Felfüggesztettet kapott Győzike

Mno

Adócsalásért jogerősen is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Gáspár Győző valóságshow-szereplőt, feleségét, valamint bűnsegédjüket a Balassagyarmati Törvényszék szerdán.

Az RTL Klub Győzike show című műsorában szereplő Gáspár Győző és Gáspárné Balla Beáta 2005-ben és 2006-ban 27,5 millió forint személyi jövedelemadót titkolt el, ezt az összeget 76,4 milliós jövedelmük után nem fizették be.

A másodfokon eljáró Balassagyarmati Törvényszék az okirat-hamisítás vonatkozásában korrigálta, de lényegében helybenhagyta a Salgótarjáni Járásbíróság tavaly októberben hozott elsőfokú ítéletét, így Gáspár Győző elsőrendű vádlottat 1 év 8 hónap, feleségét 1 év 6 hónap, míg a bűnsegédként bűnösnek talált B. A.-t 1 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte. A végrehajtást a törvényszék mindhármuk esetében 3 évre felfüggesztette.

Forrás: Mno

8 hozzászólás “Felfüggesztettet kapott Győzike” bejegyzésre

  1. Nemmondommeg szerint:

    No comment. Ezért bátrak, bármit megtehetnek.

  2. helyi szerint:

    És hol a pénz?Visszafizettetik ezzel a gyökérrel?????????,

  3. Nemmondommeg szerint:

    Dehogy. Mit gondolsz….Majd még felfüggesztési segélyt is kap.

  4. großmutter szerint:

    Ezen miért nem háborodik fel nagyapó, gordon bugi és a többiek? Ilyenkor nagy a kuss!

  5. szuszo szerint:

    🙂

    Családban marad, Nagyanyó!

    a cigánybűnőzést altakaró kormányunk ezt csendben (esetleg hátteres irányítással ) tudomásul veszi.
    orbánisztán….

  6. felix szerint:

    A fehér Győzikék is megússzák az ilyesmit.
    Ez nem szín, hanem pénz és ismeretség kérdése.

  7. tsepeli szerint:

    én is felfüggesztettet adtam volna, felfüggeszteném egy fára kötéllel a nyakán.

  8. Aladár szerint:

    Így van, pl. ha valaki ismeri Navracsics Tibort, Orbán helyettesét, annak nem kell bevonulnia a börtönbe akkor sem, ha a bíróság elítélte:
    http://www.blikk.hu/blikk_sport/navracsics-mentette-meg-pasztort-2213755

    Navracsics mentette meg Pásztort
    2013-10-01 05:00:00

    Balatonfüred — A Navracsics Tibor (47) által vezetett Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak köszönheti Pásztor István (42), hogy még mindig nem kellett megkezdenie nyolc hónapos szabadságvesztését.

    Bár három éve történt a baleset, Pásztor azóta is játszhat

    A fogházra ítélt egykori világválogatott kézilabdázó 2010. szeptember 29-én motorjával Veszprémben egy zebrán elütötte Szabó Lajost (†80), aki a helyszínen belehalt fejsérüléseibe. Bár a sportolónak elvileg rég a rácsok mögé kellett volna vonulnia, ez a mai napig nem történt meg.

    A kézilabdázó minden követ megmozgatott, hogy ne kelljen fogházba vonulnia, és tovább játszhasson az élvonalbeli Balatonfüredben. A jogerős büntetés megkezdését egy elítélt akkor odázhatja el, ha – nagyon indokolt okból – három hónapos halasztást kér, esetleg az államfő kegyelemben részesíti.

    Pásztor Istvánt 2011 novemberében ítélték el. A kézis előbb halasztási kérelmet adott be, de az 2012. február 28-án lejárt, majd kegyelmi kérvényt nyújtott be. Utóbbinak nincs halasztó hatálya a szabadságvesztésre nézve, így már tavaly a közigazgatási és igazságügyi miniszter külön engedélyére volt szükség, hogy az államfő döntéséig a sportoló ne kezdje meg jogerős büntetése letöltését.

    A köztársasági elnök idén júliusban elutasította a kegyelmi kérvényt, ám a kézisnek utána és azóta sem kellett fogházba vonulnia.
    – Pásztor István újabb kegyelmi kérvényt nyújtott be. Ennek elbírálásáig szabadlábon maradhat, mert 2013. július 3-án a minisztérium engedélyezte a büntetés-végrehajtás megkezdésének elhalasztását – közölte Dülkné dr. Pintér Zsuzsanna, a Veszprémi Törvényszék sajtószóvivője.

    Miért kivételezik a minisztérium Pásztorral? Lehet, hogy ez csak véletlen? Vagy éppen hogy nem az?
    Köztudott, hogy Navracsics rajong a kézilabdáért. A miniszter veszprémi születésű, a térség országgyűlési képviselője, szívén viseli a Bajnokok Ligájában szereplő Veszprém sorsát is. Jellemző, hogy amikor tavaly bejelentették a világválogatott átlövő, Nagy László (32) városba szerződését, ő is ott ült a pódiumon.

    Márpedig Pásztor fénykorában legnagyobb sikereit éppen a veszprémi klub színeiben érte el… Mégsem csak a véletlen műve az állandó halasztás?
    – Az biztos, hogy ez az eset eltér az általános gyakorlattól – szögezte le dr. Kamarás Péter (60) ügyvéd, a Blikk jogi szakértője hétfői cikkünkben.
    A Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóirodája az ügyről nem adott tájékoztatást.

Itt lehet hozzászólni !