Figyelem: ezt a tolvajt keresik a csepeli zsaruk

Csepel.info, Police.hu


Egy Budapest XXI. kerületi pékség irodájából készpénzt és egyéb értékeket tulajdonított el a képen látható férfi.

A Csepeli Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. március 9-én 14 óra 15 perc körüli időben a Központi út 9. szám alatt üzemelő pékség irodahelyiségében hagyott táskából eltulajdonította a sértett mobiltelefonjait, személyes okmányait, bankkártyáit és készpénzét.

Az elkövetőről a nyomozóhatóságnak fényképfelvétel áll a rendelkezésére. A képen látható férfi 30-35 év körüli, 185 cm magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, haja rövid, sötétbarna. A bűncselekmény elkövetésekor hosszú, fekete nadrágot és sötétkék kapucnis pulóvert viselt, bal karjában egy sötétkék színű kabátot tartott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságát a 06-1-427-4600/171 telefonszámot, vagy a 06-1-427-4640 hívószámon a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság ügyeletét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Police.hu

13 hozzászólás “Figyelem: ezt a tolvajt keresik a csepeli zsaruk” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Muterja felismerné a srácot?

  2. Hunnia szerint:

    Kreol bőrű. 😀 Mindig ezek a fránya pirézek… 😆

  3. Simlis szerint:

    Rejtett erőforrás éppen munkát keress , és közben más értéket talált.
    Talán ezt a képességet fel lehetne használni a tűzszerészeknél……….
    Jól fizetnek , igaz ott katonás rend van amit megkel szokni…

  4. lolka szerint:

    Mert, hogy még nem került fel:

    Elgázolt egy embert a 7-es, csepeli HÉV szerda délután a Közvágóhíd megállóhelynél – közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere.

    A baleset miatt egy ideig a 7-es HÉV teljes vonalán – a Boráros tér és a csepeli végállomás között – autóbuszok szállították az utasokat. A szerelvények nem sokkal délután négy előtt indultak el újra.

    A fődiszpécser tájékoztatása szerint az elgázolt ember figyelmetlenül a sínekre lépett, amikor a szerelvény odaérkezett. A sérültet az Országos Mentőszolgálat ügyeletese szerint kórházba szállították.
    -“Gyula1122013-06-12 17:09:15

    Sajnos ott voltam ….kb 5-6 m el mögötte kerékpáron és a Duna vízállását figyeltem ……….. amikor egy pillanatra láttam hogy a pirosban átmegy egy fekete nadrágot viselő hosszú hajú lány lassan kimérten /szerintem mp3 as hallgathatott vagy telefonált vagy teljesen másra figyelt mert pl a hév jelzésre se reagált/ a hév átjáróban a Duna fele ..a hév vészjelzést adott a híd alatt és fékezett szólni kiáltani sem tudtam mert eltűnt a szemem elől az odaérő Hév mögött …… abban reménykedtem hogy meghallotta és átért a hév előtt de a csattanás és az emberek kiáltozása azt jelezte hogy nem, a Hév valószínűleg az első kocsija, nem elülső hanem pl a sarka vagy oldalsó része méterekkel előre taszíthatta a másik sínpár irányába …szörnyű volt látni ..mindenki kiabált….vigyázzanak… figyelni kell….”

  5. lolka szerint:

    Elnézést, az “ORIGO”-l tettem át az előző hírt…mert az utóbbi baleset nagy “pórt kavart”…nem járok arra, de voltak nagy ígéretek, hogy oda valami forgató korlát fog kerülni…talán nem készültek el, vagy nem szolgálja a célját…(bocsi most láttam a következő hír pont erről szól)…

  6. nagyapó szerint:

    Valahol láttam ezt a figurát. De hol?
    Emlékszem, szombaton veres mellényben volt a piacon.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. nagyapó szerint:

    “Sértetlenül kiszabadultak a Szíriában tavaly áprilisban elrabolt magyarok – közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) szerdán.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. felix szerint:

    A szemeid forogtak vérbe a sok piától.

  9. Jeniszej szerint:

    Elgázolt egy embert a 7-es, csepeli HÉV szerda délután a Közvágóhíd megállóhelynél – közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere.
    —————
    Megmondta a Fater ez a megálló Így ebben a formában nagyon sok emberéletet fog még követelni.
    —————-
    Az volna a jó megálló kialakítás, amíg gyalogos tartózkodik a zebrán, ne induljon el a HÉV egyik irányban sem.
    Érthetőbben a zebra előtt álljon meg a szerelvény mindkét irányban. A nehezebb felfogásúaknak kérésre lerajzolom a jó, biztonságos megoldást.

  10. Jeniszej szerint:

    Valami északi típusú ez a rabló? – Nem lehet , mert azok szőkék. 😉

  11. nagyapó szerint:

    lolka! Mennyi marhaság! Nem baj, de a lényeg, nézze meg az avar elégetésekor keletkező égéstermékek arányát. Tanulhat!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. kispajtás szerint:

    Megindult a nyomozás “forró nyomon” – Március óta pont itt az ideje ennek a felhívásnak!
    Az elkövető azóta már minimum Borsodban van, vagy ki tudja hol. Az egész ügy valamiféle látszattevékenységnek (nem merném mondani, hogy nyomozásnak) tűnik…
    Csepelen furcsa késleltetésben működnek a biztonsági kamerák, már ha egyáltalán működnek.

  13. Jeniszej szerint:

    Rendőrök egy “jó megjelenésű” 🙂 embert vittek el a piacról megbilincselve. “azt beszélték”, hogy lopott egy ázsiai boltból.

Itt lehet hozzászólni !