A maffiabaloldal az alvilággal is kész volt lepaktálni

MNO

A Prisztás-gyilkosság miatt induló per az utóbbi hetekben hatalmas port felverő, és a rendszerváltozás utáni időszak talán legnagyobb hazai belpolitikai botrányának számító ügyének árnyékában kezdődik.

Ismert, a Laborc–Portik-találkozókon készült hangfelvétel leirata idén áprilisban nyilvánosságra került. Ebből kitűnik: Portik felajánlotta a titkosszolgálat vezetőjének, hogy terhelő adatokat szerez vagy kreál jobboldali politikusokról. A Portik–Laborc-találkozókról készült hanganyagok minőségével ugyan gondjuk van az ellenzéki politikusoknak, de azt ők sem állítják, hogy manipulálták a felvételeket. Az egykori titokminiszter, Szilvásy György saját maga és Laborc felelősségét mentegette a találkozók megjelent leirataival kapcsolatban a Hír TV április 25-ei Rájátszás című műsorában.

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága április 30-án arról döntött, hogy a Portik–Laborc-találkozókat vizsgáló, paritásos alapon működő, ténymegállapító albizottságot állít fel, melynek elnöke megalapozott és részletes véleményt szeretne kialakítani a Portik–Laborc-ügyről, valamint a titkosszolgálatok és az alvilág összefüggéseiről.

A baloldal illegitim alakulatai

A „maffiabaloldal” által önkényesen kinevezett és illegitim alakulatok veszélyeztetik a választások tisztaságát, a magyar demokráciát – így reagált a Fidesz arra, hogy baloldali pártok felkértek öt szakértőt, legyenek a megalakuló alternatív választási bizottság tagjai.

A kormánypárt szerint a magyar emberek már jól tudják, mit kell érteni azon, ha a baloldal „alternatív választásról” kezd gondolkodni. Mégis milyen alapon papol a választások tisztaságáról az a Gyurcsány–Bajnai-szövetség, amely minden erkölcsi, jogállami, demokratikus határt átlépett, amikor a 2010-es választások befolyásáért bűnözőkkel volt képes szövetkezni – teszi fel a kérdést a Fidesz. A magyar „maffiabaloldal” az alvilággal is lepaktált azért, hogy egy választást elcsaljon – fogalmaznak, kiemelve: egy demokratikus választás végrehajtásáról és felügyeletéről a demokratikus országokban a nép által demokratikusan választott Országgyűlés dolga gondoskodni.

Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője úgy fogalmazott: 2010 előtt a baloldal a szervezett alvilággal szövetkezett hatalma megtartásáért, 2010 után azonban „módszert váltottak”, „külföldre rohangálnak”, és különféle lejárató kampányokkal próbálják rossz színben feltüntetni Magyarországot. Mesterházy Attila „elszólásáról” pedig, miszerint „az MSZP a kampányában nagyon számít a nemzetközi nyomásra”, kiderült, valójában ők maguk gerjesztik ezt a nyomást – fűzte hozzá.

Forrás: MNO

11 hozzászólás “A maffiabaloldal az alvilággal is kész volt lepaktálni” bejegyzésre

  1. hajós szerint:

    A szokásos fideszes hazugságok. Szót sem érdemel.

    Beszéljünk inkább erről:

    “A trafikbotrány kirobbanása után már végképp senkinek nem lehet kétsége afelől, hogy a Transparency International Nemzeti Integritás tanulmánya nem túlzott, amikor azt állította, hogy 2010 után Magyarországon a korrupció új, magasabb rendű formája alakult ki. Nem arról van szó, hogy vannak korrupciós ügyek, amelyek vagy napvilágra kerülnek, vagy nem. Hanem arról, hogy a kormányzás hétköznapi üzemmódja arra állt rá, hogy bizonyos üzleti körök érdekeit kiszolgálja. Befolyásos érdekcsoportok ejtették rabul és irányítják az államot. ”

    “A kormány 2012-2014-re vonatkozó korrupciómegelőzési programja is hivatkozza azt a felmérést, amely szerint a közbeszerzések 57 százaléka korrupt. ”

    http://hvg.hu/velemeny/20130516_A_kozbeszerzesek_Kozgepesitese

  2. felix szerint:

    Azt hallottam, hogy az elhárítás csak annak nézett utána, hogy kikkel üzletel Lázár. 🙂

  3. ... Grün szerint:

    Itt a végső szó trafikügyben: A legfelső szintről jött üzenet
    “Németh Lászlóné: „a trafikpályázat törvényes, eredményes és érvényes volt””
    .
    Könnyen beszélnek a törvényességről, akik maguk a törvény! ))) 😀 (((
    .
    http://hetivalasz.hu/itthon/a-palyazat-torvenyes-eredmenyes-es-ervenyes-volt-64005

  4. Gordon szerint:

    Hoppál Péter szerint egymásnak ellentmondó hírek érkeznek a baloldaltól. Az MSZP aláírásokat gyűjt, Bajnai Gordon volt miniszterelnök, az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője azonban – a pedagógusok béremeléséhez hasonlóan – egészen más véleményen van, mint a szocialisták: nem támogatná az élelmiszerek áfájának csökkentését egy esetleges baloldali kormányzás esetén.

    “Az elmúlt napokban azt láthattuk, hogy ha Mesterházy Attila valamit mond, Bajnai Gordon vele ellentétes információval jön elő, s ha Gyurcsány Ferenc is megszólal, jön egy harmadik vonatkozású információ is, amivel kecsegtetni tudja a magyar embereket” – mondta a politikus. Hozzáfűzte: hasonló ellentmondásokat lehetett tapasztalni a pedagógusok béremelésével kapcsolatban is. A szóvivő úgy vélte, egy, a baloldal által előkészített átverési sorozatról van szó, és ha a baloldal hatalomra jutna, az egymással ellentmondó programokat, ellentmondó elképzeléseket, széthúzást, totális káoszt eredményezne a magyar emberek kárára.

    http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=191975

  5. ebihal szerint:

    Hoppál egy szinten van a Selmeczivel meg a Szilárddal, és ez a szint nagyon mélyen
    van, erről a békák tudnának mesélni!

  6. robi szerint:

    Gordon nem érti, hogy vannak olyan emberek a bolygón, akik bizonyos kérdésekről önálló véleménnyel bírnak és hangot is adnak saját gondolataiknak.

    Ő már csak tudja: mennyivel egyszerűbb a központból várni a tutit és csak bólintani kell rá!

  7. Tóth Mária szerint:

    felix, grün, ebihal: természetesen tudjuk, hogy “zsenik” vagytok. Csak az a tuti vélemény, amit ti írtok. Ti csak ekéztek,fröcsögtök és azt hiszitek, hogy a többi kommentelő hülye, mert nem veletek van egy véleményen!

    Ha nem tudtok segíteni, legalább ne ártsatok! Ti nem ebben az országban éltek, csak a gyf volt tévedhetetlen?

  8. ... Grün szerint:

    Tóth Mária!
    Hízeleg véleményed a “zseni”-ségemről, de sajnos nem tudom elfogadni!
    A hsz.-eim alján beteszem a linket, hogy milyen forrásból merített tényekről van szó!
    Max. a komment származik saját kútfőből, amivel csak a narancs-ködöt szeretném egy kicsit fellebbenteni a szemeteken! ))) 😛 (((

  9. felix szerint:

    Mária!
    Amennyiben nem értesz egyet azzal amit leírok, írd meg, hogy mivel és miért.
    Egy két soros önállá vélemény is kéne ahhoz, hogy vitatkozni tudjunk.
    A zsigeri komcsizás semmire sem elegendő indok.

  10. CsepeliNo1 szerint:

    Kedves Fideszesek!

    Nem mindegy, hogy (általatok) maffiabaloldal, vagy olyan a kormányom, ahol maffiózó a (miniszter)?!

    Ceterum censeo… A Fideszes, még ki sem nyitja a száját hazudik, ki sem nyújtja a kezét, lop

  11. Etikus szerint:

    Ez azért elég súlyos.

Itt lehet hozzászólni !