Indotek Csepel FC – Százhalombattai LK 4-0 (1-0)

A Csepel a 6. helyen áll, mindössze 2 ponttal az ötödik Jászapáti mögött

Csepelfc.hu

Újabb lépést tettünk céljaink felé a Százhalombatta legyőzésével. A korai vezetés megadta az alaphangot, de a szünetig nem sikerült újabb gól elérni.

A második félidőben két nagy ziccer kimaradt, de egy szabadrúgásgól felszabadította a fiúkat.

A 4. percben Zimermann Zoli lőtt 16-ról kapásból nagy gólt egy kipattanóból, így ismét sikerült korán vezetést szereznünk. A szünetig több gólszerzési lehetőségünk is volt, ezek egyikénél Hegedűs kapus védte bravúrral Teplán Jani szabadrúgását, Segesdi Attila fejesénél pedig a felső léc és egy battai védő mentett.

A második félidő elején két nagy ziccert is kihagytunk, de az 59. percben Teplán készült szabadrúgáshoz, mintegy 20-22 méterről, a kapuval szemben: lövése a jobb alsóban kötött ki. Jani ugyanide, szinte ugyaninnen, ugyanilyen gólt lőtt a Jászapátinak.

Ez a gól eldöntötte a mérkőzést, a fiúk végleg felszabadultak a győzelmi kényszer nyomása alól és egyre-másra sikerült átjátszaniuk a vendégvédelmet. A 66. percben 11-esből Teplán duplázott, míg a végeredményt a 71. percben Juhász Laci állította be, miután a kapust is kicselezve a hálóba lőtt.

Megérdemelt győzelem, megérdemelt taps a meccs végén.

A Csepel a 6. helyen áll, mindössze 2 ponttal az ötödik Jászapáti mögött.

A következő mérkőzés szombaton 17 órakor lesz a III. Kerület ellen. Mindenkit várunk a Béke térre, aki úgy érzi, jelenlétével, szurkolásával segíteni akarja a csapatot.

Forrás: Csepelfc.hu

Itt lehet hozzászólni !