Kamion ütközött a Csepeli HÉV-vel a Szent Imre téren

Csepel.info

Bíró Gyula olvasónk képes beszámolója szerint egy kamionnal ütközött a Csepeli HÉV hétfőn délután, ezért jártak több órán keresztül pótló-buszok a Boráros térre. A kamion tovább hajtott, de a sofőr aligha fogja megúszni az esetet.

– 15:48-kor haladt volna be Boráros tér felé eső megállóba egy MIXa 850-es pályaszámú szerelvény, amikor a tér déli oldalán lévő fénysorompós átjáróban egy kamion még úgy gondolta, átér a HÉV előtt. Nem sikerült, a HÉV bal elejével a kamion hátuljába csapódott. A szerelvény bal első fényszórója leszakadt, eleje kissé behorpadt, de személyi sérülés nem történt – írta az esetről olvasónk, aki képeket is mellékelt a beszámolójához.

– A kamion megállás nélkül elhajtott, de a HÉV-et vezető hölgy a rendszámot felírta így sok esélye nincs a kamionosnak – tette hozzá Bíró Gyula, akinek nagyon köszönjük a képeket is! A BKK a baleset után pótló-buszokat állított be, de este hat óra körül olvasóink beszámolói szerint már újra jártak a szerelvények.

Csepel.info

2 hozzászólás “Kamion ütközött a Csepeli HÉV-vel a Szent Imre téren” bejegyzésre

  1. KicsiRob szerint:

    Remélem megtalálják a kamionost,és súlyosan megbüntetik!

  2. Panka szerint:

    Nem meglepő. Ennél az átjárónál, ahol zebra is van, szeretnek gyorsan áthajtani. Hiába van közel a rendőrség, ha szabálytalanul mennek át az emberek, előbb megállnak. Néha azon morfondírozok, hogy csak addig maradjak életbe, amig nem érek át

Itt lehet hozzászólni !