Csepeli evezős sikerek a Velencei-tónál rendezett OB-n

Csepel.hu

Az evezősök 114. országos bajnokságának július 18-i nyitónapján, két csepeli siker is született. A Velencei-tónál rendezett versenyen a nőknél a kormányos nélküli négyesben és a könnyűsúlyú négypárban is a Csepeli Evezős Klub „A” csapata nyert.

A július 21-ig tartó OB első napján a Karácsony Dorottya, Karácsony Dominika, Vasadi Gabriella és Hajnal Adrienn, és a  Sinka Flóra Magda, Karácsony Dorottya, Kabódi Erzsébet valamint Kanász Dorina alkotta csepeli négyesek nem találtak legyőzőre. A férfiaknál könnyűsúlyú kormányos nélküli négyesben a Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klub kvartettje, Lovass Márk, Máté Dániel, Révész Péter és Révész Zoltán ért elsőként a célba, míg a kormányos kettesben a Tisza Evezős Egylet triója, Simon Béla, Juhász Adrián és Polovits Mihály kormányos diadalmaskodott.

A viadal második napján  kormányos nélküli kettesben Hajnal Adrienn és Vasadi Gabriella (Csepel EK), illetve Simon Béla és Juhász Adrián (Tisza Evezős Egylet), férfi könnyűsúlyú négypárban pedig a Szegedi Vízisport Egyesület kvartettje, László Attila, Matyasovszki Dániel, Pozsár Bence és Varga Tamás nyert.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Csepeli evezős sikerek a Velencei-tónál rendezett OB-n” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    E sikerek folytatásáért kell az Önkormányzatnak átvenni a telepet, hogy ne lakópark épüljön a területen.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !