Robbanás Prágában, többen a romok alatt rekedtek

MNO

Erős robbanástól leomlott hétfőn egy házrész Prágában, és valószínűleg több embert maga alá temetett – közölte a rendőrség.

A robbanás okát egyelőre nem tudják. A rendőrség szóvivője valószínűnek nevezte, hogy gázrobbanás történt. Legalább 13-an megsérültek, az épületrészben feltehetőleg 15 ember tartózkodott a tragédia időpontjában. A sérültek száma elérheti a 40-et is, sokakat üvegszilánk sebesített meg. Legalább tíz sérültet a helyszínen láttak el a mentők.

Több ember a helyszín közeléből elmondta, hogy gázszagot érez – jelentette a cseh média.Az épületben van a Nemzetközi Légiközlekedési Szövetség (IATA) irodája és egy művészeti galéria. A helyszín nagyon közel van a Nemzeti Színház épületéhez. A környező épületek ablakai is betörtek. A hatóságok kiürítették ezeket az épületeket. A beomlott épület melletti utcaszakaszokat sok törmelék borítja. A körzetet kordonnal vették körbe.

Forrás: MNO

Egy hozzászólás “Robbanás Prágában, többen a romok alatt rekedtek” bejegyzésre

  1. Királyerdei szerint:

    Az RTL Klub Híradójának információi a kora esti órákban szerint lövöldözés volt a Pest megyei Üllőn, többen életüket vesztették. Az Index.hu szerint más források arról írnak, hogy a lövöldözésnek három halálos áldozata volt. A rendőrség későbbre ígért hivatalos tájékoztatást, egyelőre sem az elkövetők, sem az indíték nem ismert.

Itt lehet hozzászólni !