Atlétika OB: hétpróbázó csepeli lányok a dobogón

Csepel.hu

Az elmúlt hétvégén (szeptember 14-15.) rendezték meg a fővárosi Iharos Sándor atlétikai pályán a felnőtt, U23, junior és ifjúsági összetett Országos Bajnokságot. A Csepeli Diák Atlétikai Club lányversenyzői a juniorokon kívül a felnőttek mezőnyében is letették névjegyüket.

Az esős, őszies időben kezdődő verseny kellemes későnyári időben, villanyfényben zárult, s a különböző korcsoportokban 113 értékelhető egyéni eredmény született. Deák Balázs vezetőedző arról számolt be, hogy a Szabó Beatrix-Nagy Noémi-Sier Zsófia alkotta csepeli trió megnyerte a junior korúak hétpróba versenyét, ami a felnőtt mezőnyben a bravúrosnak számító második helyhez volt elég.

Egyéniben Szabó Beatrix juniorban a 3., felnöttben a 6., Nagy Noémi junioroknál a 4., a felnőtteknél  a 7., míg Sier Zsófia juniorban a 6., és a felnőtt korosztályban a 9. helyen zárt.

Részletes eredmények: http://www.masz.hu/images/stories/eredmenyek/2013/09_szeptember/ob/ob_ossz/20130915sszetettoberedm.pdf

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Atlétika OB: hétpróbázó csepeli lányok a dobogón” bejegyzésre

  1. Bernicske szerint:

    Nagy gratula a lányoknak! (Érdekes, hogy a jó híreknél nincsenek hozzászólások. Mintha a pozitívumok annyira természetesek lennének, vagy már egyesek észre sem veszik ezeket….)

Itt lehet hozzászólni !