Pályázati lehetőség a Duna-Ipoly Nemzeti Parki védjegy használatához

Csepel.hu

Pályázhatnak:

Mindazok az őstermelők, kistermelők, vállalkozók, gazdálkodó szervezetek, valamint civil szervezetek, amelyek a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság működési területén tevékenykednek és kereskedelmi forgalomba hozható feldolgozott bogyós-, illetve erdei gyümölcsből (szamóca, eper, málna, ribizli, egres, szeder, josta, bodza, som, kökény, galagonya) készült termékkel rendelkeznek.

  • Kérelem:

A védjegy megszerzéséhez védjegyhasználati kérelmet kell benyújtani, melyet a Nemzeti Parki Tanúsítványi Bizottság bírál el.

A pályázati feltételeket, a bírálat alapelveit és a használat feltételeit tartalmazó dokumentum valamint a kérelem formanyomtatványa beszerezhető a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság központi ügyfélfogadási irodáján (1121 Budapest, Költő utca 21.), vagy letölthető a Nemzeti Park Igazgatóság honlapjáról (www.dunaipoly.hu)

Benyújtás módja: a kérelmet egy példányban, valamint egy termékmintával együtt, postai úton vagy személyesen a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósághoz kell eljuttatni

2013. május 31-ig.

További információ: dr. Jankainé Németh Szilvia

Tel.: +36 30 663 4614 – Email: vedjegy@dinpi.hu

Letölthető dokumentumok:

Felhívás

Bírálati szempontok

Védjegyhasznákati kérelem

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Pályázati lehetőség a Duna-Ipoly Nemzeti Parki védjegy használatához” bejegyzésre

  1. John Doe szerint:

    “bogyós-, illetve erdei gyümölcsből (szamóca, eper, málna, ribizli, egres, szeder, josta, bodza, som, kökény, galagonya) készült termékkel rendelkeznek.”

    Ennek egy része sem erdei, se nem bogyós, de mindegy, valami ökörséget ki kell megint pótcselekvésnek találni. Csepelt ez hol érinti, az már századrangú. 🙂

  2. ... Grün szerint:

    2Zöldség vagy gyümölcs a paradicsom? És a dinnye? És az uborka ízű dinnye, amiben egy gramm cukor sincs? A kérdés egy fokkal bonyolultabb, mint elsőre gondolnánk, nem véletlen, hogy Amerikában a legfelsőbb bíróság is foglalkozott a kérdéssel.”
    .
    Amerikában is probléma! 😀
    .
    http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20130528-nem-tudni-mi-zoldseg-mi-gyumolcs.html

Itt lehet hozzászólni !