Elloptak egy Ford Mondeot – segíts elkapni a tolvajt!

Csepel.info

Mivel arról korábban beszámoltunk, Mr. Gabee – oldalunk külsős szerkesztője – folyamatosan együttműködik az Autóvadász oldallal, hogy a kerületünkben ellopott autókról hírt közöljünk.

A lopott autókkal foglalkozó oldal információi szerint sajnos 2013. június 19-én ismét elloptak egy autót Csepelről. Ezúttal egy 2008. júliusi évjáratú, fehér színű Ford Mondeo 1.6 Titanuim 4 ajtós személygépkocsit. Az autó rendszáma: LGK-318, motorszáma: PNBA8K71553, alvázszáma: WFODXXGBBD8K71553. Az autó tulajdonosa elmondása szerint az autót 19-én reggel 6 óra előtt lopták el a Csáklya utcából, mellyel Pesterzsébet felé menekülhettek.

Akinek bármilyen információja lenne az autó hollétéről, esetleg látta valahol, kérjük jelentkezzen a rendőrség valamelyik elérhetőségén. A nyomravezetőnek 200.000 forint ütheti a markát. A lopott autó gazdája még egy játékot is útjára indított, melyre július 10-ig lehet jelentkezni. A játékot az nyeri meg, aki minél több, a képen látható Mondeo fényképét (felnivel együtt) elküldi a lopottfordmondeo@gmail.com e-mail címre. A nyeremény 25.000 forint.

4 hozzászólás “Elloptak egy Ford Mondeot – segíts elkapni a tolvajt!” bejegyzésre

  1. abcd szerint:

    A nyeremény beváltható további rezsicsökkentésre ?

  2. lolka szerint:

    ” A lopott autó gazdája még egy játékot is útjára indított, melyre július 10-ig lehet jelentkezni.”
    -jó hogy van kedve ezek után játszani…

  3. großmutter szerint:

    Biztos jól fizetett a Casco 🙂

  4. nagyapó szerint:

    “A károsult köszöni a maffiabaloldal segítőkészségét és részvétét”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !