Újabb késelés: azonnal elkapták az elkövetőket

Csepel.hu

Megszúrtak egy férfit a Csepeli temető előtt október 6-án este 9 óra körül. A rendőröket és a mentőket a temetőnél lévő buszmegállóban várakozó emberek értesítették. A két román állampolgárságú tettest a nagy erőkkel kivonuló csepeli rendőrök rövid idő alatt elfogták, és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítják.

Érdeklődésünkre szemtanúk számoltak be az eseményekről. A megszúrt férfi és két támadója ismerték egymást, mindannyian Hároson laknak. Máskor is látták őket együtt, de arról nem tudnak, hogy közöttük nézeteltérés lett volna. Vasárnap napközben is beszélgettek még egymással, de a társalgás békésnek tűnt. Az egyik támadóról tudják, hogy mindig egy bicskát hordott magánál a derékövébe dugva.

Emiatt állítólag már rászóltak az ismerősei, hogy miért van folyton kés nála, de csúnyán visszaválaszolt, erre inkább nem feszegették többé a dolgot. Azt is elmondták róla, hogy agresszív természetű és rendszeresen italozik. A szurkáláskor a testvérével együtt volt a temetőnél, de ismerői szerint ő nyugodtabb természetű.

Szemtanúk szerint a sértett éppen a kerékpárját tolta a temető előtti járdán, amikor megszúrták. A döfés a férfit a bal válla és a szíve között érte, de sebesülése nem életveszélyes. Egy közeli virágüzletben nyújtottak elsősegélyt. Egyelőre nem világos, mi váltotta ki a késelést. A két tettes ezután a bányatavak felé menekült el. A rendőrök pillanatok alatt a helyszínre értek. A környéket lezárták, a támadóknak nem volt esélyük egérutat nyerni. Gyakorlatilag percek múlva kattant a bilincs a szurkálós tettesek kezén, akiket a rendőrség súlyos testi sértés gyanújával őrizetbe vett.

Forrás: Csepel.hu

21 hozzászólás “Újabb késelés: azonnal elkapták az elkövetőket” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Elismerés a csepeli rendőrségnek az elfogásért!

  2. Tóth Mária szerint:

    Ez egyszerűen elképesztő! Nem vagyok híve a Gárdának, de lassan az az érzésem, hogy mégis csak jó lenne, ha grasszálnának, mert a 2 hét nem jött be!

  3. Bugi szerint:

    Nem a vonulgatás számít, hanem az, ha elkapják őket. Mint most is. Rohadjanak csak meg a börtönben.

  4. Varga Gábor vilmos szerint:

    Csak gratulálni lehet a gyors elfogásért! Nagyon elszaporodtak ezek a nemtelen támadások. A TRÜKKÖS PRÓBÁLKOZÓK is nagy számban jelentek meg Csepelen.Nagyon sok a jóindulatú és naív idős ember, akik könnyen dőlnek be a csalafinta trükkös maffia tagoknak.

  5. nagyapó szerint:

    “Értesülések szerint többen kifogásolták, hogy az országos lista élmezőnyében csak Mesterházy Attila közvetlen környezete kap biztos befutási lehetőséget. A pártelnök indulatosan reagált – többször káromkodott is –, és közölte: ő az elnök, ő dönt, és akinek nem tetszik, elmehet. A Hírhatár.hu úgy tudja, volt olyan képviselő is, aki ezek után eljött a frakcióülésről.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Nemmondommeg szerint:

    Amíg csak súlyos testi sértés és nem emberölési kísérlet, addig persze hogy halomra szurkálják az embereket.
    A másik baj, hogy kiengedik ezeket nem is kerülnek legtöbbször börtönbe, de ha be is kerül ott jól elvan pont ott folytatja ahol éppen abbahagyta.

  7. szigetország szerint:

    A Fidesz jól tette, hogy bevezette a három csapás törvényét. Kb. ezekre az emberekre van kiszabva. Nem tudom, hogy ezek a románok (magyarul nem is tudnak állítólag) hányadik csapásnál tartanak, de nem árt odacsapni nekik.

  8. lolka szerint:

    Bugi szerint:
    2013. október 07., hétfő – 17:02

    “Nem a vonulgatás számít, hanem az, ha elkapják őket. Mint most is.”
    -Azért a félreértés elkerülése végett, annyit engedtessék hozzáfűzni a megelőzés és az állandó jelenlét szerintem sokkal fontosabb és hatékonyabb lenne a bűnözés terén…talán a közteresek gyalogosan többet mozognának, többet látnának…
    -Egy rövid eset: Akácfa- II.Rákóczi sarkán van az a bekerített terület (valami külföldié) vasárnap 1/4 3- kor három pofa olyan szépen leemelte a kétszárnyas vaskaput, aztán a kis kaput is, hogy már csak a hűlt helye van…kíváncsian várom mikor tekerik fel a drót hálót…

  9. felix szerint:

    Tán csak nem a honosítás eredményével állunk szemben?

  10. szigetország szerint:

    Miről beszélsz félix? Ezek a tagok sem állampolgárságra, sem nemzetiségre nézve sem magyarok.
    Nézz körül Hároson!

  11. "?!" szerint:

    A településrendezési folyamat választási ígéretekkel ellentétes teljes leállítása miatt egyre jobban lezüllik a csepel-hárosi városrész.
    A reményt vesztett régi lakosok elköltöznek a területről, törvénytisztelő emberek pedig nem költöznek a területre, ezért helyettük egyre több törvényen kívül élő ember választja otthonának Csepel-Hárost.

    Ha így folytatódik, akkor hamarosan ott fog kialakulni a “csepeli dszumbuj”, vagy a “csepeli harlem”, ahová a rendőrök sem merik majd betenni a lábukat!

    A Cseresznyefa utca 17. számú ingatlan előtt rendszeresen égő mécsesek és virágok emlékeztetnek a 2011. őszén elkövetett hasonló utcai késelés halálos áldozatára.

    Gratulálok a Csepeli Fidesz és Németh Szilárd polgármester kiemelt választási ígéretének 3 év alatt teljesített abszolút nulla értékű eredményéhez!

  12. Valentina szerint:

    Szörnyű! Mi van az emberekkel? Nekem a nyakamat akarta kitörni vasárnap egy férfi a két gyerekem és az anyám szeme láttára a temetőben.

  13. Pákozdi József szerint:

  14. Fapofa szerint:

    Felix simán csak egy idióta. Nem tudom, hogy hol honos az ilyen gyökér, de nem ide való, az biztos.

  15. felix szerint:

    Fapofa!
    Nem vagyok hárosi mint fapofa.
    Még a szocializmus idején nézegettem ott telket, de a komcsik kitoltak velem és kiutaltak egy lakást az akkori Rákosi Endre utcában.
    Abban az időben így csesztek ki a melósokkal.

  16. Vátesz szerint:

    Főleg azokkal, akik beépített előkérdezők Gyurcsány itteni lakossági fórumain!!! 😀

  17. fghfjhgkjhk szerint:

    lolka szerint:
    2013. október 07., hétfő – 19:52

    …egy sem volt hajléktalan és roma! 🙂

  18. felix szerint:

    Vátesz. Már megint kiengedtek?
    Te csak írd a Talmudot.

  19. felix szerint:

    Te szerencsétlen Vátesz.
    Már az időérzéked is elhagyott?
    Hol volt akkor Gyurcsány amikor a Rákosi Enre utcai lakótelep épült.
    Ennyire nem lehetsz agyament.
    Bár nálad nem tudni.

  20. Nemmondommeg szerint:

    Nincs közterületes, mert a BKK-nak segít félelmet kelteni a buszokon. Oda van egy buszra három is.

  21. nagyapó szerint:

    Ki a fene az a Rákosi Enre?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !