Soroksári bozóttüzet láthattak a Csepel.info olvasói

Csepel.info

Soroksáron égett mintegy 20 hektáron bozóttűz vasárnap; ezt láthatták és vélték csepelinek lapunk olvasói – tudta meg a Csepel.info

A Hír24 az MTI-re hivatkozva közölte, hogy a soroksári Szent László és a Szentlőrinci utca kereszteződése közelében gyulladt meg a bozótos. A tűz lakóházakat nem veszélyeztet – mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

Kisdi Máté tájékoztatása szerint a kora este keletkezett tűz miatt a környéken nagy a füst, a tűzoltók teljes védőfelszerelésben, légzőkészülék használatával oltják a tüzet. Munkájukat nehezíti, hogy a területen kevés a vízvételi lehetőség, ezért vízszállító autókat is a helyszínre vezényeltek. A tüzet este nyolc utánra sikerült eloltani.

A szóvivő az eset kapcsán ismételten felhívta a figyelmet: kánikula idején különösen óvatosan kell bánni a gyúlékony anyagokkal, mert a szabadtéri tüzek több mint kilencven százaléka gondatlanság miatt keletkezik.

Forás: MTI, Hír24

8 hozzászólás “Soroksári bozóttüzet láthattak a Csepel.info olvasói” bejegyzésre

  1. ... Grün szerint:

    Ha a kép előterében Soroksár van, akkor igen! 😛

  2. horijoe szerint:

    Tuti nem Soroksár, a sétányok mögötti rész a bánya tavakhoz vezető út ami már Szigetszentmiklós.

  3. ... Grün szerint:

    Ejnye horijoe!
    Nem a Csepel.infónak hiszel, hanem a saját szemednek?!
    Veszélyes ember vagy, velem együtt! ))) 😛 (((

  4. Rycki szerint:

    Eddig úgy tudtam a szobám ablaka Szigetszentmiklós, Lakihegy fele néz…
    (Amerre a füstöt láttam)
    Az elmúlt 25 éveben hazugságban éltem….
    Köszönöm Csepel.info hogy megvilágosodást hoztál a hitelesen forrásoddal…

  5. Matula szerint:

    A jelzett napon du. fél 5 körül jártam arra, ahol a nagy leégett területen még a tűzoltók kapirgáltak. Ez bizony a Katalin-tó utáni gazos rész volt!

  6. csöves szerint:

    fájör! fájör!

  7. lolka szerint:

    “Soroksáron égett mintegy 20 hektáron bozóttűz vasárnap; ezt láthatták és vélték csepelinek lapunk olvasói – tudta meg a Csepel.info”
    -Kedves “Csepel. info”, akkor a fényképet ki kellene cserélni egy hitelesre, mert a füst hátterében látszanak a nagyfeszültségű tartó oszlopok, amelyek ugye a Katalin-tó mögött elhaladó vezetéket tartják a körgyűrű-hídig, aztán a Kis-Duna és csak aztán Soroksár…

  8. nagyapó szerint:

    A munkácsi rabbi kiáll a háza elé, jobb kezét a szeme elé ernyőzve hosszan a távolba réved, csak elnyújtott, éneklő hangon felkiált: – Lemberg!… Ég Lemberg!… Harmadnapja ég Lemberg! Egy idegen, aki éppen akkor érkezett a városba, bosszúsan mondja a rabbi körül összegyűlt tömegnek: – Ugyan, éppen most jövök onnan, nem is ég Lemberg ! Mire az egyik hitsorsos, élismerően: – Nu, már az is szép, hogy ellát odáig!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !