Németh Szilárd Online fogadó órát tart

Fidesz.hu

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a rezsicsökkentés végrehajtását ellenőrző munkacsoport vezetője 2013. május 23.-án, csütörtökön 14 órától 16 óráig online fogadó órát tarta FIDESZ honlapjának fórumán.

Forrás: Fidesz.hu

9 hozzászólás “Németh Szilárd Online fogadó órát tart” bejegyzésre

  1. hitetlen szerint:

    Ennyire kellenek a voksok

  2. spectator szerint:

    Igen, kellenek a voksok.
    De az MSzP-nek nem kellenek ? A DK-nak nem kellenek ? bajnainak nem kellenek ?
    Itt a kettős mérce !

  3. hajós szerint:

    Online is ugyanúgy fog hazudozni, mint a tévében.

  4. Bugi szerint:

    Már megint magatokból indulsz ki. Nem kellett volna annyit lopnotok, akkor nem kellett volna annyit hazudnotok, és most is MSZP-s lenne Csepel. Sajnos nem álltatok meg a lopásnál, itt az emberek a kettős gyilkosságnál is láthatták hová vezet az MSZP-s vezetés.

  5. egyasokközül szerint:

    Tisztelt “Hozzászólók”!

    Nem gondolnám, hogy a fórum azért nyílt, hogy egymás haját tépjük, hanem azért, hogy közéleti dolgokat vessünk föl rajta!

    Pont senki sem kíváncsi a szitkokra, van itt baj elég enélkül is. Azért nem jutunk egyről a kettőre, mert mindenki agykapacitása csak addig terjed, hogy utálkozzon. Ezt az energiát fordíthatnánk arra is, hogy előbbre lendítsük a dolgainkat, függetlenül attól, hogy ki “uralkodik” és kinek kellenek a voksok. Ne mondja senki, hogy pl. pipa azért, mert kevesebb a rezsije, bár ettől az egésztől magam sem dobok hátast. Szerintem óriási meló, csepegtetett, alig érzékelhető haszonnal, de mégis van!

    Jómagam pl. jobban örülnék annak, ha a jogalkotás kicsit “pihenne”, nem pedig azon törné a fejét, hogy hogyan nehezítse meg a munkánkat az újabbnál újabb szigorító, fenyegető, büntető, számon kérő, stb. stb. jogszabályaival, hanem hagyna minket békén dolgozni, adót termelni és megfizetni azt.

  6. Mária szerint:

    Családom nevében köszönöm Polgármester Úr fáradozásait ,amit a lakosság érdekében tett és tesz! Fáradhatatlanul dolgozik értünk, megkönnyítendő havi rezsi számláink kifizetését. Aggódunk érte és szívből kívánjuk, hogy bírja egészségben, erővel a sok ellencsapást, pocskondiázást. Meggondolandó tudná -e valaki utána csinálni. Sok a feladat, sok felé kell a figyelem, sok erőt kívánunk és ne éljen vissza szervezete bíróképességével !
    Jó egészséget és sok sikert kívánok
    Burián Mária

  7. demokrácia szerint:

    Na azért a havi másfél milláért elvárható lenne valami eredmény!

    Januárban még arról szólt a beharangozás,hogy egy átlagos lakótelepi lakásban élő család évi 40 ezer ft-os megtakarítással számolhat a rezsicsökkentés által.Most már a gyakorlat is igazolja ennek a cáfolatát.
    http://csepel.info/?p=23855

  8. lucifer szerint:

    Szilárd itt. Szilárd ott, Szilárd lenn, Szilárd fenn, Szilárd jobbra, Szilárd bal..ja ott nincs, Szilárd a rádióban, Szilárd a TV-ben, Szilárd az Országházban, Szilárd a Fővárosban, Szilárd Csepelen Ennyi elfoglaltság mellett vajon jut-e ideje imádkozni Orbánért?

  9. Gordon szerint:

    Imádkoznak helyette mások.
    Megjegyzem: Orbán jelezte, hogy várják meg az imával, amíg meghal.
    Kár ezzel előjönni… még ha az ima nem is ártott.

    Bezzeg a maffiabaloldal arról nem beszél, hogy háromszorosára emelte a bkv jegy árát 2002 és 2010 között. Azt nem tűzik ki a kalapjuk mellé!

Itt lehet hozzászólni !