Biztosak vagyunk benne, hogy a rendőrség ma vagy holnap tájékoztatást fog kiadni, és minden kiderül.

  7. haugság szerint:

    Azért szégyen,hogy egy sportolót ,edzőt,tisztességes család apát!!!!!!! Ilyen hírbe hoznak!!!!!

  8. ... Grün szerint:

    haugság!
    Csak épp arra járt és benézett a Yardra-ra?!
    Nincs valami jó kis szaftos ügyük, ami ellen tiltakozhatnák?! 😛

  9. felix szerint:

    Bugi mocskol aztán mossa kezeit.
    Ő írja, hogy a BLIKK ilyen meg olyan, de azért gond nélkül vesz át, akárkit /kivéve, ha “családtag”/ mocskoló cikkeket.
    Ez is egy nívó.

  10. admin szerint:

    Milyen Bugi felix? Ha egy kicsit csillapodik a paranoiád, igyál meg egy sört inkább, ne találgass.

  11. kuklux szerint:

    haugsag a helyesírása alapján egy nem hiába született rejtett erőforrás aka. büdös cigány.

  12. haugság szerint:

    Igen arra járt és benézett!! Ne hogy te is legyél egy helyszínen egyszer ahol pont ilyen esett történjen ,és téged is keresnének majom fejű! A jó isten mindent lát ,majd vissza kapjátok a gonoszságot ! 🙂

  13. szigetország szerint:

    Kedves hazugság!

    Mi lenne, ha B. O. a nyilvánosság előtt mondaná el, hogy szerinte mi történt? Miért nem lép kapcsolatba a csepel.hu szerkesztőivel?

  14. haugság szerint:

    Kuklux ! Neked van egy helyesírásod BÜDÖS PARASZT!!!!!!!!!

  15. haugság szerint:

    Kedves szigetország! Már kapcsolatba léptünk a Csepel.hu val. 🙂 Köszönöm!!

  16. felix szerint:

    admin!
    Nem sokára kiderül.

  17. késes szerint:

    Kick-box…., ez kell a csepelieknek. Büszke lehet a csepeli önkormányzat magára, jó helyre adta a támogatást. Úton-útfélen ezt a sportot propagálják, más sportágakra meg ugye nem adnak, amelyek többszörös magyar bajnokságokat adtak a kerületnek. (labdarúgás, kosárlabda, röplabda)

  18. admin szerint:

    Kedves késes: egyrészt nem a KirályTeam az érintett, másrészt arányaiban messze-messze kevesebb sportoló lesz bűnöző, mint amennyi átlagember, harmadrészt pedig egy meggyanúsítás nem bírósági ítélet. Negyedrészt elég abszurd ha egy ilyen kick-boxos késel, hiszen ők nem késsel küzdenek, nem ez van a reflexeikben.

  19. szigetország szerint:

    Kedves hazugság!

    Van egy másik ötletem. Hívják fel telefonon a Csepeli Hírmondó szerkesztőségét, mert ott foglalkoznak az üggyel, s szívesen helyt adnának B. O. és B. R. nyilatkozatának. A telefonjuk: 278-0711.

  20. felix szerint:

    admin!

    Ezt valóban te írtad?
    “meggyanúsítás nem bírósági ítélet.”

  21. haugság szerint:

    felix hát teljesen nem!!!!

  22. kuklux szerint:

    mivel a sértetteket kihallgatták kevés az esélye hogy alaptalanul vették őrizetbe a késes cigányokat.

  23. felix szerint:

    Akkor nagyot fejlődött a gyerek.

  24. késes szerint:

    T. Admin

    KirályTeam nem érintett elfogadom, bár annyira nem jártam utána. Azt, hogy sportoló, átlagember milyen arányban válik bűnözővé, nem tudom, hogy lehet megállapítani, mérni, regisztrálni, lehet önnek vannak ilyen statisztikáik.
    Én nem vádaskodtam, de szerintem akkor is rossz fényt vet a csepeli kick-boxra ez a késelés. Ki kell állni és elhatárolódni az önkorinak, ha úgy van ahogy állítják.( Király Team is tisztázza magát.)

  25. admin szerint:

    Kedves felix!

    Soha nem írtunk olyat, hogy a bűncselekményekkel megvádolt MSZP-s politikusokat elítélte a bíróság. Mindig korrekten leírtuk, hogy meggyanúsították vagy éppen már vád alá helyezték őket különböző bűncselekmények, sikkasztás, hűtlen kezelés vagy más miatt. Egyedül Takács Krisztiánnál írtuk, hogy magánokirat-hamisításért már elítélték egyszer, de hát őt egyszer emiatt már valóban felelősségre vonták, és jogerős bírósági ítéletben marasztalták el. Azt is joggal írtuk le, hogy a bíróság szerint Szenteczky közpénzből fizette az ügyvédeit, hiszen arról is jogerős bírósági ítélet született.

    Akkor mi a gond?

    Kedves késes!

    Minden bűncselekmény rossz fényt vet, de amíg ember él a földön, lesznek bűncselekmények. Hidd el, ez bizony így volt, így van és így is marad. A sportolók pedig azért lesznek ritkábban bűnözők, mert van életcéljuk.

  26. tanulj meg írni-beszélni szerint:

    kedves haugság

    kérlek először is fáradj vissza a dolgozók általános iskolájába, és tanulj meg írni!
    Annyit azért segítek, hogy a rendőrök nem visznek el valakit csak úgy. gondolom a sértettek és a tanúk elmondása alapján került előtérbe.
    ha nem lenne ellene semmi, akkor kiengedték volna a kihallgatás után.
    mivel nem engedték ki, ezért valszeg még megfelelő alibije sincs.

  27. admin szerint:

    Kénytelenek voltunk moderálni.

  28. haugság szerint:

    Kedves paraszt Tanulj meg írni stb……. Nem elvitték saját maga ment be tisztázni magát! Te nagy okos azért nem engedik ki,mert aki szurkált azt keresik!! Alibi 😀 Te nagyon okos,valószínű ,hogy ott volt,de az nem azt jelenti,hogy ő is szúrt!! Na,hogy nem írok helyesen 🙂

  29. gemkapocs szerint:

    A KiralyTeamet kéretik NEM BELEKEVERNI ebbe az ügybe. Semmi közük ehhez a sportolóhoz, ők tisztességes embereket alkalmaznak és nevelnek ki.

  30. késes szerint:

    T. Admin

    “A sportolók pedig azért lesznek ritkábban bűnözők, mert van életcéljuk.”

    Ez elég érdekes következtetés, magyarul a bűnözőknek nincs életcéljuk, illetve minden sportolónak van életcélja.

  31. admin szerint:

    Kedves késes: te vagy nem ismered az embereket vagy nem tudod mit jelent az életcél. De bocsáss meg, nem szeretnénk erről tovább vitázni.

  32. admin szerint:

    Ismét moderáltunk, most a “másik oldalon”. Kérjük a másik tiszteletét megtartani. Attól, hogy nem értetek egyet, még nem kell egymást mindennek elmondani!

  33. KiralyTeam nevében szerint:

    A KiralyTeam elhatárolódik bármiféle erőszakos bűncselekménytől. Javasoljuk, informálódjanak a kommentelők is, mielőtt összefüggésbe hoznak egy sikeres csepeli klubot egy ilyen esettel kapcsolatban.

  34. tanulj meg írni-beszélni szerint:

    kedves admin: akkor kérném automatikusan moderálni minden olyan megnyilvánulást, amikor az illető egyed alantas náci indulattól vezérelve ‘parasztozza’ a magyar, többségi nemzetet alkotó egyéneket.
    9:55
    11:31
    stb

    köszi

  35. ... Grün szerint:

    Nincs cigánypecsenyézés Hannoverben
    “A hannoveri városvezetés viszont úgy döntött, hogy az önkormányzati fenntartású menzákon a cigánypecsenye helyett a magyaros vagy pusztai pecsenye elnevezést használják – számolt be hétfőn online kiadásában a Hannoversche Allgemeine Zeitung című lap.”
    .
    Most már csak azt kellene elérni, hogy a magyarokat ne “zigeuner”-nek nevezzék! 😛
    .
    http://www.atv.hu/kulfold/20131008-rasszista-nincs-tobb-ciganypecsenye-hannoverben

  36. késes szerint:

    T. Admin

    Szerintem nem vitatkozunk, hanem beszélgetünk. Csak nem szeretem, ha nagy szavakat használnak megfelelő ismeretek nélkül. Azt, hogy mennyire ismerem az embereket azok tudják megítélni, akik ismernek. Az életcél egy fogalom, mindenkinek mást jelent, így nekem is, Önnek is, a bűnözőnek is, a sportolónak is.
    Én is befejezettnek tekintem a témát.

  37. kuklux szerint:

    nem is királyteam-es a B.O.

  38. kuklux szerint:

    nem mellesleg nem is jár a KirályTeambe cigány.

  39. Király István szerint:

    Kedves Csepeliek, tisztelt kommentelők!

    Valóban jogosnak érzem a kérést, hogy egy Csepelen 28 éve eredményesen működő sportegyesület, mint a KiralyTeam Kick-Box Akadémia határolódjon el minden ilyen erőszakos cselekedettől!

    Természetesen engem, mint csepeli lakost is megrázott ez az eset, főleg, hogy szeretett sportágam neve is felmerült.

    Nem tudom, hogy mi az igazság, de nem is az én tisztem ezt eldönteni, az viszont biztos, hogy a KiralyTeam-ben edző gyerekek, felnőttek sportemberek, akik a sportteljesítményt, kerületünk hírnevének öregbítését tűzték ki céljaiknak, és ennek szellemében élik az életüket.

    Nekünk semmi közünk a fent említett emberekhez!

    A mi sportolóink kiváló tanulók és sportolók, ebben az évben 6-an nyerték el ezt a címet! A Kiralyteam sportolója futhatott egyedüli küzdősportosként az olimiai lánggal, csapatunk tagjának kézlenyomata Papp Lacibácsi kéznyoma mellett látható a dicsőségfalon, a TF-en.

    Ezen a hétvégén Mórádi Zsolt egyesületünk kiválósága Amerikában nyerte meg a nyilt kategóriát és lett az összetett Grand Champion gyöztese.

    Ezeket nem azért említettem, hogy dicsekvésből álljon ez a bejegyzés, csupán érzékeltetni szerettem volna, hogy miről szól a mi kis családunk, mert higgyék el, nyugodtan nevezhetem Családnak, ugyanis itt nálunk a KiralyTeam-ben ez a legfontosabb.

    Maradok tisztelettel:

    Király István
    KiralyTeam

  40. "?!" szerint:

    Gratulálok Mórádi Zsoltnak az összetett Grand Champion győzelméhez, és gratulálok Király István úrnak is az általa vezetett KiralyTeam példátlan sikereihez!

  41. Aladár szerint:

    Most már szerintem elég lesz az elhatárolódásból, fiúk. Nem kell még hatszor elhatárolódni, főleg, hogy senki nem is kevert bele titeket.

  42. ... Grün szerint:

    “admin szerint:
    2013. október 08., kedd – 10:28
    Kedves késes: egyrészt nem a KirályTeam az érintett”
    .
    Nem értem ezt a nagy mosakodást, hisz az admin már közölte, hogy nem a Király Team-ról van szó! 😛 😛

  43. valaki szerint:

    Nem értem mire ez a nagy cigányozás kérem!!!! Miért kell egyből ilyen szinten,durván sértően cigányozni valakit??? A CIGÁNY csinál valamit azt egyből így ilyen módon kell ócsárolni??? De ha ezt a késelést 1 paraszt tette volna akkor nem lenne ez az egész így felfújva ugye?? Az senkit nem érdekel ha 1 nem cigány származású ember megöli a gyermekét vagy kiírtja az egész családot?? Az persze nem baj!!

  44. "?!" szerint:

    “Grün”!

    Te nem érted ezt a nagy mosakodást a KirályTeam részéről.
    Én meg azt nem értem, hogy a “késes” fedőnevű balfácánnak hogyan juthatott eszébe a ma 10:20-kor leírt több mint sejtető szövegében késeléssel meggyanúsítani a KirályTeam pusztakézzel küzdő versenyzőit?!
    A KirályTeam sportolóinak a késeléssel való gyanúsítása legalább akkora képtelenség, mintha a “késes” fedőnevű balfácánt azzal gyanúsítaná meg valaki, hogy “késes” valamikor, valami jelentős szellemi teljesítmény elérésére lett volna képes.

    Ezen kívül ne felejtsd el a szerencsétlen “késes” 10:47-kor leírt sunyi szövegét sem, miszerint “… rossz fényt vet a csepeli kick-boxra ez a késelés. Ki kell állni és elhatárolódni az önkorinak, ha úgy van ahogy állítják. (Király Team is tisztázza magát.)”
    Ilyen sunyi rágalom után nem lehet hallgatni, mert a “késes”-hez hasonló idióták agyába nehéz bevésni a rasszista meggyőződésükkel ellentétes igazságot!

  45. ... Grün szerint:

    “?!”!
    Mindig respektáltam az alaposan körüljárt témákról alkotott véleményedet, de kérlek áruld el a “késes” 10:20-as hsz.-ben hol van az említett egyesületre utalás, amitől adminnak 10:28-kor a Király Team mentegetése ugrott be?!?!
    A többi már csak a téma tovább ragozásának eredménye! 😀 😛

  46. késes szerint:

    T. “?!”

    Nem nekem címezte, de kénytelen vagyok reagálni a hozzászólására, mert engem érint.

    1. A KirályTeam-et nem én hoztam szóba, hanem az Admin.
    2. Nem gyanúsítottam meg senkit.
    3. “Rossz fényt vet a csepeli kick-boxra ez a késelés.” Ez meg a személyes véleményem.
    4. “Ilyen sunyi rágalom után nem lehet hallgatni, mert a “késes”-hez hasonló idióták agyába nehéz bevésni a rasszista meggyőződésükkel ellentétes igazságot!” Ezt a mondatodat mire alapozza?
    5. A stílusát nem minősítem, Ön megteszi saját maga.

  47. szusi szerint:

    A sértettek kezdték, ők kezdtek el kötözködni, maradjunk ennyiben.

  48. en tudok mindent szerint:

    EN MEG TUDOK MINDENT!!!! EZ AMIT ITT BESZELTEK SEMMI

  49. en tudok mindent szerint:

    ES A EGESZ MOGOT A POLITIKUSOK ALLNAK ONNAN INDUL MINDEN!!! KIE ES MENYIBE ES HOGYAN….. MINDENEK VAN ALAPJA INDULASI KOZPONTJA …… EN MEG CSAK SAJNALOM A ALDOZATOKAT ES MOST NEM CSAK A SERTEKROL BESZLEK….MERT CSEPEL AZ EGY MEG VEHETO VAROS MINDENKIT MEG VESZNEK PENZERT!!! CSEPELO ONKORMANYZAT ELAD MINDENT A MANNIERT ES ELOSZAK KI MERRE LEGYEN FENT VAGY LENT ES EZT A KISS EMBEREKEL VEGEZTETIK ELL!!!!!! EZT TORTENT MOST IS1!! MERT A KET CSAPAT JOL ISMERTEK EGYMAST MONDHATNI EGYUT NOTEK FELL!! DE A MANNI EZT CSINALJA MEG A BE FOJASOLTSAG.

  50. hazugság szerint:

    Kár vitatkozni !! Ez megint a médiának köszönhető,hogy ekkora hazugságot talált ki!! Sem B.Oszkár nem csinált semmit,sem a Király team! Nem kell mentegetőzni senkinek sem. Kuklux szerint a Király team-be nem jár cigány ,hát nagyon okos megjegyzés volt körbe kellene néznie!! Grün neked meg csak annyit ,hogy bement a rendőrségre B. O. kihallgatták ,és haza engedték mert nem ő volt 🙂 Te is lehetsz valahol rossz időben,és ha ismert lennél mindjárt téged tesznek be mivel mindjárt nagyobb lenne a híre!! Hozzá teszem a média fel lesz jelentve 🙂

  51. ... Grün szerint:

    hazugság!
    Sőt, a mosógép, a centrifuga a TV és a rádió is fel lesz jelentve?!
    A demokratikus Magyarországon mindenkinek joga van mindenkit feljelenteni és gatyába szarni! :P.
    .
    A Fidesz országgyűlési képviselője lakossági fórumot tart kis falujában.
    A nagy eseményre a falu apraja-nagyja betelepszik a közösségi házba.
    A hivatalos lózungok elhangzása után kérdéseket lehet föltenni.
    Egy fejkendős, idősebb néni föláll, és a következő kérdést teszi föl:
    – Mongya, lelkem, eztet a demokráciját, ami mostan itten van nálunk,
    eztet az Orbán úr tanáta ki, vagy a tudósok?
    A képviselő büszkén, egy félmosollyal a szája szögletében válaszol:
    – Ezt, természetesen, a bölcs Orbán miniszterelnök úrnak köszönhetjük,
    mint annyi mást is!
    Mire a néni:
    – Tuttam, tuttam – sóhajt fel sopánkodva.- Mer ha tudósok tanáták
    vóna ki, csak kipróbáták vóna először állatokon!

Itt lehet hozzászólni !