Nem tetszett az anyósnak a pancsolás

Rendőröket kellett kihívni a veszekedők miatt

Csepel.info, Csepel.hu

Családi veszekedés miatt kellett kihívni rendőröket a Csepeli Strandra vasárnap délután; egy embert előállítottak – értesült a Csepel.info.

Információink szerint nem volt verekedés, és hasonló esetre sem volt még példa a strandon. Ugyanakkor a hangos veszekedés miatt most több tucat rendőr vonult ki a helyszínre – az elmúlt években, más településeken ugyanis komoly verekedésekbe torkolltak roma családok közötti viták. Csepelen ez szerencsére a rendőri fellépésnek köszönhetően nem történt meg. Lapunk úgy tudja, hogy a rendőrök egy embert előállítottak, többeket pedig kitessékeltek a strandról a botrányos viselkedésük miatt. Az alábbiakban az egyik Facebook-os bejegyzést ismételjük meg az esetről, plusz a Csepel.hu beszámolóját, mely szerint a konfliktus kirobbantója az volt, hogy nem tetszett az anyósnak a pancsolás…

“Délután kb. 2-felé 2 cigányasszony egymást szidta üvöltve a strandolók legnagyobb örömére. 4-felé már a készenlétisek kb. 15 fővel a strand területén igazoltatták a “kiscsaládok” tagjait, a bejárat előtt + kicsivel feljebb + kicsivel lejjebb is állt kb. 3 csapatszállító + vagy 15 személyautó, tehát saccra vagy 50 rendőr lett kivezényelve. A rendőrökkel nagyon vidáman elbeszélgettek cigányék, gondolom adatfelvétellel megúszták. Végül is csak a strandon lévő családok meg gyerekek délutánja lett elb*szva. No meg a rendőröké. Amúgy bent egész nap csinálták a műsort, vízbe ugrálás után úszómester elzavarása, üvöltözés, szokásos…” – írta az esetről egyik olvasónk.

Amennyiben valakinek bővebb információja van, kérjük írja meg a fórumban.

Csepel.info

Szóváltás, dulakodás a csepeli strandon

Családi perpatvar tört ki a csepeli strandon július 28-án a kora délutáni órákban, amelynek a nagy erőkkel a helyszínre vonuló rendőrök percek alatt véget vetettek. A hangoskodó, dulakodó családtagok rémületet keltettek a strandolókban, akik szóltak a biztonsági őröknek, de végül csak a rendőrök tudták lecsitítani az indulatos embereket. Még aznap este nyolc órakor, a strand zárásakor egy pofon is elcsattant; a sértett fél erről bejelentést tett a rendőrségen. Ügyét átadták a bíróságnak.

Szemtanúk szerint egy népes roma család tagjai keveredtek szóváltásba egymással a strandon. A jelenlévők úgy emlékeznek, hogy a strandon körülbelül háromezren tartózkodtak, s a rendőrök hamar a helyszínre értek.

Nem sokkal délután két óra előtt értesítették a csepeli rendőrkapitányságot a strandon történt rendzavarásról — közölte lapunk érdeklődésére Szilágyi Sándor alezredes, a csepeli rendőrkapitányság rendészeti osztályvezetője. A helyszínre csepeli, környékbeli és készenléti rendőrök is kivonultak szirénázó gépkocsikkal és buszokkal. Percek alatt mintegy harminc egyenruhás lepte el a strandot, és egykettőre rendet teremtettek.

A szemtanúk beszámolójából kiderült, hogy egy családi belviszály miatt kaptak össze néhányan. Konkrétan az történt, hogy egy roma nő – férje távollétében – a strandon mulatta az idejét, mire az anyósa ezt szóvá tette neki. Szó szót követett, majd az anyós telefonon jelezte menye helytelen viselkedését tágabb családjának, amelynek tagjai csakhamar nagy számban – mintegy húszan – megjelentek az anyós „megsegítésére”. Mások közben a fiatalasszony védelmére keltek. A hozzátartozók a strand bejáratának beléptető forgókapuját átugorva rohantak be a fürdő területére. Hamarosan hangoskodássá és dulakodássá fajult a szóváltás, de verekedés nem tört ki.

A rendőrség szerint az érintettek nem csepeliek, hanem erzsébetiek, illetve Budapest VIII. kerületéből jöttek. Az egyenruhások pillanatok alatt látványosan felvonultak és a kedélyeket gyorsan lecsillapították. A veszekedő férfiakat és nőket igazoltatták, de számon kérték azt is, hogy van-e belépőjegyük. Végül két ember nem tudta magát igazolni, az ő személyazonosságukat a rendőrségen ellenőrizték. A hangoskodó, dühöngő embereket kitessékelték a strand területéről. Az összeszólalkozás kirobbanása után nem egészen 20 perccel helyreállt a nyugalom.

Este 8 órakor, a zárás idején egy férfi még visszajött, és megütötte azt a férfit, akit annak a hölgy társaságában láttak, aki miatt kirobbant a szóváltás. A könnyű sérülést szenvedő csepeli sértett az esetről bejelentést tett a rendőrségen, ügyét átadták a bíróságnak.

Szilágyi Sándor közölte, hogy a csepeli strandon még nem fordult elő hasonló perpatvar, s a mostani esetet is csírájában elfojtották. A csepeli strandra egyébként sem jellemző, hogy bármiféle bűncselekményt, például lopást elkövetnének.

Forrás: Csepel.hu

37 hozzászólás “Nem tetszett az anyósnak a pancsolás” bejegyzésre

  1. csepeliman szerint:

    http://21.kerulet.ittlakunk.hu/civil/130729/furdozes-helyett-verekedtek-strandon

    Többek között ezek miatt sem járunk a Csepeli strandra.

  2. admin szerint:

    Egyrészt mi úgy tudjuk, hogy nem volt verekedés, másrészt pedig úgy tudjuk, hogy korábban hasonló sem volt. Ebből levonni azt a következtetést, hogy mindig ez van, nem éppen etikus. Ha pedig bárki bőrszín alapján engedne bármelyik strandra embereket, na, abból lenne az igazi botrány, és joggal.

  3. Zulu szerint:

    nem elég drága a belépő.

  4. Vica szerint:

    Ott sétáltunk a strand közelében, amikor egymás után robogtak el mellettünk a szirénázó rendőrautók, majd egy rendőrségi mikrobusz tele rendőrökkel. Nem tudom, mekkora verekedéshez kell ennyi rendőr, de ha csak egy “kis családi csete-paté” volt, enyhén szólva túlzásnak gondolom a rendőri jelenlétet a sok szirénázó rendőrautóval. Amikor megláttam a készültséget, úgy gondoltam, biztosan megöltek legalább egy embert, esetleg kifosztották a strandolók nagy részét, és körül kellett zárni a strandot azért, hogy a tolvajokat kézre keríthessék. Ekkora vihar a biliben egy kis veszekedés miatt…

  5. ladydevon szerint:

    ..és ami a legszebb,hogy esetlegesen máshol lett volna szükség ezekre a rendőri erőkre, nem tudtak volna kivonulni, mert a rétinégerek evolúciós csatáját,ami gondolom “Mónika -show” jellegű lehetett, végig kellett statisztálni.
    Alig 2 hete,höbörgő csapat..a falu kemény legényei a Mogyoródi Aquaparkaban kb.5-8 fő nekiestek az őket rendre utasító fürdőmesternek, és pépesre verték…és csak a biztonságiak értek oda 5 perc alatt…addigra a szerencsétlen srácnak vérzett mindene…
    Mindezt a strandolók ..pihenők szeme láttára..és erre a gyerekeinknek nincs szüksége..
    ..és akkor ne legyen megosztó a hangulat??!! Mert nekik mindent szabad??…sajnos rossz úton haladunk…

  6. csepeliman szerint:

    Itt nem a verekedésről, hanem a verekedést rendszerint megelőző dolgokról van szó.
    “Amúgy bent egész nap csinálták a műsort, vízbe ugrálás után úszómester elzavarása, üvöltözés, szokásos…””
    Nem én írtam. A rejtett erőforrás, pedig már ezt csinálta tizenX éve is. Amikor jelentősen elszaporodtak a strandon (telik a segélyből), akkor döntöttünk úgy, hogy akkor oda többet nem. És sajnos nemcsak a Csepeli Strandról van csak szó, mindenhol ez megy.

  7. tsepeli szerint:

    itt a bizonyíték hogy a romák bizony nem koszosak, hiszen mégis csak szeretik a fürdést.
    eltérő kultúrájuk szerint megbeszélték a családi problémákat, nem értem miért kellett ezért rendőrséget hívni. tessék toleránsabbnak lenni.

  8. Rycki szerint:

    Be kellene vezetni 1-2 biztonsági embert Paprika spray-vel felszerelve.
    Megveszi az ember a belépőt hogy kikapcsolódjon, jól érezze magát és akkor jön a sok Perui Indián és elba*szák az ember napját és nem utolsó sorban a pénzét.
    Arról már ne is beszéljünk hogy sok kisgyerek is van ott…

    Kíváncsi lennék még a lopási statisztikára ha ezek az Állatok megjelennek.

  9. Ejj... szerint:

    családi veszekedés, 20-30 putris, drogos cigány verekedése.

  10. cigánystrand szerint:

    97 óta be sem tettem a lábam a csepeli strandra. cigányfészek.

    azonnal vagyonosodási vizsgálatot kell indítani, hogy a mocskos állatoknak honnan volt pénzük belépőre az egész pereputty számára.

  11. cigánystrand szerint:

    “És sajnos nemcsak a Csepeli Strandról van csak szó, mindenhol ez megy.”

    az egész országra ez vár, ha tűrjük, hogy rasszizmusnak nyilvánítsanak minden megoldást.

    rasszizmus, ha az ember szerint nem tűrhető, és hatósági eszközökkel, törvényekkel kell megfékezni a cigányszaporulatot?
    vagy köteles végignézni az ember, hogy 20-30 év alatt hogy borul fel teljesen a demográfiai arány?

    már a jelenlegi arányoknál is a tisztességes magyar embernek kell félnie a kisebbség terrorjától…

  12. Nemmondommeg szerint:

    cigánystrand ott a pont. Aki őket védi lehet besétálni a Petőfi, Magyar, Vasas utcába….Azt már nem is kívánom hogy lakjon mellettük csak egy hetet.

  13. lolka szerint:

    http://21.kerulet.ittlakunk.hu/civil/130729/furdozes-helyett-verekedtek-strandon
    -érdemes, nem érdemes… a cikk utáni véleményeket átolvasgatni…

  14. cigánystrand szerint:

    nemmondom: a szomorú az, hogy 50 cigány terrorban tart 1000 embert.
    nagyban is u.ez van.
    a normális az lett volna, ha a balhéra 3-400 ember indul meg rájuk, megtanítani őket a tisztességre.

    de mindenki be van szarva tőlük már most, amikor még 1:10hez az arány.
    ha a buszon/megállóban 3-4 cigány csinálja a fesztivált, 50ember kussban ül, leszáll stb stb. családban volt olyan, hogy gyereket fényes nappal belvárosban megtámadták, kirabolták cigányférgek. egy felnőtt sem tett semmit.

    olaszoknál rájuk gyújtják a cigánytelepet, mert az olasz egy kultúrnép már vagy 2500 éve.
    de még a spanyolországi néger bevándorlók is megtették ezt velük, mert ezekhez képest még ők is kultúrembernek számítanak.

    de te semmit sem tehetsz, mert minden rasszizmus. már az is, ha felismered, hogy ő cigány, vagy hogy elszaporodnak a jelenlegi társadalmi/politikai berendezkedésnek hála.

    a kommunista rendszert aztán nem lehet fasizmussal, rasszizmussal vádolni, ott mégis volt rá törvényes, humánus megoldás, hogy kordában tartsák őket: KMK, kényszersterilizálás stb stb.

    angliában meg franciaországban eszükbe sem jut olyan idiótaság, mint nálunk, hogy integráljuk, telepítsük le őket stb stb. ugyanarra a nomád életmódra vannak kényszerítve, mint régen, csak most lakóautókkal vándorolnak. minden 5000főnél nagyobb település köteles cigánykempinget fenntartani a város szélén, ahol megszabott ideig tartózkodhatnak a tetvek.

    mivel nem tartoznak semmilyen önkormányzathoz, így nem jut nekik rendes oktatás, eü stb stb. így nem is tudnak elszaporodni.
    a cigányok szaporodása ezekhez a viszonyokhoz alkalmazkodott. ha kivesszük őt ebből, betesszük a panelbe, iskolába akarjuk járatni, segélyt adunk neki, meg 21.század orvosi ellátást a mi pénzünkből, az azt eredményezi, hogy a 10 kiszart pujából mind a 10 felnő, míg korábban legalább 8 elpatkolt a körülményekből adódóan.

    ha kínában meg lehet tiltani, hogy valakinek 1nél több gyereke legyen, akkor itt is. miért ne lehetne úgy, hogy csak a cigányokra vonatkozzon? azzal jönnek mindig jogvédőék, hogy eltérő kultúra, eltérő standardok stb stb. akkor miért ne lehetne bizonyos esetekben eltérő törvény rájuk nézve.

    egy nemzet sem kényszeríthető arra, hogy a nagy antirasszista idiótizmusban karba tett kézzel végignézze saját halálát. egy államnak vannak adminisztratív eszközei arra, hogy megóvja saját polgárait a demográfiai arányok súlyos, visszafordíthatatlan megváltozásától.

    ha rasszizmus az, hogy állami szabályozókkal és törvényekkel megálljt kell parancsolni a cigányság arányának növekedésének, akkor a rasszizmus az egyetlen járható út.
    de mindez hülyeség, hisz a cigány és az európai ember u.az a rassz elvileg. persze a való élet tapasztalatai alapján ez igencsak hihetetlen.

    mindenféle segélyezést meg kell szüntetni és adókedvezménnyé kell alakítani. ha nem dolgozol, támogatást sem kapsz. haljon éhen, minek szart annyi purdét? jaaa, hogy abból éljen? ezt a rendszert már csírájában el kellett volna fojtani anno és leszarni a jogvédők ajvékolását.

    a jelenlegi 6 évesek 1/3-a cigány. ez azt jelenti, hogy 30 év múlva a munkaképes lakosság harmada cigány lesz. totális cigányterror lesz. mindennaposak lesznek a Szögi Lajoséhoz hasonló esetek, az enyingi cigányok masírozása stb stb.

    nem az a szemét, aki szerint ez elfogadhatatlan, és meg kell ezt akadályozni, hanem az, aki azt mondja, hogy aki bármiylen módon be akar avatkozni az elcigányosodási folyamatba, az rasszista. az áljogvédőket pedig az állam elleni uszítás jegyében el kell hallgattatni.

    ráadásul biztos vagyok benne, hogy a többség velem ért egyet, és nem a TASZ-szal meg ilyenekkel.
    igenis az államnak lehetőséget kell adni, hogy kényszersterilizálhasson olyan cigányokat, akik azért szarják a purdékat, hogy a segélyből éljenek, akiknél a gyerek nem jár iskolába, akik veszélyeztetik a gyereket, ahol az egész falu hepatitiszes, mert a cigány ott szarik, ahol rájön. stb stb.

    és itt és most gyurcsánnyal is egyet kell értsek: a cigánypurdét ki kell szakítani a környezetéből, bentlakásos cigányiskolákba kell vinni pár évre, ahol megtanulják, hogy nem szarunk hugyozunk a szoba közepén a padlóra. igaz gyurcsány éppen idén tagadta meg eme javaslatát, pedig talán az egyetlen használható gondolata volt.

  15. lolka szerint:

    cigánystrand szerint:
    2013. július 29., hétfő – 19:10
    “és itt és most gyurcsánnyal is egyet kell értsek: a cigánypurdét ki kell szakítani a környezetéből, bentlakásos cigányiskolákba kell vinni pár évre, ahol megtanulják, hogy nem szarunk hugyozunk a szoba közepén a padlóra. ”
    -Bentlakásos cigány iskola…bent lakásos cigány tanár…egymástól mit tanulnának? Vető krumplit kaptak és a vezetőjük ette meg elsőnek…
    http://alfahir.hu/megettek_a_vetokrumplit_hasmenes_sujtja_a_kerepesi_ciganysagot
    hirtelen ez ugrott be, de lenne még millió…(a gének…az nagy úr ám)…

  16. Nemmondommeg szerint:

    cigánystrand
    Igazad van mindenben. Azonban ha visszatekintesz először az MSZp kapatta el őket aztán a Fidesz meg rátett egy lapáttal. Ez állami kötelesség kéne rendbe tenni, de látványosan a média is a magyar ember ellen van, amikor bemutatják a cigány gyilkosságról készített riportot. A sok megölt, megerőszakolt, összevert, saját otthonukban halálra vert ember sorsát miért nem mutatják be ? Miért kell az embernek a saját hazájában félnie egy nyilvánvalóan haszontalan élősködőtől ? Mert állami szinten szándékosan feszültséget generálnak, hogy ne a politikával foglalkozzanak az emberek és ne vegyék észre, hogy 89 óta Mszp – Fidesz tette tönkre az országot. Láthatóan sokan nem is veszik észre….

  17. bélabá szerint:

    Igazán nem panaszkodhatnak akik ott voltak, a jegyük mellé ingyen kaptak egy kis eltérő kultúra bemutatót a nagy vezír rejtett erőforrásaitól. 😉 😀

    Amúgy “mibűl tellik” rá, ilyen jól fial a bodzaszedés?
    🙂

  18. nagyapó szerint:

    Nocsak-nocsak kibukkan a baloldali rasszizmus?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  19. genya szerint:

    A rasszizmus bélyege megköti a többségi társadalom kezét. Persze, hogy senki nem mer semmit csinálni, ha utána őt veszik elő, mert közbeavatkozott a történésekbe. Az a baj, hogy a Fidesz is és a baloldal is egyaránt meg akarja nyerni magának a cigányságot, mint választóréteget. Ezért kell nekünk tűrnünk! Ezért kivételezik a rendőrtől kezdve a bíróig mindenki a cigánnyal. Köztudomású cigányok általában olyan igénytelenek, hogy nemhogy fürdeni nem szoktak, de a toalett papírt sem nagyon használják. És ott végzik a kisebb-nagyobb dolgukat, ahol épp rájuk jön. Tessék megkérdezni bármelyik nyilvános vécénél a vécés nénit, milyen sűrűn szokott oda betérni romák: olyan ritka, mint a fehér holló. Halottak napja környékén a temetőben a sírok között láttam az egyiket folyó ügyeit intézni. Ugyanígy a strandon sem szokták igénybe venni a mellékhelyiséget…

  20. nagyapó szerint:

    genya! Akarattal félreérti a helyzetet. Akik randalíroznak a strandon, azokat ki kell vágni, hogy szálljanak, mint a veres lobogó! De nem azért, mert cigányok, hanem azért, mert nem tudnak/akarnak viselkedni.
    -Pista, gyere a strandra!
    -Nem mehetek, mert ki vagyok tiltva.
    -Miért?
    -Belepisiltam a vízbe.
    -Ugyan mások is megteszik.
    -Igen, de nem a trambulin tetejéről.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  21. Tóth Kati szerint:

    Az a baj,hogy egész Csepelen megszaporodott a számuk,így teljesen érthető,hogy a strandot is uralják.Köszönjük meg a derék elvtársaknak,hogy telerakták a kerületet ezekkel a semmirekellő,éhező kövér kan és nőstény cigányokkal.

  22. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    Volt egy kis hangoskodás, nem nagy ügy. Előfordul az ilyen. Nem kell felfújni.

  23. John Doe szerint:

    admin szerint:
    2013. július 29., hétfő – 13:13

    Akkor árulja el, hogy miért kellett mentő?

  24. John Doe szerint:

    Katika, a Majorban a Csevak lakásokba most is rakják őket, ne pofázzon már mindig annyit, tanuljon meg írni.

  25. Vica szerint:

    Nem szeretek ordítozó, másokat bántalmazó, kiraboló, megerőszakoló, összeverő, vagy gyilkos bűnözők társaságában, közelében élni, mint ahogyan gondolom mások sem. A cigányság körében vannak ilyen emberek, mint ahogyan a lecsúszott, sőt a le nem csúszott egyéb származásúak között is akad néhány. Ha valaki a meg nem engedett normák szerint viselkedik, amivel másokat zavar, másoknak árt, azt meg kell büntetni. Egy ordítozó félkegyelműre nem érdemes kivezényelni egy ezredet, mert egyrészt fölösleges, másrészt sokba kerül mindannyiunknak, harmad részt pedig hülyét csinálunk magunkból ezzel. A bűnözőket ki kell halászni a tisztességes emberek közül, és a megfelelő helyen elszállásolni. A gyűlölet gyűlöletet szül. Ha bárkit azért gyűlölünk, mert a gólya nem oda pottyantotta, ahová szerintünk kellett volna, akkor hogyan várhatjuk el, hogy ne gyűlöljenek minket viszont, és a gyűlöletüktől vezérelve esetleg ne kezdjenek el verekedni velünk? Ha okosabbnak, értelmesebbnek tartjuk magunkat, akkor talán akképp is kellene viselkednünk.

  26. Tóth Kati szerint:

    Kellett a sok rendőr,ezek csak az erőből értenek.Most nagyon jó a rendőrség.Végre!Hajóska ne legyen már ekkora durung!Talán közéjük tartozik?

  27. Szkeptikus szerint:

    Kedves Vica! Nagyon szépen hangzik, csak azok a fránya arányok.

  28. Viky szerint:

    Lopnak a strandon dögivel, sajnos áldozata voltam….

  29. ladydevon szerint:

    Lehet ezt az egészet ragozni…kommunistáznifideszezniszdszezni meg hasonló…de nem ezen van a hangsúly…
    Régebben ráncba lehetett a hőbörgősöket szedni, volt tekintélye a rendőrnek..ha valahol balhé volt még is nem úszták meg egy ejnye- bejnyével.
    azt is tudom, hogy papírmunka,meg úgysem történik semmi….de tartottak valamennyire…
    ..ma meg már semmi…szólni mersz valamiért akár a buszon akár hol…leugat,megfenyeget,stb.MERT NEKI joga van hozzá…
    amíg a gyerekem minden hónapban megveszi a bérletét és a BKV ellenőr megbünteti, mert nincs RÁ írva a diákigazolványszáma….de a vele szemben ülő hiperpigmentáltnál még papír sincs nem hogy bérlet, még az őt igazoltató közterest el is küldi az anyjába…
    na ez a nem mindegy..

  30. Nemmondommeg szerint:

    Nem kell kiforgatni ismételten a szavakat. Nem az a baj, hogy valaki cigány. Hanem a viselkedése. A viselkedésük meg azért ilyen, mert megengedik nekik törvényileg. Honnan van pénzük ? Többet keresnek mint aki dolgozik. Eleve több százezres segíííly, utána ott a kábel lopás, nyaklánckitépés, öregemberek kifosztása, narkó dillerkedés (egyre többen vannak ebből a körből) lakásmaffia és még sorolhatnám. Ki lehet menni a Posta épülete elé segély osztásnál. Meg lehet nézni milyen kocsikkal várják a segélyt. BMW, Audi, Merci és sorolhatnám. Nem ám lepukkant régi ótvar kocsik, hanem zsír új, többmillás gépekkel várják és kapnak is pénzt a mi fizetésünkből. Még a közterületesek sem mernek ilyenkor arra jönni…..

  31. Nemmondommeg szerint:

    Ja és a rabszolgatartást kifelejtettem….

  32. nagyapó szerint:

    Nemmondommeg! Nagyrészt értem írását. Ezért vannak a börtönök főleg romákkal megtöltve. Így érthető, hogy a kormány miért a munkára (akár kevésbé hatékony is) és nem a segélyre helyezi a hangsúlyt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  33. SNOOPY szerint:

    nekik mindent lehet sajnos!nagyon buták egyébként!nem adnék nekik segélyt!kénytelen lenne elmenni dolgozni!

  34. Nemmondommeg szerint:

    SNOOPY
    Soha. Inkább megszurkál téged és elveszi tőled, minthogy dolgozzon. Van kivétel nem mondom hogy nincs, de sajnos nagyon kevés. Generációk nőnek most fel úgy hogy már gyereke van a gyereknek sokszor családon belül is, ezért a sok félkegyelmű. A magyar ember meg nem mer gyermeket szülni. Szégyen.

  35. Jack Sperro szerint:

    Ezt az egész rasszizmus és antiszemitizmus őrületet általában a politikai pártok hozták a nyakunkra, azért hogy pozitív propagandát csináljanak maguknak. Céljuk a szavazatszerzés, a káoszkeltés és idegen megbízóik érdekeinek kiszolgálása, akiket ezzel hálára köteleznek. Ez az idióta “európai-image” követés és annak állandó bizonygatása, hogy mi igen is európai népek közösségének tagjai vagyunk, annyira fölösleges. Nekünk a történelmünk szolgáltat létjogosultságot. Nekünk nem kell történelmet hamisítanuk, mint mondjuk a szlovákoknak vagy a románoknak. A tények azok tények; bár sokszor kegyetlenül bánt velünk a sors, de több mint 1000 éve keresztény ország vagyunk Európa közepén. Ahogy a bölcs keletiek mondják a föld szíve is nálunk dobog (Dobogókő). Sok népnek mi adtunk szállást, hitet és kultúrát. Védelmeztük Európa határait a keletről érkező rablóhordák ellen (török, tatár), miközben bennünket emésztett fel a sok harc és háború. Abba kéne már hagyni ezt az állandó mentegetődzést és megalázkodást! Bár ezzel mindig jó pontokat és támogatókat lehetett/lehet szerezni itthon és külföldön is egyaránt. Megjegyzem főként a baloldali és liberális pártok a leghangosabb “érdekvédők”, akár a nemzeti érdekkel szemben is. Ezek fittyet sem hánynak arra, hogy ezzel mennyit ártanak a magyarságnak és a nemzeti öntudatunk és ellenálló képességünk megerősödésének. Ezek a derék politikusok előszeretettel állnak minden “kisebbségi” mozgalom élére, páváskodnak melegfesztiválokon, holokauszt megemlékezéseken és gyalázzák saját népüket is nemzetközi fórumokon is, ha a pártérdek úgy kívánja. Az állandó bűntudatkeltés, hogy a magyar milyen “bűnös nemzet” folyamatosan megy. Könyörgöm; a németek, akik kitalálták a holokausztot már rég elfelejtették. És mi? Mi meg évente 200-szor kérünk bocsánatot a zsidóktól. Akkor tegyük már fel a kérdést: -Tőlünk miért nem kér bocsánatot senki Trianonért? Le kell fektetnünk jó néhány alaptételt megmaradásunk érdekében. A legelső: van a magyar és élnek határainkon belül vendégnépek. A vendégjoggal visszaélni csúnya dolog. Ne is hagyjuk!

  36. Klarissza szerint:

    Jack Sperro – jól beszélsz!
    “A legelső: van a magyar és élnek határainkon belül vendégnépek. A vendégjoggal visszaélni csúnya dolog. Ne is hagyjuk!”

    De azért léptem be ide, hogy elmondjam: Én évek óta egy másik strandra járok – a HÉV mellett egy úszómedence van zöld környezetben, családias hangulatban. Ma érdekes módon sokkal többen voltak – egy fogpiszkálót sem lehetett volna leejteni! Minden törzsvendég tudta, hogy a csepeli strand balhéja miatt nőtt meg az érdeklődés.

    Hát ennyi!

    Nem hinném, hogy a strandnak be kell emiatt zárni – hiszen ott több a szolgáltatás. De a strandolóknak kell kiközösíteni a nem oda valókat! Ez hamarabb vezet a célhoz mint a TEK! Mert akkor már késő és van aki sosem megy oda! És fogjanak össze a csepeli strandolók! Igenis meg lehet előzni ezeket az eseteket, ha nem nézünk félre, nem maradunk csöndben, ha nem vonulunk el, hanem felemeljük a hangunkat – és mások is mellénk állnak!

  37. hargitaifecske szerint:

    cigánystranddal értek egyet és ideje lenne hogy mi is ÖSSZEFOGJUNK TÖBBEN VAGYUNK SEGÍTSÜK EGYMÁST TARTSUNK ÖSSZE és figyeljünk a demográfiára és vegyük a kezünkbe a sorsunkat nehogy késő legyen!! Jó páran meghaltak a hazánkért ne hagyjuk magunkat!!

Itt lehet hozzászólni !