Nagy Zoltán: “Ez egy teljesen más NB III lesz”

Csepelfc.hu, Csepel.info

A bennmaradás a cél a Csepel FC-nél az átszervezésen átesett bajnokság soron következő szezonjában. A klub hivatalos honlapja Nagy Zoltánnal, a felnőtt csapat kapusával készített interjút. Az alábbiakban olvashatják a beszélgetést.

– Hogyan sikerült beilleszkedned a csapatba, hogy érzed magad Csepelen?

– Jó a közösség, jól érzem magam, nem volt problémám a beilleszkedéssel. Tavasszal az első meccs kudarca után jól szerepeltünk, és ennek köszönhetően az öltözői hangulat is jól alakult. Az, hogy 13 meccsen 4 gólt kaptunk, az nagyon nagy eredmény.

– Ebben neked is nagy részed volt.

– Hogyne, persze, de én csak az utolsó ember vagyok a védekezésben, aminek a sikere az egész csapat, és különösen a védekező játékosok érdeme. Szerencsére tavaszra kialakult egy nagyon stabil négyes védősor, amellyel jól tudtam kommunikálni, együtt dolgozni. A saját teljesítményemmel is elégedett vagyok, igyekszem mindig a legjobbat adni.

– Mit vársz az új szezontól?

– Ez egy teljesen más NB III lesz, ráadásul javarészt számunkra ismeretlen csapatokkal fogunk találkozni. A csapatunk alapvetően egyben maradt, a szakmai stáb igyekszik új igazolásokkal megerősíteni a keretet mind létszámban, mind minőségben. Célunk a középmezőnyben való szereplés, a sima bennmaradás lesz, amit szerintem el is fogunk érni.

– Mi a helyzet kapusposzton? Lesz valami változás?

– Részemről nem, én maradok, de Berhidai Zoli szeretne több játéklehetőséghez jutni, emiatt távozik a csapattól. Helyére visszatér a korábban Csepelen játszó Juhász Gergely. Én nagyon meg vagyok elégedve a Csepelen folyó szakmai munkával, Versitz Bandi kapusedző nagyszerű munkát végez.

– Mit tudsz a nyári átigazolásokról? Kik távoznak a csapattól?

– Nem sokan. Berhidain kívül csak egy-két távozóról tudok, a csapat alapvetően egyben marad.

– Mit tudtok az ellenfelekről? Feltérképezitek a rivális csapatok játékát?

– Tény, hogy a Közép csoport csapatait jobban ismerjük, idén nehezebb lesz a távoli, ismeretlen csapatok megfigyelése, de azt gondolom, hogy nem is olyan fontos, hogy ki az ellenfél. Nekünk a saját játékunkra kell figyelnünk, és minden meccsen megpróbálni a maximumot kihozni magunkból, és természetesen győzelemre játszani.

– NB II-es rutinnal, a legjobb kapuskorban nyilván szívesen visszatérnél a másodosztályba.

– Nem tagadom, természetesen szeretnék még magasabb osztályban játszani, de az új három csoportos NB III egészen más szint lesz, mint az elmúlt években működő rendszerben volt. Egyelőre csak Ausztriába hívtak, ott alacsonyabb osztályban lett volna játéklehetőségem, de az nem vonz, ráadásul hamarosan megnősülök, és itthon szeretnék családot alapítani. 27 évesen még van időm, és most jó helyen vagyok, nem kapkodok új csapat után.

– Sok sikert kívánunk az új szezonban is!

– Köszönöm!

csepelfc.hu

2 hozzászólás “Nagy Zoltán: “Ez egy teljesen más NB III lesz”” bejegyzésre

  1. ... Grün szerint:

    “Ez egy teljesen más NB III lesz”
    A fejlődés nem ismer határokat! Van még lejjebb! 😛

  2. VENCEREMOS szerint:

    Maffiózóval a tulajok között bármi lehetséges…

    Mikor lesz a tárgyalás?

    Tudja valaki?

Itt lehet hozzászólni !