Átengedte a volánt ittas barátjának a sztár

Ma.hu

Csoda, hogy túlélték

Úgy tűnik, nemcsak sérülései miatt kell megpróbáltatásokat kiállnia Palcsó Tamásnak – A vasárnap balesetet szenvedett énekes akár börtönbe is kerülhet, hiszen átadta a volánt ittas barátjának.

Palcsó Tamás egy cimborájával ült be az autóba vasárnap hajnalban: csakhogy mindketten ittak már. Ő ugyan nem vezette a kocsit, de megengedte ezt a barátjának.

A járművezetés tiltott átengedése miatt büntetőeljárás indulhat Tomi ellen – ami alapesetben pénzbüntetéssel, közmunkával vagy egy évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. Az énekes barátai szerint Tamás sosem viselkedett felelőtlenül, ez egyszer veszítette el az ítékőképességét. A sztár apja, Palcsó István elmondta: fia még mindig csak szavakban kommunikál, és egykedvű – adta hírül a Napi Ász.

A Megasztárban megismert énekes édesapja korábbi elmondása szerint szombat este egy jó hangulatú családi rendezvényről távozott, és bulizni ment.

Tudomása szerint mindkét fiú ivott, ezért Tamás igénybe vett sofőrszolgálatot. Hogy végül mi történt, miért ült be mégis a volán mögé a barát, az egyelőre rejtély.

Tény, hogy vasárnap hajnalban barátjával indult haza Tomi a szórakozóhelyről, s az Ócsai úton az autó 50 métert sodródás után egy benzinkút melletti útjelző oszlopnak csapódott.

Szörnyen összetört: az oszlop a közepéig befúródott, így az énekes és társa csak a szerencsének köszönheti, hogy nem történt tragédia…A sérülteket tűzoltók vágták ki a darabokba szedett járműből.

Palcsó Tamás arcsérülést szenvedett ás agyrázkódást kapott, így egyelőre csak tolószékben tud közelekedni a szédülés miatt.

Forrás: Ma.hu

11 hozzászólás “Átengedte a volánt ittas barátjának a sztár” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    Császár Előd, azóta ül gondolom, ja, mégse…:( Gyors felépülést kívánok Palcsó Tamásnak, és majd küldök pénzt taxira…Remélem legközelebb nem engem gázol halálra…

  2. Lexon szerint:

    Földhözragadva: ne ferdíts, nem Palcsó Tomi ült a volánnál.
    CSE pedig bedrogozva vezetett, és rendôrt ölt. A két esetet nem szabad összevetni sem…

  3. asdf szerint:

    a rendőr valami kivételes fajta? szerintem ugyanolyan állampolgár.

  4. potyek szerint:

    Azért sajnálni sem kell, nagyon egyszerű, piásan nem kell autózni. Az hogy nem tettek kárt ártatlan emberben, csak a szerencsén múlt.

  5. Lexon szerint:

    asdf: tévedsz.
    A rendôr hivatalos személy. Az ellene (mint minden hivatalos személy ellen) elkövetett bûncselekmény súlyosabb büntetési tételeket von maga után.

  6. Földhözragadva szerint:

    Lexonnak: Nem írtam, hogy ő vezette…de nem rajtuk múlt, hogy minek mennek neki…

  7. Gabike szerint:

    Szerintem két piás ember közül, az vezeti az autót akié. Úgy hogy én mérget veszek rá, azt a kocsit a Palcsó Tomi vezette.
    Csak a “hírnév” -nek, ez nem tesz jót.

  8. Jeniszej szerint:

    Az azért érdekes momentum, hogy az ócsai ország úton hová tűnt a sofőr szolgálat.
    Érdemes lenne véleményüket is meghallgatni.
    Az énekesnek gyors felépülést kivánok.

  9. Jeniszej szerint:

    Re: asdf
    Szerintem tévedsz! – ha a rendőr szolgálatban van.

  10. Sasababa szerint:

    Tök mindegy,hogy Palcsó,vagy akárki…A lényeg,hogy felelőtlen ember.Annyi a külömbség,hogy ebben az esetben minden el lesz sikkálva:(Ez igy szokott lenni.

  11. Csepeli Lakos szerint:

    Én ugy látom a képen, hogy ott járda is van. Teljesen mindegy hogy ki vezette ha az én gyerekem ott sétál a járdán szerintem nem kellenne a Palcsónak vagy a társának börtön büntetés. Valószínű hogy a hulla szállító jöhetett volna érte.

Itt lehet hozzászólni !