Nem TEKetóriáztak – a TV 2 szerint már hatalmas volt a pánik

Index

A TEK felvétele

Bár pánik egyáltalán nem volt, a TV 2 esti híradójában már “hatalmas pánikról” számoltak be (kell a bulvárhoz a felhajtás)

11 hozzászólás “Nem TEKetóriáztak – a TV 2 szerint már hatalmas volt a pánik” bejegyzésre

  1. Aladár szerint:

    Nyilván volt riadalom. Gondoljatok bele, az ember békésen szendereg a lakásában, egyszercsak nagy szirénázást hall. Kinéz az ablakon, hát egy csomó rendőrautó, tűzoltók, tek, stb., Na jó, ez még hagyján. De aztán egyszercsak felbukkan Németh Szilárd! Na amikor őt meglátja valaki, hát az tényleg szörnyű pillanat lehet!

  2. Rycki szerint:

    Nem is tudtam hogy a csepeli rendőrségnek van túsztárgyalója.
    Én azt hittem Németh “Superman” Szilárd beszélte le szegény jó embert a robbantásról:
    – Nyugodjon meg nem lesz semmi baj, már tervezem a következő rezsicsökkentést, kérem ne robbantsa fel magát. 😀

  3. Varga Gábor vilmos szerint:

    Egy pszihoszomatikus félőrült miatti intézkedést kellett túlvészelni és elhárítani az arra illetékeseknek. Ezt a feladatot példás szakszerűséggel oldották meg. Nem kellene ebbe is bele keverni az aktuális politikát!
    Ilyen és ehhez hasonló eset, bárhol, bármikor előfordulhat!

    Ha dráma lett volna, ha nem sikerül a vészhelyzetet megelőzni, elhárítani, akkor pedig azt verték volna Német Szilárd nyakába! Itthon volt, természetesen ilyenkor egy BÜRGERMEJSZTERNEK ott a helye, ahól hárítani kell!

  4. Bugi szerint:

    Csak, hogy mindenki tudja: az első két megszólaló a csepeli MSZP fizetett fórumozója, akik egész nap csak azzal foglalkoznak – az a munkájuk -, hogy a polgármestert szidják. Akár jó történik, akár nem.

    Ami történt, annak semmi köze sincs a politikához, amit a polgármester a helyszínen tett, hogy azonnal felajánlotta a segítségét, és kinyitotta a lakóknak az önkormányzat egyik termét, egyszerűen természetes és elvárható dolog volt. Ezért már tényleg csak egy idióta szidhatja!

  5. ... Grün szerint:

    BUgi!
    A negyedik megszólaló Fejenagynak a helység kalapácsának a seggnyalója! 😛 😛 😛

  6. abcd szerint:

    Devizahitel…….

    “Felesége elhagyta, elvitte gyermeküket, ráhagyta a 16 millió forintos lakáshitelt arra a férfire, aki miatt kedd délben megbénult Csepel – mondta a Borsnak Belényiné Pigler Ágnes rendőr, aki rábeszélte a férfit, hogy adja fel magát. “

  7. Etikus szerint:

    Ejnye Tanár úr!
    Ennyire, és ilyen negatív hatással vannak Önre, társainak véleménye.
    Kérem ne engedje magát el, etikailag leépülni, hiszen többre hivatott. Amit már oly sokszor írtam Önnek.
    Inkább teremtsen értéket, segítsen az arra rászoruló embertársainak, felemelkedésében.
    Higgye el, egyfelől a nívójukat tekintve gyors és kimutatható eredmények fémjelezhetik áldásos tevékenységét, másfelől meg sajnos sokak esetében, vért kell izzadnia, hogy valamilyen fejlődést eltudjon érni.
    Hiszen ezt a Tanár úr is naponta tapasztalhatja, hogy bizony mielőbb folytatnia kell több évtizedes munkásságát, az emberiség javára.
    Szurkolok, sikerülnie kell!!!

  8. ... Grün szerint:

    “Németh Szilárd csepeli polgármester köszönetet mondott a rendőrség, a terrorelhárítók, a tűzoltóság és a mentősök gyors és szakszerű munkájáért. Kiemelte, hogy a lakók legalább ilyen higgadtan oldották meg a helyzetet, ennek is köszönhető, hogy nagyobb ijedtség nélkül, pánikmentesen sikerült lezárni a konfliktust.”
    .
    “Nem TEKetóriáztak – a TV 2 szerint már hatalmas volt a pánik”
    .
    No, most akkor ki mond igazat?! 😛

  9. Rycki szerint:

    Bugris ha én ezért pénzt kapnék…. Hidd el több hozzászólás lenne, amúgy érdekes volt a tegnapi hír miatt jó sok ember írt ide a csepel infora.
    Végre azt láttam hogy nem bugris, kordon, és nagypapó szemeteli tele az oldalt.

  10. Aladár szerint:

    Bugi! A polgármesterre miért van okvetlenül szükség ahhoz, hogy az önkormányzat egyik termét kinyissák? Az összes kulcs Németh Szilárdnál van? Ha Németh nincs itt, akkor teljesen meg van bénulva az önkormányzat működése, a három alpolgármester díszpinty teljesen magatehetetlen?

  11. ... Grün szerint:

    IGENIS! Szilárdra szükség van!
    Ki magyarázná el egyébként, hogy mitől van ez?! 😛
    .
    “Legyűrte a tojás a rezsicsökkentéseket
    Immár a rezsicsökkentések második köre is szinte teljes mértékben beépült a fogyasztói árakba, így érdemes egy pillantást vetni arra, hogy tavaly december óta melyik termék, vagy szolgáltatás ára változott a legnagyobb mértékben.”
    .
    http://www.mfor.hu/cikkek/Legyurte_a_tojas_a_kormanyt.html

Itt lehet hozzászólni !