Gazdit keresünk…

Mr. Gabee, Csepel.info

A fenti képen látható csepeli állatok keresik új gazdájukat – tájékoztatta lapunkat Mr. Gabee. Aki bármiben tud segíteni at Marót P. Franciskát keresse a Facebookon ide kattintva, vagy írjon a Csepel.info@gmail.com email címre.

csepel.info

Egy hozzászólás “Gazdit keresünk…” bejegyzésre

  1. Bernicske szerint:

    Megromlott egészségi állapota miatt a gazdit a család vidékre vitte, az utcából két jószívű hölgy eteti a fotón látható két kiskutyát és három cicát, ám egyrészt ez hosszú távon nem megoldás, másrészt pedig az imádott gazdi hiányától az állatok egyre rosszabb lelki állapotban vannak.
    Idegenekkel érthető módon eleinte kicsit tartózkodó mind az öt állat, az ismerőssel kifejezetten barátságosak, kedvesek.
    Az állatmentő szervezetek túlterheltek nagyrészt az ivartalanítás híján tavasszal született állatok miatt, nem tudnak segíteni, így a civil lakosság összefogására számítunk.
    A legoptimálisabb az lenne, ha mind az öten egy helyre kerülhetnének, mert a gazdi elvesztése így is megviselte őket, legalább egymást ne veszítsék el. Ha meg mégis el kell válniuk, jó lenne, ha legalább egy helyre kerülne a két kutya és másik helyre a 3 macska.
    Előre is köszönünk minden segítséget! (A megjelenést is!)

Itt lehet hozzászólni !