Elfogták a kábeltolvajokat: 250 csepeli lakás maradt miattuk tévé nélkül

Webbúvár


Nagyobb térképre váltás

A helyszín a Google utcaképén

Kábeltolvajok miatt maradt telefon, kábeltévé és internet nélkül 250 csepeli lakás. A tolvajok két kábelaknából lopták el a vezetékeket, a rendőrök állampolgári bejelentés alapján fogták el őket.

Szerdán reggel lopták el a távközlési kábeleket a XXI. kerületi Jupiter utcában, valamint a Mars utcában található aknákból. A tolvajok miatt 250 csepeli lakásban szűnt meg a telefon, az internet és a kábeltévé szolgáltatás. A tolvajokat állampolgári bejelentés alapján fogták el a kerületi kapitányság járőrei. A 22 éves nőt, valamint két társát, egy 24 és egy 23 éves férfit őrizetbe vették. A triót lopással, valamint közérdekű üzem működésének megzavarásával gyanúsítják, s kezdeményezték mindhármuk előzetes letartóztatását.

8 hozzászólás “Elfogták a kábeltolvajokat: 250 csepeli lakás maradt miattuk tévé nélkül” bejegyzésre

  1. Simlis szerint:

    “Már megint bűzlik valami Dániában”
    By Hofi

  2. rántott krokodiltojás szerint:

    remélem szarrá verték a rejtett erőforrásokat.

  3. Ibolya szerint:

    a környékünkön (Királyerdő, Szent István út) meg becsöngetnek a házakba, hogy a telefontársaság küldte őt/őket ki hogy hozták az akciós csomagot… Természetesen nem kértük, nem kötöttünk ilyet, de azért felhívtam a T-Com-ot is, de közölték hogy ők nem küldenek kit senkit, mielőtt nem egyeztetnének az ügyfelekkel telefonon. NAGYON VIGYÁZZATOK!

  4. kispajtás szerint:

    A csepeli konzultációs ívekkel is házalnak, az idős emberek egyre nagyobb veszélyben vannak a bűnözőktől. Egy nénihez meg azzal csöngettek be, hogy “kóbor áram” van a lakásában és azért jöttek, hogy műszerrel megkeressék. Ugye, mindenki tudja, mi lett a történet vége? Naná, hogy kirabolták. Döbbenet, hogy kifigyhatatlan a csalók tárháza.
    A csillagtelepi kábeltolvajokhoz meg “csak hozzátapadt” a derót…

  5. Podruga szerint:

    Nagyon örülök, hogy valaki bejelentette őket! Viszont nem tudom mi ennek a pontos módja. Én egyetlen egyszer akartam valamit bejelenteni aminek szemtanúja voltam, akkor is üzenetrögzítőn voltak a csepeli közteresek (éjjel-nappal hívható számukat hívtam!), a rendőrség viszont hosszas össze-vissza kapcsolászás után közölte hogy úgysincs éppen egyetlen szabad autójuk sem Csepelen, úgyhogy nincs mit tenni. Nos azóta bármit látok (és sajnos előfordul) nem strapálom magam, hiszen nincs hova bejelenteni. Nem halálosan fontos dolgokról van szó, de hátha valakit mégis érdekel. Múltkor például három kamasz az orrom előtt rángatott ki és tördelt szét egy facsemetét. De kinek szóljak, egy üzenetrögzítőnek?
    A leírtak miatt mindig csodálattal olvasom a “lakossági bejelentés alapján” varázsszavakat. Akinek van konkrét ötlete vagy tapasztalata, kérem ossza meg velem legközelebb hova kell telefonálnom? Ahol fel is veszik a telefont és érdeklődnek is a bejelentések iránt, olyan helyre gondolok.

  6. Podruga szerint:

    Megjegyzem azt ne írja senki, hogy szóljak rá az elkövetőkre, nő létemre nincs kedvem megverekedni az elkövetőkkel. Bár ha férfi volnék, akkor se szívesen :-).

  7. John Doe szerint:

    Mi ebből a tanulság? Optikai kábellel szerelt Digi tv-t nem lopják meg.

  8. felix szerint:

    Várd ki a végét.
    Lehet, hogy betétdíjas lesz az is.

Itt lehet hozzászólni !