Zsigó Róbert: novembertől csökken a gáz, a távhő és az áram ára

Hirado.hu

Zsigó Róbert vasárnap az MTI-vel közölte: a jövő héten ötvenhét városban folytatódnak a kormánypárt rezsicsökkentési fórumai. A szóvivő közleménye szerint a kormány már dolgozik a tűzifa- és a széntüzelés árának csökkentésén, valamint a tavaly indított szociális tűzifaprogram kiszélesítésén is, amellyel a kistelepüléseken élő rászorulókat segíti.

Hozzátette: az Országgyűlés a következő hónapokban tárgyalja a nonprofit közműszolgáltatókról szóló törvényjavaslatot, amely megtiltja, hogy szolgáltatók extraprofitot számítsanak fel a szolgáltatásaikért a családok kárára.

Zsigó Róbert azt írta, a Fidesz a rezsicsökkentés alkotmányos védelmének lehetőségét is megfontolja, mert az mindaddig veszélyben van, amíg “a bukott baloldalon ugyanazok vannak együtt, akik világéletükben a mohó multik érdekeit szolgálták”. Úgy fogalmazott: a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy-szövetség tizenötször emelte a rezsiárakat, és elérte, hogy a magyarok Európában a legdrágább energiaárakat fizessék.

Kitért arra, hogy a Fidesz egy hete indult, Magyarország nem hagyja magát! Védjük meg a rezsicsökkentést! című fórumát országszerte ötvenhat településen tartották meg. Ezeken a kormánypárt politikusai személyesen köszönték meg az állampolgároknak a rezsicsökkentés támogatását.

Zsigó Róbert tájékoztatása szerint jövő héten további ötvenhét városban tartanak rezsicsökkentési fórumokat.

Forrás: Hirado.hu

2 hozzászólás “Zsigó Róbert: novembertől csökken a gáz, a távhő és az áram ára” bejegyzésre

  1. bonifác szerint:

    Sírjatok elvtársak, amit Ti elkótyavetéltetek, Orbán visszaveszi. A multik nem fognak
    örülni neki. Még a végén Ti lesztek a hibásak érte! Esetleg visszakérik a mutyipénzt.
    (és ez nem dohánybolt!!)

  2. Vátesz szerint:

    A legocsmánnyabb hazug rendelet, amelyet a politikai osztály vezérelte fővárosi és helyi képviselőtestület megalkotott, a talajterhelési díj nevű NÉPNYÚZÓ rendelet! Ugyan már miért nem terhelte a talajt több évtized alatt az építési engedélyben meghatározott szikkasztóban elhelyezett szennyvíz? Csepel egy homokdomb, sok helyen a talajvíz 10 méter mélyen van! Ugyan mitől élnek a fák? Ki fogja locsolni azokat, hogy zöld legyen a környezetünk, sokszáz forint víz és csatornadíj illetve sokezer forint “talajterhelési díj” megfizetésének terhe mellett?
    Miért nem nevezik becsületesen “CSATORNÁRA RÁKÖTÉSRE KÉNYSZERÍTŐ SARC”-nak inkább?!!!
    Magyarország éghajlata egyre szárazabb! Környezettudatos politikusnak inkább kis helyi tisztítókat kellene szorgalmazni, a megtisztított vízet locsolási célra egy másik csövön visszadni, ÉS ARRA KÖTELEZNI A VÍZFELHASZNÁLÓKAT, HOGY LOCSOLJÁK A KÖRNYEZETÜKET, S FENNTARTSANAK EGY ZÖLD, ÉLHETŐ KÖRNYEZETET!

    Pokolba a jelenlegi politikai osztállyal, politikai oldaltól függetlenül!!!

Itt lehet hozzászólni !