Egy szomorú hír…

csepelfc.hu

Női csapatunk vasárnap 14:30-kor a Szegedi AK ellen játsza az utolsó mérkőzését, mert anyagi nehézségek miatt kénytelenek vagyunk visszalépni az NB II-es bajnokságtól.

csepelfc.hu

8 hozzászólás “Egy szomorú hír…” bejegyzésre

  1. Papi szerint:

    Tehát megkezdődőt a Csepel Sport Egyesület szanálása. Követi a Sport Minisztériumot. Tóth Mihály remek tanítványa a főrabló Gyurcsánynak.

  2. hollósi szerint:

    Folyt. köv. Senkinek ne legyen kétsége.

  3. Wass Albert barátja szerint:

    Nem kell a női másodosztályu cspat. Erről szól a hír. Aztán nem kell majd a harmadosztályu fiú cspat sem. Aztán szünjön meg a birkozó egyesület és az öttusázók, vívók, kézisek és így tovább. Ha egyszer nem tudják önmagukat fenntartani!!! Akkor mit csináljunk azzal a hatalmas területtel? Kukoricával azért csak nem ültethetjük be!

  4. Kovács Ernő szerint:

    Sajnos én már ezt a hírt tudtam régóta! A szívem vérzik értük, mert belevaló csajok voltak! Sokszor sérülten, csere nélkül küzdöttek! A vasárnapi búcsú meccsükre megpróbálok kimenni, és a szokásos képeket csinálni! A Csepel SC topikban meglehet majd nézni őket!

  5. Antifan szerint:

    Kell a pénz másra? Újabb meg nem valósuló tervek, és koncepciók kidolgozására? A haveroknak?

  6. hollósi szerint:

    Hogy ezek a csepeliek milyen hálátlanok! Az Alapítvány gondoskodik sportolásukról, uszodát épít majd nekik. Az érdekükben cselekszik. Erre jönnek a tippadók, hogy a saját területén mit építsenek. Ki hozta őket helyzetbe? Elmesélhetné valaki. Szilveszter nem veszi a lapot.

  7. büki szerint:

    Fel a fejjel, sporttársak! Ha tavaszra begyűrűzik a recesszió és a reáljövedelem tovább csökken, a lakópark építési láz is alább hagy. Minden rosszban van valami jó!

  8. Gordon szerint:

    Hány forintot költött eddig az önkormányzat mindenféle soha meg nem valósuló tanulmányokra és koncepciókra? Akár több száz millió forintos összegről is szó lehet e téren?

Itt lehet hozzászólni !